I meni je kod Harryja blesavo šta je lik zapravo kvazisposobni čarobnjak uz jednu izuzetnu vještinu (Expecto Patronum), i praktički je pobjednik samo zato šta postoji. Sve je to ok, budući da je to praksa svih "Odabranih" kroz povijest književnosti i filma, i to uzdizanje iz pepela o kojem pričaš također je ništa do maska za istu svrhu, samo je Harry baš pretraljavo izgrađen, i začudo, lik u knjizi koji je najslabije dorađen.
No, da ne idemo offtopic, pogledat ću u kinu ovaj film pa ću vidit, ovako iz trailera mi se činilo ka dječje preseravanje, al eto, obožavan Cage-a, Baruchel mi nije iritantan (bar po She's out of my league dojmu), pa se nadan dobroj zabavi.
The Sorcerer's Apprentice (2010)
- Scarface
Re: The Sorcerer's Apprentice (2010)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Bub
The Sorcerer's Apprentice (2010) - 5/10
Ne znam kako vama, ali meni uopće ne sjedaju ti novi papučarski glumci, a i gluma mi je bezveze pogotovo taj Jay Baruchel i Michael Cera. Film je solidan, ali ništa spektakularno.
Ne znam kako vama, ali meni uopće ne sjedaju ti novi papučarski glumci, a i gluma mi je bezveze pogotovo taj Jay Baruchel i Michael Cera. Film je solidan, ali ništa spektakularno.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- kraykulla
meni bila solidna skoro dvosatna zabava,mislio sam da je neki teški shit od filma,ali prevario sam se i čak sam ga s veseljem gledao.jerry bruckheimer zna kak zainteresirati čovjeka
- Decadentor
meni bio dost dobar, nista posebno, najtaman za mozak na pasu i uzivas u efektima