Kažem to zato što sam skužila da imamo sličan ukus..a pogledat ću ga ako me dopadneKnatchbull wrote:možda ti i bude genijalanAsfodel wrote:Sideways je svojevremeno dobio tako divne i krasne kritike da nisam povjerovala da je tako genijalan kako su tvrdili pa ga još nisam pogledalaa eto po ovom tvom - bar znam da sam bila u pravu
ja sam ovdje poznat po dijametralno suprotnom mišljenju od većine
![]()
Sideways ima odličnih scena prirode, solidnu priču, a ako si ljubitelj vina nemoj ga nikako zaobići.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
dr mladjo wrote:zar čemo se i na to ljutit?sve moderne komediju sad imaju dramski ugođaj..pa čak i superbad... a u vezi krajaGhostface wrote:Knocked up- 5/10- odlično je počeja, ali je jednostavno predug i dosadan, baš ka i 40 years old virgin. Sve Appatowe komedije više ispadnu drame, previše si vremena daje za karakterizaciju s likovima i stvarno se divin samom sebi kako san izdrža do kraja, a i cila tematika filma mi je bljak, moga je bar kraj bit realniji.
Judd Apatow has stated on the DVD commentary numerous times, that the film is partially based on the birth of his and Leslie Mann's first daughter, Maude. Scenes taken directly from reality include Ben trying to get their doctor on the phone and cursing out numerous doctors when he can't; the cantankerous staff physician who Ben has to take out in the hall to calm; the argument on the way to the clinic where Allison throws Ben out of the car and they then heated argue at the clinic when he gets there; and the scene where Allison tries to take a bath to calm herself just before going to the hospital.
meni je najbolja scena kad im onaj crnac objašnjava zašto ih ne može pustit u klub.....
Ko se ljuti sinko jadni, film mi je predug i šta sad, šta je preslano ni mački nije drago, jesi čuja za to, a? Malo se Appatow previše uživija u film, tako da san zadnjih po ure jedva čeka kraj, koji je prehappy, ovakve situacije u stvarnosti često ne završavaju ovako, a to me nije ka elraniu raspekmezilo. Ovako si mi replyja i nakon moje ocjene za Forgetting Sarah Marshall, tebi to nešto osobno smeta ili šta?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
FilmTV
- Scarface
FilmTV wrote:Mačke očito ne vole The Godfather, The Lord of the Rings ili Once Upon a Time in America.Ghostface wrote:film mi je predug i šta sad, šta je preslano ni mački nije drago, jesi čuja za to, a?
Ovo nije dokumentarac.Ghostface wrote:ovakve situacije u stvarnosti često ne završavaju ovako
Ti filmovi i nisu preslani, nisi skužija šta san tija reć. I da, nije dokumentarac, ali kad se već stavlja naglasak na neku realnost i dramatiku, moga je bit malo realniji, zato mi se Break up svidija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
"Talentirani Gospodin Ripley"
Nije prvi puta da sam ga pogledao ali prošlo je dosta vremena od zadnjeg gledanja. Meni osobno jedan od najdražih filmova iz 90-tih. Film u kojem, tada još ne toliko poznate buduće megazvijezde, svi briljiraju u svojoj ulozi. Glazba je pogođena, scenarij upečatljiv, krajolik Italije je upadljiv ali nenametljiv. Film vrijedan svake preporuke
Nije prvi puta da sam ga pogledao ali prošlo je dosta vremena od zadnjeg gledanja. Meni osobno jedan od najdražih filmova iz 90-tih. Film u kojem, tada još ne toliko poznate buduće megazvijezde, svi briljiraju u svojoj ulozi. Glazba je pogođena, scenarij upečatljiv, krajolik Italije je upadljiv ali nenametljiv. Film vrijedan svake preporuke
- elrania
shortbus [2006]
nevjerojatno koliko me ovaj film dirnuo... iznenadio me poprilicno u prvih 5 minuta i nisam bas dobila egzaktnu sliku onoga sto me ceka, te se pretvorio u nesto iskreno, otvoreno i lijepo.
zbilja mi je drago sto sam naisla na film koji na ovakav nacin predstavlja teme koje su nepravedno poprilicno ignorirane i na koje se u vecini gleda s podsmijehom u danasnjem drustvu.
ovo je zbilja eksplicitno ostvarenje, ali uz to ima toliko puno duha i emocija, te ako ga se potrudi razumjeti i saslusati zbilja je predivno iskustvo.
nevjerojatno koliko me ovaj film dirnuo... iznenadio me poprilicno u prvih 5 minuta i nisam bas dobila egzaktnu sliku onoga sto me ceka, te se pretvorio u nesto iskreno, otvoreno i lijepo.
zbilja mi je drago sto sam naisla na film koji na ovakav nacin predstavlja teme koje su nepravedno poprilicno ignorirane i na koje se u vecini gleda s podsmijehom u danasnjem drustvu.
ovo je zbilja eksplicitno ostvarenje, ali uz to ima toliko puno duha i emocija, te ako ga se potrudi razumjeti i saslusati zbilja je predivno iskustvo.
