Supernatural (2005-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
DrugsBunny

Re: Supernatural

Post by DrugsBunny » 24 Feb 2010, 22:57

Metalcamp wrote:Pogledao jos 4 epizode i zasad vrlo dobro...

Minusi su mi jednostavna radnja, kopiranje iz filmova, mrtva gluma pojedinih likova, ne mislim tu na Deana i Sama jer oni su odlicni u ovom poslu i nekako mi prebrzo sve otkriju...

Plusevi su mi njihov humor, dobra atmosfera, muzika, dobri duhovi, cudovista makar ima kopiranja iz pojedinih filmova...

Necu rreci da serija nije kvalitetna jer je, ali nesto fali, barem je zabavna i citajuci vase komentare od pocetka ove teme vidim da vecina vas govori da kako serija odmice, to je bolja, druga sezona je bolja od prve, treca od druge...

Nadam se da ce biti tako
Potpisujem ovo sve.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Ninja

Post by Ninja » 25 Feb 2010, 11:05

Poceo i ja gledat seriju(ipak su mi uskoro kolokviji :lol: ).
Za sada obradjene prve dvije epizode.
Jako dobar soundtrack, interakcija izmedju 2 brata, humor.
U biti jedini veci minus mi je da kada Dean prica, mislim da mi je zvuk out of sync jer se jednostavno to sto izadje iz njegovih usta ne poklapa sa pokretom usana. :P
Vidim da netko zamjera kopiranje iz filmova, nazalost sve sto se moglo izmisliti do sada, izmislio se, sada se ideje samo recikliraju.

U pilotu Samovu curu glumi trudna zenska iz Legiona(can't be bothered da pogledam ime), mnogo dobra, ponadao sam se da ce dulje ostat u seriji. :)

Metalcamp

Post by Metalcamp » 25 Feb 2010, 11:28

Ninja wrote:Poceo i ja gledat seriju(ipak su mi uskoro kolokviji :lol: ).
Za sada obradjene prve dvije epizode.
Jako dobar soundtrack, interakcija izmedju 2 brata, humor.
U biti jedini veci minus mi je da kada Dean prica, mislim da mi je zvuk out of sync jer se jednostavno to sto izadje iz njegovih usta ne poklapa sa pokretom usana. :P
Vidim da netko zamjera kopiranje iz filmova, nazalost sve sto se moglo izmisliti do sada, izmislio se, sada se ideje samo recikliraju.

U pilotu Samovu curu glumi trudna zenska iz Legiona(can't be bothered da pogledam ime), mnogo dobra, ponadao sam se da ce dulje ostat u seriji. :)
Molim, sto se sve izmislilo, pa ima danas serija i filmova koji iznenaduju sa svojom vizijom. Toliko je ocito da se kopira, ne mislim sad na duhove, cudovista jer to imas u vecini horor filmova pa bi mogli reci da se svaki film kopira ve ona epizoda Bloody Mary, sve super i kraj mi je ono WTF? Je li to Samara iz kruga kada izlazi iz ogledala, pazi, ogledala :lol: isto, isto, to mi je najveci minus trenutno, ali ako nista drugo, serija ja zabavna.
"Good night boils and ghouls."

Ninja

Post by Ninja » 25 Feb 2010, 11:53

Metalcamp wrote:Molim, sto se sve izmislilo, pa ima danas serija i filmova koji iznenaduju sa svojom vizijom. Toliko je ocito da se kopira, ne mislim sad na duhove, cudovista jer to imas u vecini horor filmova pa bi mogli reci da se svaki film kopira ve ona epizoda Bloody Mary, sve super i kraj mi je ono WTF? Je li to Samara iz kruga kada izlazi iz ogledala, pazi, ogledala :lol: isto, isto, to mi je najveci minus trenutno, ali ako nista drugo, serija ja zabavna.
Ma ovo je bila polusala na racun poznate izreke i trenutnog stanja filmske industrije. Nove stvari se mogu nabrojati na prste, ostalo je kopiranje, rebootovi i remakeovi.

Sad da se malo nadovezem na to kopiranje. Neka moja observacija je da nakon sto pogledas dovoljno filmova ili ostaris dovoljno, nisam dokucio koje je u pitanju :P sve je doslovno kopija svega(deal with me, nisam najelokventniji danas).
Zna mi se dogoditi da gledam film i jednostavno prepoznajem elemente drugih filmova, ovaj lik izgleda kao onaj lik, ovakav obrat se dogodio u onom filmu, ovaj zvuk su koristili za Predatorov cloaking, sprzeni circuit board i jos 50 drugih stvari.

