inaće, sve fotke do sada su ti super
Objavi svoju sliku
- Jane Doe
Re: Objavi svoju sliku
izgledaš mi ko neko s kim bi se dalo pit u parku i ko bi lako mogo popit i svoju i moju pijaču

- Alastorus
Hvala na komplimentu,a sto se tice cuganja u parku definitivno,nema mi boljeg od toga,količina popijenog alkohola ovisi o raspoloženju,no znalo se desit i da popijem više cuge od još 5 ljudi oko meneJane Doe wrote:izgledaš mi ko neko s kim bi se dalo pit u parku i ko bi lako mogo popit i svoju i moju pijaču![]()
![]()
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- sandi
- Alastorus
Da 
Now I lay me down to sleep,
- Scarface
Iman snimku koncerta u sebe, i sad, mislin se dal da uploadan na oron account, ima 700 MB, nije cili koncert, snimka je jako, jako loša, i snimana je iz bezveznog kuta. Al ako neko želi, nek mi se javi na pm, pa ako vas bude par, uploadat ću i poslat vam link.
I da, demo je pri kraju, lead gitarist je kum na vjenčanju ovaj vikend pa stoga mala stagnacija. Totalno smo nabrijani i jedva čekamo i sami to poslušat kako spada.
I da, demo je pri kraju, lead gitarist je kum na vjenčanju ovaj vikend pa stoga mala stagnacija. Totalno smo nabrijani i jedva čekamo i sami to poslušat kako spada.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor
mrsko mi je slat pm, sam ti uploadajScarface wrote:Iman snimku koncerta u sebe, i sad, mislin se dal da uploadan na oron account, ima 700 MB, nije cili koncert, snimka je jako, jako loša, i snimana je iz bezveznog kuta. Al ako neko želi, nek mi se javi na pm, pa ako vas bude par, uploadat ću i poslat vam link.

- callac
oću i ja!!!!!!Decadentor wrote:mrsko mi je slat pm, sam ti uploadajScarface wrote:Iman snimku koncerta u sebe, i sad, mislin se dal da uploadan na oron account, ima 700 MB, nije cili koncert, snimka je jako, jako loša, i snimana je iz bezveznog kuta. Al ako neko želi, nek mi se javi na pm, pa ako vas bude par, uploadat ću i poslat vam link.
I da, demo je pri kraju, lead gitarist je kum na vjenčanju ovaj vikend pa stoga mala stagnacija. Totalno smo nabrijani i jedva čekamo i sami to poslušat kako spada.![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
Ghrall
Također! Samo šibaj!callac wrote:oću i ja!!!!!!Decadentor wrote:mrsko mi je slat pm, sam ti uploadajScarface wrote:Iman snimku koncerta u sebe, i sad, mislin se dal da uploadan na oron account, ima 700 MB, nije cili koncert, snimka je jako, jako loša, i snimana je iz bezveznog kuta. Al ako neko želi, nek mi se javi na pm, pa ako vas bude par, uploadat ću i poslat vam link.
I da, demo je pri kraju, lead gitarist je kum na vjenčanju ovaj vikend pa stoga mala stagnacija. Totalno smo nabrijani i jedva čekamo i sami to poslušat kako spada.![]()
- Scarface
Ma ovaj upload stalno zeza, pa san na kraju stavija mali dio na yt. Uključuje pola jedne pisme, drum solo i dio iduće (obje su naše stvari). Sve u svemu, kako ćete i sami vidit, definitivno nije nešto po čemu se može prosudit ikakva (ne)kvaliteta sviranja, a kamoli razaznat pisma plus šta je kut snimanja bezvezan, al eto:
http://www.youtube.com/watch?v=y3uNElp7 ... tube_gdata
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor
Zanimljivo, dosta mi vucete na amorphis, ali moram poslusat album da bi mogao dat konkretnu kritiku, sam vi piciteScarface wrote:Ma ovaj upload stalno zeza, pa san na kraju stavija mali dio na yt. Uključuje pola jedne pisme, drum solo i dio iduće (obje su naše stvari). Sve u svemu, kako ćete i sami vidit, definitivno nije nešto po čemu se može prosudit ikakva (ne)kvaliteta sviranja, a kamoli razaznat pisma plus šta je kut snimanja bezvezan, al eto:

- Ašow
- Jane Doe
+1, nemam zvučnike na posuAšow wrote:poslusam kad dodjem doma danas u Đakovo.
ali doma u Karlovac
zaintrigirala me ova usporedba sa Amorphisom, pa sad zbilja želim čut kako zvučite

- john_constantine
meni je više bed što je zabranjen pristup youtubeu, pa se ne može slušati glazba s frendom tijekom pauze... Muzika na mobitelu je za kurac, ima previše tih smetnji.
Michel puši karu.
- keyboard_kant
bok ljudovi .
nije me dugo bilo. evo par novih.

photo and postprocess by Mario Pućić, model, mua and styling me ^^
( http://www.facebook.com/pages/Mario-Pu% ... 6159457968 )
nije me dugo bilo. evo par novih.
SpoilerShow

SpoilerShow

photo and postprocess by Mario Pućić, model, mua and styling me ^^
( http://www.facebook.com/pages/Mario-Pu% ... 6159457968 )
And I feel this coming over like a storm again.
- callac
k_k, super slike!! eto šta znači kad te slika profić! 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.