Igre, konzole i slično
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
Ma Mortal kombat je puno jednostavnija kada je riječ o potezima. Čak su i više nego prejednostavni, osim fatalitya koje je potrebno zapamtiti. Ali puno su jednostavniji nego su bili na četvorci i osim fora kolika treba biti udaljenost, svi su lagani za izvesti...
Za razliku od Tekken serijala koji ima sve te kompleksne dugačke poteze koji će samo frikovi zapamtiti.
Za razliku od Tekken serijala koji ima sve te kompleksne dugačke poteze koji će samo frikovi zapamtiti.
Michel puši karu.
- john_constantine
Infamous 2 - završio good i evil, nema nekih pretjeranih razlika u radnji osim drugačijih misija i moći, a i završetka. Znači, definitivno neće biti ništa od trojke.
Grafika je izvanredna, akcija odlična, moći još spektakularnije. A kasnije ima nekoliko dijelova u kojima birate evil vs good, razlike u priči i moćima. Odlični likovi, monstrumi i novi negativci. Ovaj put više nije dovoljan samo jedan headshot, a druga sorta protivnika je i više nego teška nego u prošlom nastavku, s obzirom na raspon moći i sposobnosti. Lokacija je ovaj put samo dva otoka, ali i više nego dovoljno velik da pruža više od 20 sati zabave. I dosta sidequestova, a korisnici mogu raditi nove, makar nije ništa posebno. Vrlo odličan nastavak koji se isplatio svake uložene kune. 
Michel puši karu.
- maddjuro
da priupitam ovdje, kupih novi komp, i sad me muči kako postavit ove 5.1 zvučnike da rade kako spada, za sada mi rade samo oni "front" koji su spojeni na zeleni izlaz na zvučnoj; ali dok u postavkama kliknem da testira zvučnike svi se oglašavaju normalno; please help
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
- john_constantine
e blesavo pitanje, ali da li ima za ps2 kakav tetris, column ili nešto slično tome?
Michel puši karu.
- maddjuro
imaš ih nekoliko,sam sad neznam kako se zoveju te igrejohn_constantine wrote:e blesavo pitanje, ali da li ima za ps2 kakav tetris, column ili nešto slično tome?
- metallicat
nije za ps2, ali možeš igrat na njemu i od jedinice igre. kao najbolje pamtim kula world i kurushijohn_constantine wrote:e blesavo pitanje, ali da li ima za ps2 kakav tetris, column ili nešto slično tome?

- DeadDispatcher90
Kupio Bioshock 2 u Mercatoneu za 50 kn... Nikada nisam igrao original, ali sam čuo dobre stvari o obje igre.
Revenge solves everything
- maddjuro
svakako odigraj bioshock 1 prvo, jer sepriče donekle nadovezuju, a u jedinici se podosta toga objasni što se i zato desilo u tom gradu
- john_constantine
nemoj me jebati. Sada, ne znam da li ima u Varaždinu to.DeadDispatcher90 wrote:Kupio Bioshock 2 u Mercatoneu za 50 kn... Nikada nisam igrao original, ali sam čuo dobre stvari o obje igre.
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
Ozbiljno... I ja sam se iznenadio, ali općenito im je izbor igara i filmova zaista loš u zadnje vrijeme, ali Bioshock 2 i STALKER Shadow of Chernobyl su bili po zaista povoljnim cijenama. Ipak, Bioshock 2 me razočarao. Iako zadovoljavam sve preporučene specifikacije u vezi hardwarea, igra svejedno ima velikih problema sa frame rateom, a to je za mene ubojita stvar u vezi FPS-a.
- john_constantine
da, ma iznenadilo me da u tisak media dosta igara pala cijena, čak i za manje od 100 kn kao taj bionic commando.DeadDispatcher90 wrote:Ozbiljno... I ja sam se iznenadio, ali općenito im je izbor igara i filmova zaista loš u zadnje vrijeme, ali Bioshock 2 i STALKER Shadow of Chernobyl su bili po zaista povoljnim cijenama. Ipak, Bioshock 2 me razočarao. Iako zadovoljavam sve preporučene specifikacije u vezi hardwarea, igra svejedno ima velikih problema sa frame rateom, a to je za mene ubojita stvar u vezi FPS-a.
A za bioshock 2, si probao instalirati patcheve ili nešto? I prvi dio je imao neke bugove koje su rušili igru i slično.
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
ne, nisam pokušavao nikakve patcheve... čim sam prvi put ušao u igru, igra mi je sama automatski namjestila max postavke, ali frame rate u igri pada svako malo, a stabilan ostaje tek u situacijama u kojima nema akcije.
- john_constantine
ma čini mi se da je pisalo za bioshock 2 da ima tih grafičkih problema, pa se sigurno patchem to riješi.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
Jučer počeo PS3 Batman: Arkham Asylum,