Nego, otisao ja offtopic, slazem se da je serija zabavna s potencijalom da postane jos bolja sto sudeci prema komentarima onih koji su je gledali cijelu i postane.

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Feb 2010, 23:39

Zavrsio drugu sezonu :supz: Odma se bacam an trecu :D
Image

Metalcamp

Post by Metalcamp » 01 Mar 2010, 17:27

Supernatural season 1

zavrsio i mogu reci da ostajem pri onim minusima koje sam vec naveo kao i za plusove tako da na kraju bi dao ocjenu 6.5/10, sasvim solidna serija. Sada krecem na drugu sezonu i nadam se da ce biti bolje.

Ninja

Post by Ninja » 01 Mar 2010, 18:28

Ova serija ima jedan veliki plus, sve zenske su od jako dobre do vrhunske, gdje ih nadju?

S02E15 i alien abduction Image

Metalcamp

Post by Metalcamp » 01 Mar 2010, 21:36

Moram reci da sam sokiran, ali pozitivno, prva sezona mi je bila solidna i sada sam pogledao prva 4 nastavka druge sezone i odlicno. Ne mogu vjerovat kako odjedanput se sve preokrene za par ocjena vise, trenutno. Nadam se da ce pocetak ove sezone ostati na razini prva 4 nastavka, a i iskreno, nadam se jos boljim epizodama.

Scarface

Post by Scarface » 01 Mar 2010, 21:41

Metalcamp wrote:Moram reci da sam sokiran, ali pozitivno, prva sezona mi je bila solidna i sada sam pogledao prva 4 nastavka druge sezone i odlicno. Ne mogu vjerovat kako odjedanput se sve preokrene za par ocjena vise, trenutno. Nadam se da ce pocetak ove sezone ostati na razini prva 4 nastavka, a i iskreno, nadam se jos boljim epizodama.
To je samo početak poboljšanja, da vidiš tek finale 2. sezone. Uspoređujući finale 1. sezone s onim u 2., taj u 1. izgleda prejadno. :wink:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 01 Mar 2010, 21:50

Ghostface wrote:
Metalcamp wrote:Moram reci da sam sokiran, ali pozitivno, prva sezona mi je bila solidna i sada sam pogledao prva 4 nastavka druge sezone i odlicno. Ne mogu vjerovat kako odjedanput se sve preokrene za par ocjena vise, trenutno. Nadam se da ce pocetak ove sezone ostati na razini prva 4 nastavka, a i iskreno, nadam se jos boljim epizodama.
To je samo početak poboljšanja, da vidiš tek finale 2. sezone. Uspoređujući finale 1. sezone s onim u 2., taj u 1. izgleda prejadno. :wink:
Mislim da cu sada ovo pogledat do sutra navecer ako cu imat vremena :)

Decadentor

Post by Decadentor » 10 Mar 2010, 01:06

Kraj trece sezone woaaaaah (ali ryder mi je spoilo :twisted: ) sad moram odma cetvrtu sezonu pocet hah
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 10 Mar 2010, 01:49

Epizoda s4e1 mozda nabolja do sad :D
Sad sam fakat navucen 8)
Image

Metalcamp

Post by Metalcamp » 10 Mar 2010, 01:52

Supernatural season 2

Mislio sam da cu pogledat prije, ali nisam imao bas vremena za filmove, a kamoli za serije. Uglavnom ova sezona mi je bolja nego prva kao i vecini ovdje i kao jedini minus bih izdvojio da se previse posvecuju duhovima i u pojedinim nastavcima neke scene, dijalozi izgledaju naivno, ali sve ostalo je odlicno. Otkriva se rat na pomolu sto je jako veliki plus, odnos izmedu njih dvoje je odlican, upotpunjen jer ima svega, od suza do smijeha. najbolje epizode su mi prva pa crossroad blues sa demonskim psima, jebena epizoda, pa Nightshifter i zadnje dve.

Ocjena: 8/10

Decadentor

Post by Decadentor » 12 Mar 2010, 02:18

Image

Ninja

Post by Ninja » 15 Mar 2010, 23:08

Odgledao sve, sad zeljno iscekujem iduci nastavak. :)

Moram izraziti svoje odusevljenje Mishom Collinsom koji mi super glumi, jako dobro je uspio 3 razlicite uloge odigrati(Jimmy, Castiel i hippie Castiel :) ).

Post Reply