- Wendigo
yep, super film.Boby wrote:"Talentirani Gospodin Ripley"
- Boby
Aha, jedna od najboljih priča o Batmanu uopće. Još se ima prilika vidjeti Jokera dok još nije Joker. Prvi sam ga puta gledao prije desetak godina i danas mi je čak još bolji nego u ono vrijemeUnreal wrote:Batman: Mask of the Phantasm-odličan anim. Sve je super:animacija,glasovi,režija,scenarij,atmosfera i glazba. Jedino mi je drama bila na trenutke dosadna.
5/5
-
Unreal
to imaš i priliku vidjet u prvom Batman filmu,čak je i tamo kriminalac koj je radio za mafijaša prije nego što mu se neko sranje dogodilo(u animiranom nema backstory o njegovom početku ludila,a u filmu je upao u kiselinu). Jedino koliko znam to nije isti backstory kao u stripu (osim kiseline). Jel tu grješim?Boby wrote:Aha, jedna od najboljih priča o Batmanu uopće. Još se ima prilika vidjeti Jokera dok još nije Joker. Prvi sam ga puta gledao prije desetak godina i danas mi je čak još bolji nego u ono vrijemeUnreal wrote:Batman: Mask of the Phantasm-odličan anim. Sve je super:animacija,glasovi,režija,scenarij,atmosfera i glazba. Jedino mi je drama bila na trenutke dosadna.
5/5
- Boby
Ne, kolko znam priča nije ista. Znam da postoji više stripovskih varijanti o nastanku Jokera. U nekima je čak bio pozitivan lik koji je htio biti komičar ali svi su ga odredom odbijali na audicijama sve dok jednog dana nije sve izgubio; ženu, dijete, posao a onda ga je zadesila i nesreća s kiselinom. Ideja Jokera kao propalog komičara zaživjela je i u jednom nastavku animirane serije. U drugim verzijama on je već otprije bio sadistički mafijaš. Čni mi se da niti jedna priča nije uzeta kao službena. Možda je i najbolje da ostane tako. Svakako valja naglasiti kako je ideja o Jokeru kao ubojici Batmanovih roditelja isključivo Burtonova i nije mi se svidjelaUnreal wrote:to imaš i priliku vidjet u prvom Batman filmu,čak je i tamo kriminalac koj je radio za mafijaša prije nego što mu se neko sranje dogodilo(u animiranom nema backstory o njegovom početku ludila,a u filmu je upao u kiselinu). Jedino koliko znam to nije isti backstory kao u stripu (osim kiseline). Jel tu grješim?Boby wrote:Aha, jedna od najboljih priča o Batmanu uopće. Još se ima prilika vidjeti Jokera dok još nije Joker. Prvi sam ga puta gledao prije desetak godina i danas mi je čak još bolji nego u ono vrijemeUnreal wrote:Batman: Mask of the Phantasm-odličan anim. Sve je super:animacija,glasovi,režija,scenarij,atmosfera i glazba. Jedino mi je drama bila na trenutke dosadna.
5/5
-
Unreal
Službeno prihvatio tu priču nebi ni ja,ali u filmu je meni dobro funkcionirala. Malo je povečala rivalstvo između Batmana i Jokera ,čak je i zanimljivo da je Joker zaslužan za nastanak Batmana,a Batman za nastanak Jokera,još osim toga što su totalno drugčiji(joker šaljivi psihopat,batman ozbiljan junak) su se potukli oko iste cure.Boby wrote:Možda je i najbolje da ostane tako. Svakako valja naglasiti kako je ideja o Jokeru kao ubojici Batmanovih roditelja isključivo Burtonova i nije mi se svidjela
- Betmen
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian http://www.imdb.com/title/tt0499448/
wow fakat mi je bilo gust pogledati film, jedva cekam da dojde u HD jer ima bolesnih efekata
veri najz
wow fakat mi je bilo gust pogledati film, jedva cekam da dojde u HD jer ima bolesnih efekata
veri najz
- Betmen
Bigger Stronger Faster http://www.imdb.com/title/tt1151309/
isuse kako dobar dokumentarac, lik tako dobro slozio pricu i fakat na kraju se zamislis malo, i mislis hocu li i ja tako ispast?
predobra stvar.... MUST SEE
isuse kako dobar dokumentarac, lik tako dobro slozio pricu i fakat na kraju se zamislis malo, i mislis hocu li i ja tako ispast?
predobra stvar.... MUST SEE
- Scarface
Unreal wrote:Službeno prihvatio tu priču nebi ni ja,ali u filmu je meni dobro funkcionirala. Malo je povečala rivalstvo između Batmana i Jokera ,čak je i zanimljivo da je Joker zaslužan za nastanak Batmana,a Batman za nastanak Jokera,još osim toga što su totalno drugčiji(joker šaljivi psihopat,batman ozbiljan junak) su se potukli oko iste cure.Boby wrote:Možda je i najbolje da ostane tako. Svakako valja naglasiti kako je ideja o Jokeru kao ubojici Batmanovih roditelja isključivo Burtonova i nije mi se svidjelaZnam da mnogima je taj element smetao u filmu,ali po meni ga je učino još boljim.
Tako je, nema službene potvrde za Jokerov nastanak, u najnovijem storylineu Batman RIP postoji mogućnost da je sam Joker Batmanov otac, to je u biti meni palo na pamet čitajući (u stripu se pojavljuje neki Simon Hurt koji tvrdi da je Thomas Wayne a Alfred Bruceov biološki otac), to bi bilo prilično ludo.