Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 15 Jan 2012, 16:56

HorrorHR wrote:Jučer počeo PS3 Batman: Arkham Asylum, :rock: :rock: :rock:
odlična igra, ako nisi nabavi i arkham city
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Jan 2012, 17:30

HorrorHR wrote:Jučer počeo PS3 Batman: Arkham Asylum, :rock: :rock: :rock:
predobra igra, obavezno poslije i Arkham city. :rock:
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 15 Jan 2012, 18:35

Probao sam za svaki slučaj Bioshock 2 staviti na najslabije detalje i rezolucije tek toliko da vidim da ipak nije problem u hardwareu, što se tiče frame rate, ali on je još uvijek nestabilan na istim mjestima kao i na high postavkama. Probat ću patch ili tako nešto kada budem imao vremena.
Revenge solves everything

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Jan 2012, 19:53

Spiderman shattered dimensions- jedna od boljih ,marvel universe , igara koje sam igrao.Dizajn igre je sličan, bar vizualno, igri borderlands. U ovoj igri imate četiri različita spidermana, koliko skužih, iz raznih univerzuma. Noir, se odvija u 30'im godinama, i osobno mi je taj spider nekako najbolji jer je najmračniji, i s ovim spiderom se više ide na šuljanje po mraku i ubijanje neprijatelja iz sjene, bez da vas zamjete, regularni spiderman, u poznatom crveno plavom kostimu, spiderman s venom kostimom, koji ima sposobnost "rage" stanja u kojem nanosi puno štete, te spiderman 2099 iz budućnosti, koji može ući u "acelerated vision" u kojemu se sve oko njega , kraći vremenski period, kreće sporije. U igri imate brojne neprijatelje, ako sam dobro zbroji 17, s time da svaki od 4 navedena spidermana ima određene neprijatelje, drugim rječima nemožete birati koji ce spider igrati koju razinu. Tokom igre otključavate nove napade, kostime itd. Ono što svakako u igri moram pohvaliti je humor, dobro sam se nasmijao na neka spidermanova dobacivanja, a najbolja mi je razina bila ona s DEADPOOL.om, jer taj još više od spidera trabunja. Neki protivnici su manje više redizajnirani, ali imaju veze s likovima iz stripa, jedan od primjera je da je Dr.octopuss, sada doktorica, ali to je razumljivo jer je svaki spiderman u zasebnom, univerzumu, koji nema veze s ostalim univerzumima. Glasovi su prikladni likovima, s time da Stan Lee je narator.

Igru preporučam ako volite šarenije igre s superjunacima,

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 16 Jan 2012, 23:02

Shatter dimensions igraš na PC-u ili konzolama? Ja sam razmišljao da bi probao, jednostavno zato što već dugo nisam igrao Spidey igre, a kao klinac sam ih obožavao. (Do dvojke na PC-u).

Je li tko igrao Zeno Clash?

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Jan 2012, 02:29

na konzoli

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Jan 2012, 19:59

da je netko igrao zeno clash, već bi ti netko odgovorio. :P

Inače, samo sam čitao o igri, ali nisam baš imao neki poticaj da isprobam...

Ali kvragu, nastavio sam dalje igrati FF13 i stvarno ne kužim čemu uopće služe više ti summoni? Jesu lijepi i sve to, i dobro da postoji mogućnost prekidanja animacije, ali ne mogu pobijediti niti jednog protivnika u borbi. Jedva da ih oslabe, kao da ih nisam niti koristio. A u sedmici su bili premoćni... A sada, nema ih niti potrebe koristiti, tek toliko da vidiš kako izgledaju.
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 18 Jan 2012, 20:40

zeno clash sam namjerava igrat od izlaska igre, ali nikako da dođe na red... prijatelj mi je nahvalia igru i sustav borbe

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 18 Jan 2012, 21:12

Zeno Clash je odličan... Zabavan, uvrnut i totalno orginalan. Ne postoji slična igra.

Josef K

Post by Josef K » 20 Jan 2012, 14:45

Počeo sam igrat Silent Hill. Već me uvodne špice strah, a još je dan :lol:

maddjuro

Post by maddjuro » 20 Jan 2012, 20:07

john_constantine wrote:da je netko igrao zeno clash, već bi ti netko odgovorio. :P

Ali kvragu, nastavio sam dalje igrati FF13 i stvarno ne kužim čemu uopće služe više ti summoni? Jesu lijepi i sve to, i dobro da postoji mogućnost prekidanja animacije, ali ne mogu pobijediti niti jednog protivnika u borbi. Jedva da ih oslabe, kao da ih nisam niti koristio. A u sedmici su bili premoćni... A sada, nema ih niti potrebe koristiti, tek toliko da vidiš kako izgledaju.

ti ti summoni znaju biti korisni, ali iskreno se ne sijećam da sam ih previše koristio, summoni te mogu healat, ili ako pogineš, te ožive. sad čekam da izađe FF13-2 početkom veljače, ali se samo nadam da ce popravit sistem borbe, tj da mogu bolje kontrolirat cjelu ekipu, i da ako mi "leader" pogine, da mogu dalje nastavit igrat

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jan 2012, 20:23

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:da je netko igrao zeno clash, već bi ti netko odgovorio. :P

ti ti summoni znaju biti korisni, ali iskreno se ne sijećam da sam ih previše koristio, summoni te mogu healat, ili ako pogineš, te ožive. sad čekam da izađe FF13-2 početkom veljače, ali se samo nadam da ce popravit sistem borbe, tj da mogu bolje kontrolirat cjelu ekipu, i da ako mi "leader" pogine, da mogu dalje nastavit igrat
mislim da se to ne bude mijenjalo, samo će uvesti novi sistem u borbi, tzv, quick eventove da bude više dinamičnije...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Jan 2012, 00:10

RESIDENT EVIL 6 TRAILER,

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 5lBS_WJxQE#!

koji nažalost izlazi tek 20.11

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Jan 2012, 00:16

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:

mislim da se to ne bude mijenjalo, samo će uvesti novi sistem u borbi, tzv, quick eventove da bude više dinamičnije...
kolko cuh moci ces neka čudovišta "pripitomit" pa koristit u borbama

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Jan 2012, 22:06

wolwerine origins- za razliku od spidermana, ova mi igra, bazirana na jednom marveloom junaku, nije najbolje sjela, igra je prelagana, u igri ste praktički besmrtni, i ako tu i tamo poginete o ce biti ako upadnte u neku jamu. Hard razinu težine morate otključati, ali kada jednom pređete igru, nema nekog razloga opet je prelaziti. Nesjećam se najbolje filma, ali igra koliko toliko prati istoiimeni film,Boss bitke nisu ništa posebno. Same borbe, iako krvave, postanu brzo repeteivne. Kada skupite određenu količinu Xp.a, onda se lvlate, i dobijete bodove koje trošie na pojačanje napada, više energije isl. Jedna od interesantijih stvari je što možete otključati one klasične wolwerinove kostime iz ranijih striposkih izdanja, i onda u njima igrati; te kada wolweria rnjvaju vitit ce mu se adimantijev kostur na mjestima di vas napadaju, te viditit kako vam rane zcjeljuju. Ako vam se da igrati, u njaboljem slučaju, osrednji buttonmasher, isprobajte ovu igru. Ali meni osobno igra nije ništa posebno

Post Reply