Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
filmofil

Post by filmofil » 28 Sep 2008, 12:58

Ghostface wrote:dva legendrana glumca po treći put zajedno u filmu.
treći? šta nije ovo osim heata jedini njihov film...
This is the Zodiac speaking.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 28 Sep 2008, 14:41

filmophil wrote:
a kum 2?
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

filmofil

Post by filmofil » 28 Sep 2008, 15:29

dr mladjo wrote:
filmophil wrote:
a kum 2?
da, ali tamo nisu imali nijednu scenu zajedno...ustvari nisu bili niti u istom vremenskom razdoblju tamo...

Scarface

Post by Scarface » 28 Sep 2008, 15:30

filmophil wrote:

Drugi put molin te aj provjeri na imdb-u prije nego se ovako izlaneš.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 28 Sep 2008, 19:14

filmophil wrote:
da, ali tamo nisu imali nijednu scenu zajedno...ustvari nisu bili niti u istom vremenskom razdoblju tamo...
točno.ali viđali su se valjda na snimanju..

Betmen

Post by Betmen » 28 Sep 2008, 21:38

dr mladjo wrote:
filmophil wrote:
točno.ali viđali su se valjda na snimanju..
mozda se namjerno nisu vidali

Scarface

Post by Scarface » 28 Sep 2008, 21:49

filmophil wrote:
dr mladjo wrote:
filmophil wrote: treći? šta nije ovo osim heata jedini njihov film...
a kum 2?

Aj molin te ne pričaj gluposti, zaboravija si na kuma i šta sad, ne tribaju ti ovakva blesava opravdanja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 28 Sep 2008, 22:20

Ghostface wrote:
filmophil wrote:
dr mladjo wrote:a kum 2?

Aj molin te ne pričaj gluposti, zaboravija si na kuma i šta sad, ne tribaju ti ovakva blesava opravdanja.
nisam zaboravio na kuma...još kad sam pisao o filmu heat sam rekao da je to jedini film di se pojavljuju njih 2 zajedno...kum im ja ne priznajem jer nije to isto...

evo jedan primjer...imaš neki film x u kojem je glavni glumac đ i onda naprave nastavak tog filma x u kojem je glavni glumac žnj, ali prikažu flashbackove u kojima se pojavljuje glumac đ...znači po tebi đ i žnj glume zajedno u tom filmu? :lol:

Scarface

Post by Scarface » 29 Sep 2008, 00:18

filmophil wrote:
Ghostface wrote:
filmophil wrote: da, ali tamo nisu imali nijednu scenu zajedno...ustvari nisu bili niti u istom vremenskom razdoblju tamo...

nisam zaboravio na kuma...još kad sam pisao o filmu heat sam rekao da je to jedini film di se pojavljuju njih 2 zajedno...kum im ja ne priznajem jer nije to isto...

evo jedan primjer...imaš neki film x u kojem je glavni glumac đ i onda naprave nastavak tog filma x u kojem je glavni glumac žnj, ali prikažu flashbackove u kojima se pojavljuje glumac đ...znači po tebi đ i žnj glume zajedno u tom filmu? :lol:

Da, glume, a ako si ti toliko glup da ne možeš to svatit, to je tvoj problem. Nije bitno da li su u radnji doista skupa, bitno da su u istom jebenom filmu! :roll:

filmofil

Post by filmofil » 29 Sep 2008, 00:30

al to nije to! ko te jebe što ti ne shvaćaš...da ja na you tubu napravim kratki film u kojem ću uzeti scene de nira iz taksista i pacina iz dog day afternoon?? oće ljudi onda reći da su u mom filmu njih 2 glumili zajedno?!

dr mladjo

Post by dr mladjo » 29 Sep 2008, 00:59

filmophil wrote:al to nije to!
ali to je to..sad mi reci ovo-rade šerbedžijaje glumio u batman begins-u sceni mu c bale daje onaj njegov kaput.znači rade je glumio sam s baleom.nije glumio s neesonom,cainom,....?

kad se kaže da je glumio s nekim u filmu,misli se na filmski projekat opčenito a ne zajedničke scene..

filmofil

Post by filmofil » 29 Sep 2008, 01:04

ma znam, ali mi pričamo o de niru i al pacinu...2 najveće face ikada...ono u kumu nije prava stvar i zato im ja to ne priznam za zajednički film...na papiru su oni tamo zajedno glumili, ali nisu imali nijednu scenu skupa...

po vama je onda u alienu 2 sigurney weaver glumila sa cijelom glumačkom ekipom iz prvog dijela samo zato što su im slike i imena bile prikazane na početku filma! al to nije to...

EDIT: nemoj cameo šerbedžije uzimat za primjer :roll:

dr mladjo

Post by dr mladjo » 29 Sep 2008, 01:20

filmophil wrote:ma znam, ali mi pričamo o de niru i al pacinu...2 najveće face ikada...ono u kumu nije prava stvar i zato im ja to ne priznam za zajednički film...

po vama je onda u alienu 2 sigurney weaver glumila sa cijelom glumačkom ekipom iz prvog dijela samo zato što su im slike i imena bile prikazane na početku filma! al to nije to...
pa navode li se glumci iz aliena uopče u 2.dijelu? NE.zato što i nisu glumili..zar je pojavljivanje slika sad dovoljno da možemo proglasit nekog da je glumio u filmu..
na papiru su oni tamo zajedno glumili, ali nisu imali nijednu scenu skupa...
i ne samo na papiru več i odjavi,premijerama...
EDIT: nemoj cameo šerbedžije uzimat za primjer :roll:
to je trivijalni primjer ali koji vrijedi. elijah wood i vigo mortense nisu glumili s c. lee u istom filmu...

o evo i ovaj primjer-ian mcelan i c lee nisu zajedno glumili u filmu povratak kralja jer u normalnoj verziji nemaju zajedničku scenu...

elrania

Post by elrania » 29 Sep 2008, 01:26

tropic thunder [2008]
uzivancija :D
film je krcat mnostvom odlicnih glumaca s prekarizmaticnim nastupom gdje downeyu skidam kapu. bilo je osvjezavajuce iskustvo pogledati ovo i opcenito sam jako zadovoljna.
7,5/10

dr mladjo

Post by dr mladjo » 29 Sep 2008, 01:35

elrania wrote:tropic thunder [2008]
uzivancija :D
film je krcat mnostvom odlicnih glumaca s prekarizmaticnim nastupom gdje downeyu skidam kapu. bilo je osvjezavajuce iskustvo pogledati ovo i opcenito sam jako zadovoljna.
7,5/10

I got the TiVo! !!!!

uloga od mathewsa mi je ispala kao mala posveta jerry maguiru..

Ben X (2007)-drama o autističnom momku koji u MMORPG pkušava da nađe mir zbog čestog zezanja u školi...8/10

Post Reply