Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Josef K

Re: Igre, konzole i slično

Post by Josef K » 09 Jan 2012, 01:25

Kak se zove taj kabel koji spaja komp i TV? Da znam šta da tražim :lol:

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Jan 2012, 01:31

ima ih više, ovisi koje sve izlaze imaš na kompu/laptopu koji spajaš s tvom. Ja u svojoj sobi za laptop koristim S-video, u dnevnom boravku VGA kael; VGA su jeftini 10metara dojde "samo" 150kn; ima još mogućnosti, kao DVI, HDMI; sve ovisi koje izlaze imaš na kompu a koje ulaze na TVu; ak ti TV ima samo scart, kupiš scart adapter za ono što ti treba, ti su adapteri za scart oko 10kn
I may be an idiot, but i am no fool.

Josef K

Post by Josef K » 09 Jan 2012, 01:48

Joooj morat ću to proučit :lol:

metallicat

Post by metallicat » 09 Jan 2012, 01:54

pogledaj iza tv dal imaš hdmi ulaz (vrlo vjerovatno da da), ili scart, ovisno o tome, dođi u čipoteku i pitaj treba mi kabel za to i to spojit :lol:
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Jan 2012, 02:01

ponajviše ti sve ovisi o tome koje laptop ima izlaze,VGA imaju svi, oni malo stariji imaju i S-video, novi latopi ce imat hdmi izlaze, također ak ti tv ima audio ulaz nije naodmet navavit M/M 2.1 audio kabel, tak da i zvuk imaš prek tva

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jan 2012, 09:05

Zadro wrote:Ja zapravo kupujem PS2 zato da mogu igrat igrice za jedinicu (Crash, Bugs Bunny Lost in Time itd..), a sad ću usput i ove nove isprobat. + Silent Hill i ostale :tonqe:
može se igrati ps igre na dvojci, ali ne može se sejvati ako nemaš originalni ps savedisk, koliko znam.

Obavezno odigrati na ps2 Resident evil 4. :supz:
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 09 Jan 2012, 11:13

metallicat wrote:preporuke za ps2, da je rpg/survival/horror (šta god od toga ili na tu šemu) i da dvije osobe mogu zajedno igrat?
hvala :D
obscure (neznam je li 2. dio isto ima co-op)
Half Life decay
Baldurs Gate dark alliance

co-op je malo zastupljen u horror/survival igrama na ps2 iako ih ima dosta

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jan 2012, 12:08

olio wrote:
metallicat wrote:preporuke za ps2, da je rpg/survival/horror (šta god od toga ili na tu šemu) i da dvije osobe mogu zajedno igrat?
Half Life decay

ima
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Jan 2012, 02:26

Trailer za nadolazeću resident evil igru "Resident Evil Operation Raccoon City"

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... AdWvM6jX94

http://en.wikipedia.org/wiki/Resident_E ... ccoon_City

Andrej

Post by Andrej » 10 Jan 2012, 04:17

Ludilo :shock:
We're all mad here...

metallicat

Post by metallicat » 10 Jan 2012, 19:19

olio wrote:
Half Life decay

1. i 3. odigrala, vidit ću šta je half life, tnx :D
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Jan 2012, 19:49

Half life ti je FPS, sf žanr s elementima horora. Odlična igra.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Jan 2012, 00:42

Mortal kombat 9 (ili jednostavno mortal kombat)- konačno jedna mortal kombat igra dostojna svojega imena. Divno jeviditi da su se programeri opametili, i vratili igru korjenima i dali nam ono što se traži od ovoga naslova, puno krvi, odlične kontrole, balansirane likove, interesantne fetalitye ; najvažnije borbe u "2d" prostoru s 3d likovima i ono što je meni jedino bilo u intersu super priču (priča je malo animacije, pa borba s likom oko kojeg se vrti radnja....) i tako tokom priče "isprobate" igrati s 16 likova. Ja osobno ima averziju prema ovakvom tipu igara, jer nemogu nikako izvoditi one specialne poteze, ali pošto nisam imao ništa drugo za igrati, sam odlučio malo zaigrati story mode jer su ganahvalili da je interesntan. I stvarno se moram složiti da je priča jako dobra, doznamo podrijetlo nekih likova, poglavito doznamo ponešto o ona dva kiborga. Jedina stvar koja me iznervirala je zadni boss, kogega nisam mogao poraziti nakon jedno 4 sata igra, i nakon što me lovio grč u palcu sam poslao igru "the hell". Ali ako ste ljubitelj ovakvih 2d tučnjva s 3d grafikom, ovu vam igru svakako porporučam. Story mode se jedino isplati prjeći jer tako otključte quan chia , i robo sub zeroa. A čujem da su onlajn borbe s drugim ljudima diljem svijete također dobre.

Sad planiram se bacit malo na marvelove junake pa odigrat spiderman shattered dimensions

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2012, 05:05

misliš da je boss u story mode težak? Ja sam odustao od onog u challengeu, čak tri komada istih...

Ne znam sada je li to stvar vještine ili talenta, ali jednostavno mi to nije ravnopravna borba. Pa većinom pokušavam koristiti poteze na daljinu kao Liu Kangov fireball... Ali onaj njegov čekić koji omami protivnika mi je najgori.

Ali stvarno preodlična igra. Da li si ti na xboxu dobio Kratosa ili je to rezervirano ipak samo za ps3?
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Jan 2012, 05:17

kratos je sam za ps3. Nisma stvarno ljubitelj tih igara, jer nikad nemrem izvodit poteze kak spada. Ali story mode, tj sma priča je sasvim dobra.

Započeh s "spiderman shattered dimensions", sudeć po početku igre biti ce interesantno, sviđa mi se dizajn igre, to što ću igrati s četiri različita spajdermena, u četiri razna vremenska perioda, a čini se da bi i humor u igri mogao biti interesantan

Post Reply