Old school zakon!sikeone wrote:My cousin Winny-izvrsna komedija sa izvrsnim Joem Pescijem i Marisom Tomei i Ralph "karate kid"Macchiom
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
star wars - animirani - puno akcije, ali sama radnja je jeftina i loša. Naročito početak, već sam mislio da je to nekakav trailer ili što... animacije su dobro napravljene, ali nekako previše humora za jedan star wars, kao ono kada kenobi napravi stol od kamena da pregovara ili bacanje robota s litice. Ma film nije ništa posebno, ali ću sigurno gledati animiranu seriju kada izađe makar nema što ponuditi, a da nije već viđeno. Ali i dalje se primjećuje ta djetinost, jbt, george lucas, otiđi u mirovinu i daj nekom drugom da režira star wars...
Michel puši karu.
- dr mladjo
eto napokon u kino mi došao wall-e.namjerno sam odabrao kasniju projekciju da izbjegnem dječruliju.bilo ih je i večeras ali sam bio zadovoljan sa njima.kao bubice..još uvijek odličan,genijalan film.šteta je što su rano upalili svijetla.vidio sam da je zanimljiva i odjava..10/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Scarface
john_constantine wrote:star wars - animirani - puno akcije, ali sama radnja je jeftina i loša. Naročito početak, već sam mislio da je to nekakav trailer ili što... animacije su dobro napravljene, ali nekako previše humora za jedan star wars, kao ono kada kenobi napravi stol od kamena da pregovara ili bacanje robota s litice. Ma film nije ništa posebno, ali ću sigurno gledati animiranu seriju kada izađe makar nema što ponuditi, a da nije već viđeno. Ali i dalje se primjećuje ta djetinost, jbt, george lucas, otiđi u mirovinu i daj nekom drugom da režira star wars...
Izašle su prve dvi epizode serije već.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
je, vidio sam, ma gledati će se, da vidim što će sve izmisliti...Ghostface wrote:john_constantine wrote:star wars - animirani - puno akcije, ali sama radnja je jeftina i loša. Naročito početak, već sam mislio da je to nekakav trailer ili što... animacije su dobro napravljene, ali nekako previše humora za jedan star wars, kao ono kada kenobi napravi stol od kamena da pregovara ili bacanje robota s litice. Ma film nije ništa posebno, ali ću sigurno gledati animiranu seriju kada izađe makar nema što ponuditi, a da nije već viđeno. Ali i dalje se primjećuje ta djetinost, jbt, george lucas, otiđi u mirovinu i daj nekom drugom da režira star wars...
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:je, vidio sam, ma gledati će se, da vidim što će sve izmisliti...Ghostface wrote:john_constantine wrote:star wars - animirani - puno akcije, ali sama radnja je jeftina i loša. Naročito početak, već sam mislio da je to nekakav trailer ili što... animacije su dobro napravljene, ali nekako previše humora za jedan star wars, kao ono kada kenobi napravi stol od kamena da pregovara ili bacanje robota s litice. Ma film nije ništa posebno, ali ću sigurno gledati animiranu seriju kada izađe makar nema što ponuditi, a da nije već viđeno. Ali i dalje se primjećuje ta djetinost, jbt, george lucas, otiđi u mirovinu i daj nekom drugom da režira star wars...
A jesi gleda onu prijašnju animiranu u 2D?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
nekoliko epizoda u jutarnjem terminu na televiziji, očito mi nije bila dobra kada nisam redovito gledao.Ghostface wrote:john_constantine wrote:je, vidio sam, ma gledati će se, da vidim što će sve izmisliti...Ghostface wrote:
A jesi gleda onu prijašnju animiranu u 2D?
Michel puši karu.
- dr mladjo
-
John_Ryder
- dr mladjo
Nothing (2003)-odličan film o dvojici prijetelja koji shvate da je nestao cijeli svijet.ostali su samo oni i njihova kuča.sve oko njih je bijelo i odskočno... 9/10
- A$H
kraj je brutalandr mladjo wrote:Nothing (2003)-odličan film o dvojici prijetelja koji shvate da je nestao cijeli svijet.ostali su samo oni i njihova kuča.sve oko njih je bijelo i odskočno... 9/10
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr mladjo
- dr mladjo
jesi došao do onog djela kad se kao bore protiv onih vampira koji sišu dušu?to je loš dio, u usporedbi s akcijom u onom drugom svijetu...Djuro21 wrote:pogledah prvih 70-ak nastavaka animea "Bleach"i mogu reć da je serija dosta dobra, naglasak je na humor, ima dosta akcije, krvi...
zgodna stvar za ubit vrjeme, ali i jako addicting
- maddjuro
da, stao sam kad ubiju one vodene blizance, al nećemo sad preiše diskutirat da ne spoilamodr mladjo wrote:jesi došao do onog djela kad se kao bore protiv onih vampira koji sišu dušu?to je loš dio, u usporedbi s akcijom u onom drugom svijetu...Djuro21 wrote:pogledah prvih 70-ak nastavaka animea "Bleach"i mogu reć da je serija dosta dobra, naglasak je na humor, ima dosta akcije, krvi...
zgodna stvar za ubit vrjeme, ali i jako addicting
I may be an idiot, but i am no fool.