E sada, nije baš da sam nekaj nabrijan na film ali prerano je da ga samo tako baciš u košjohn_constantine wrote:također... ma bacam ga u koš zajedno s Beowulf, odlična animacija, nikakva radnja i motiv da opet pogledaš...A$H wrote:jbg.. niti ne dozivljavam ga ko spektakl..uopce me ne zanima..
- Boby
- Asfodel
- dragonheart
De onak jbte,to je napravio james cameron...
Ni mene ne zanima i čini mi se na prvi pogled nekak da malo zamorno,no to je čovjek koji je napravio terminatore (ono jel "Terminatore") i kakav god film ispao na kraju Cameron uvijek napravi nešto novo i vrijedno spomena,a da ne govorim kako će se upisat u filmsku povijest pa da i zaista bude loš film.Mislim da cijena karte kolka god bude bila za ovaj film nije previše (u Osijeku za takve filmove dignu cijenu karte kojih 10kn gore),pa me zanima šta ak film bude remek djelo,a pogledate ga stvarno neki divx or something,a ak bude loš jbga znat ćete da ste bili u pravu...
Ni mene ne zanima i čini mi se na prvi pogled nekak da malo zamorno,no to je čovjek koji je napravio terminatore (ono jel "Terminatore") i kakav god film ispao na kraju Cameron uvijek napravi nešto novo i vrijedno spomena,a da ne govorim kako će se upisat u filmsku povijest pa da i zaista bude loš film.Mislim da cijena karte kolka god bude bila za ovaj film nije previše (u Osijeku za takve filmove dignu cijenu karte kojih 10kn gore),pa me zanima šta ak film bude remek djelo,a pogledate ga stvarno neki divx or something,a ak bude loš jbga znat ćete da ste bili u pravu...
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
-
filmofil
slažem se s dragonheartom...film ne djeluje ništa previše posebno niti sam do sada ostao impresioniran bilo čime (ustvari baš suprotno), ali ovaj ludi james cameron nikada nije razočarao i ovdje se baš u njega uzdam...pa čovjek je napravio terminator 2 i aliense, to su filmovi koji su me odgojili na neki način...bilo bi glupo od mene da ga sad podcijenjujem
idem u kino odgledat to čudo pa ćemo vidit
This is the Zodiac speaking.
-
Eat Your Brains
- DrugsBunny
Titanic?filmophil wrote:slažem se s dragonheartom...film ne djeluje ništa previše posebno niti sam do sada ostao impresioniran bilo čime (ustvari baš suprotno), ali ovaj ludi james cameron nikada nije razočarao i ovdje se baš u njega uzdam...pa čovjek je napravio terminator 2 i aliense, to su filmovi koji su me odgojili na neki način...bilo bi glupo od mene da ga sad podcijenjujem
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
filmofil
- DeadDispatcher90
- DrugsBunny
Baš zbog tog što ga većina ljudi ne voli. U suprotnom bi bilo "po čemu je to remek djelo osim što je popularno voljeti taj film".filmophil wrote:po čemu je to razočarenje osim što je popularno mrziti taj film?? film je, što bi se reklo, epic
Neću baš rasuđivati pošto ga nisam pogledao, a ni ne namjeravam.
...I wrapped our love in all this foil,
- dr mladjo
-
filmofil
da, bilo bi dobro da ga pogledaš prije nekakvih zaključakaDrugsBunny wrote:Baš zbog tog što ga većina ljudi ne voli. U suprotnom bi bilo "po čemu je to remek djelo osim što je popularno voljeti taj film".filmophil wrote:po čemu je to razočarenje osim što je popularno mrziti taj film?? film je, što bi se reklo, epic
Neću baš rasuđivati pošto ga nisam pogledao, a ni ne namjeravam.
This is the Zodiac speaking.