*i ja sam na to pomislio.mislim da to nije uzrok,jer se problem ne javlja u samo jednoj igri.također bih trebao bez nekih problema pokrenuti novije igre,tak da nije preslab.vjerovatno je riječ o pregrijavanju komponenti,tako da ću ga poslati na servis,al eto htio sam čuti još par mišljenjacopycat wrote:hmmm može biti par stvari:hitman_4 wrote:ak netko zna u ćemu je problem...pliz help![]()
dakle,instalirao sam alan wake,i tako igram ja nekih 20-30 minuta u kojih sve teće glatko,zatim slijede problemi(prikazani na videu).igra počne štekati uz podlogu neugodnog zvuka.jednaki problemi se javljaju kad igram ostale igre poput reckoninga.laptop je još beba(nema ni pola godine).riječ je o dell inspironu n7110,i5 procesoru,NVIDIA GeForce GT 525M 2 gb video memorije i 4 gb rama
http://imageshack.us/clip/my-videos/138/98341759.mp4/
http://imageshack.us/clip/my-videos/846/d5e.mp4/
- koristiš ilegalnu verziju pa je puna bugs i greška kod krekanje (cracking)
- ili orginal igrica ima puno greška kao što je bilo sa rage
- ili ti je preslab komputer
to su standarni problemi za sve drugo me ne pitaj
Igre, konzole i slično
- hitman_4
Re: Igre, konzole i slično

- hitman_4
DeadDispatcher90 wrote:Nakon 20 sati igranja Kingdoms of Amalura mogu slobodno reći da sam promjenio mišljenje i da prokleto uživam u igri.

- john_constantine
eh, ps vita će svejedno imati skupe igre. Uncharted za vita je 400 kn. 50 kn manje nego ps3 verzija. Ok, za kojih tisuću kn jeftinije od ps3, ali memorijske kartice se kreću cijene od 200 do 800 kn... Ma naravno da nemam potrebu za njim.
Michel puši karu.
-
olio
gledam baš maloprije
ps vita 2549 kn
ps3 slim 2199 kn
no way da bi kupia vitu
ps vita 2549 kn
ps3 slim 2199 kn
no way da bi kupia vitu
- maddjuro
to su cijene u nas; bolje je to kupiti negdje vaniolio wrote:gledam baš maloprije
ps vita 2549 kn
ps3 slim 2199 kn
no way da bi kupia vitu
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
2500? Meni se čini da sam vidio za 2100 kn čak...maddjuro wrote:to su cijene u nas; bolje je to kupiti negdje vaniolio wrote:gledam baš maloprije
ps vita 2549 kn
ps3 slim 2199 kn
no way da bi kupia vitu
Michel puši karu.
-
olio
to je vita sa wifi-em 2100
a vita sa wifi i 3g je 2500
- john_constantine
a što je uopće taj 3g?olio wrote:to je vita sa wifi-em 2100
Michel puši karu.
-
olio
3g internet, isti onaj koji mobiteli koriste
- DeadDispatcher90
E, ljudi jel može pitanje? Jel moguće instalirati piratski DLC na orginalni Mass Effect 2? Pitam, zato što sam igru odigrao davno, a DLC (osim besplatnog) nisam ni pipnuo.
Revenge solves everything
- john_constantine
može, već sam isprobao par putaDeadDispatcher90 wrote:E, ljudi jel može pitanje? Jel moguće instalirati piratski DLC na orginalni Mass Effect 2? Pitam, zato što sam igru odigrao davno, a DLC (osim besplatnog) nisam ni pipnuo.
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
Jel treba kakav crack ili tako nešto? Ili se samo "unpacka" i instalira?
Revenge solves everything
- john_constantine
instalira se DLC - ovi i onda imaš onaj DLC unlocker koji će sve to instalirati kao da ih prepoznaje.DeadDispatcher90 wrote:Jel treba kakav crack ili tako nešto? Ili se samo "unpacka" i instalira?
Michel puši karu.
- john_constantine
završio Darkness 2 - ma čisto solidan FPS. Nije toliko kratko kako govore, taman dosta traje za jedan FPS. Akcija je solidna, tako da najveću zabavu ipak predstavlja darkness, odnosno, dvije zmije ili što god koji ubijaju i razaraju sve pred sobom. Priča je dobra i solidna, makar nedostaje baš stripovske atmosfere. Glavni negativac nije ništa posebno, a i nekako je sve prejednostavno i dosta zbrzano. Bossovi nisu nažalost ništa posebno, stalno jedna te ista taktika. A finale dobro, s mogućnošću dva završetka + new game +. Ali teško da ću to opet igrati, ne interesiraju me previše ostali bonusi. Radije čekati da padne cijena.
Michel puši karu.
- skitkid
bum darkness2 sljedeće probal. a sad krećem sa:
DEAR ESTHER
TRAILER
"Dear Esther is a ghost story, told using first-person gaming technologies. Rather than traditional game-play the focus here is on exploration, uncovering the mystery of the island, of who you are and why you are here. Fragments of story are randomly uncovered when exploring the various locations of the island, making every each journey a unique experience."
za nim lji vo!
DEAR ESTHER
TRAILER
"Dear Esther is a ghost story, told using first-person gaming technologies. Rather than traditional game-play the focus here is on exploration, uncovering the mystery of the island, of who you are and why you are here. Fragments of story are randomly uncovered when exploring the various locations of the island, making every each journey a unique experience."
za nim lji vo!