Masters of horror
- El Ranchero
- john_constantine
je, ali kvragu, danas sam poželio da nisam gledao tu epizodu. Bio sam na izletu, pa vožnja autom dva sata i onda svaki put kada se sjetim scene guranja igle u nokte, odmah mi je loše, jebate... Naročito je potpomogla činjenica da sam si sjebao nokat na palcu.Zombiemachine wrote:Imprint je dobar zbog sirovine, al gluma je na mjestima toliko patetično loša da je teško gledati. Posebno kad onaj glumata da plače.
Pogledaj Haeckel's tale.
E, slažem se, komad iz deer woman je stvarno seksi.
- HorrorHR
- Site Admin
pelts dosta dobra
jel tko gledao valerie on stairs? ono što sam čitao, ljudi su se posrali i ispovraćali po tome. jest da je clive barker napisao treatment, ali je Mick Garris (kreator Masters of Horror serijala, Stephen Kingov the man za ekranizacije i autor najšugavije epizode iz prve sezone) po tome napisao teleplay i režirao. Bljak unaprijed
jel tko gledao valerie on stairs? ono što sam čitao, ljudi su se posrali i ispovraćali po tome. jest da je clive barker napisao treatment, ali je Mick Garris (kreator Masters of Horror serijala, Stephen Kingov the man za ekranizacije i autor najšugavije epizode iz prve sezone) po tome napisao teleplay i režirao. Bljak unaprijed
- Zombiemachine
- HorrorHR
- Site Admin
-
pain_of_salvation
- john_constantine
-
pain_of_salvation
-
pain_of_salvation
- HorrorHR
- Site Admin
-
pain_of_salvation
pogledao the black cat...
što reći???
daleko najbolja epizoda moh-a uopće, sa najboljom izvedbom u moh-u uopće: jeffrey combs glumi e.a.poea u vjerojatno jednoj od 3 najbolje uloge njegovog života..... genijalnost u najmanju ruku!
radnja nevjerojatna, sa odličnim završetkom.... gluma uvjerljiva u svakom pogledu...... poevi solilokviji briljirajući...
uz re-animatora, najbolje gordonovo djelo uopće...
što reći???
daleko najbolja epizoda moh-a uopće, sa najboljom izvedbom u moh-u uopće: jeffrey combs glumi e.a.poea u vjerojatno jednoj od 3 najbolje uloge njegovog života..... genijalnost u najmanju ruku!
radnja nevjerojatna, sa odličnim završetkom.... gluma uvjerljiva u svakom pogledu...... poevi solilokviji briljirajući...
uz re-animatora, najbolje gordonovo djelo uopće...
- elrania
taman se spremah za potencijalno skidanje druge sezone i ode mi free wireless...
trebam sarmirati nekoga s flatom...
meh...
ot: odgledah prvu sezonu i kolko god lose bile neke epizode, ostala sam poprilicno impresionirana cjelokupnim uratkom...
uvodna spica je predobra...
a sto se epizoda tice, vidim da se mogu slozit s nekima oko john carpenter's cigarette burns...
dance of dead je zanimljivo osvjezenje, a heackel’s tale mi je predobar...
deer woman, sick child i homecoming su mi prizili par trenutaka urnebesnog smijeha
za chocolate neam komentara...
vidim da se i jennifer hvali... nije lose... ironican kraj mi se dosta svida
a scena s mackom je prezestoka
trebam sarmirati nekoga s flatom...
meh...
ot: odgledah prvu sezonu i kolko god lose bile neke epizode, ostala sam poprilicno impresionirana cjelokupnim uratkom...
uvodna spica je predobra...
a sto se epizoda tice, vidim da se mogu slozit s nekima oko john carpenter's cigarette burns...
dance of dead je zanimljivo osvjezenje, a heackel’s tale mi je predobar...
deer woman, sick child i homecoming su mi prizili par trenutaka urnebesnog smijeha
za chocolate neam komentara...
vidim da se i jennifer hvali... nije lose... ironican kraj mi se dosta svida
a scena s mackom je prezestoka