Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
Dragonrage
-
Knatchbull wrote:Dragonrage wrote:Knatchbull wrote:ja i ti zbilja imamo suprotan ukus što se filmova tiče

baš me zanima što biš napisao o The Descentu

Da ne tražim...zašto je ovo konkretno tebi bilo ultra loše?
SPOILERI
neukusan humor, prespora i dosadna radnja(još je kraj i najbolji). nije mi zabavno kako sprda patuljka na onaj način, prenisko za moj ukus ili recimo kad čeka frenda ispred onog tornja pa se ruga debelom tipu-meni je to degutanto. Colin Farrel mi djeluje kao iskompleksirani debil koji svih vrijeđa jer mu je život u komi.
edit: ovaj citat mi uopće nije smiješan...
A LOL
Šta bi bilo onda tek da pogl3edaš neki film Adama Sandlera ili još bolje Roba Schneidera...primjerice "Žigolo 2"...hahaha...eto je degutantno i nisko...

Ili primjerice ovaj Eurotrip...e to je film koji se sprda zbilja sa svim i svačim na ajmo reći "neprimjeren" način...
Šta se tiče amerikanca, to je jednostavno činjenica...tip je debeo a želi se popesti na toranj uskim stepenicama...nejde to tako. Da ga je slušao možda ne bi dobio infarkt...
Što se tiče Farrella, šta je kod njega toliko čudno...takvih ljudi imaš koliko hoćeš...čak i na ovom forumu...
Po meni je no više onako djetinjast nego iskompleksiran + što ga muče neke stvari i dosadno mu u tom gradu...
Sve u svemu mene filmek oduševio...

-
Knatchbull
tebi je to smješno, a ja ipak smatram da u humoru mora biti mjere i ukusa inače to više nije humor nego vrijeđanje. Ovdje čak nema ni crnog humora. Adam Sandler ima par dobrih filmova a taj kojeg si spomenuo nisam gledao. Gledao sam Eurotrip i njemu nisam našao ništa pretjerano(osim što je sam film relativno glup). Zamisli da si ti debeo i da te neki kreten iz čista mira počne onako zajebavati, vjerujem da biš uživao baš kao i lik u filmu. Al ok, kako ti kažeš, društvo nam je puno takvih kretena tako da su svi otupjeli na te fore i prihvaćaju ih kao humor.
sad but true...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
A$H
Knatchbull wrote:tebi je to smješno, a ja ipak smatram da u humoru mora biti mjere i ukusa inače to više nije humor nego vrijeđanje. Ovdje čak nema ni crnog humora. Adam Sandler ima par dobrih filmova a taj kojeg si spomenuo nisam gledao. Gledao sam Eurotrip i njemu nisam našao ništa pretjerano(osim što je sam film relativno glup). Zamisli da si ti debeo i da te neki kreten iz čista mira počne onako zajebavati, vjerujem da biš uživao baš kao i lik u filmu. Al ok, kako ti kažeš, društvo nam je puno takvih kretena tako da su svi otupjeli na te fore i prihvaćaju ih kao humor.
sad but true...
potpis..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Dragonrage
-
Knatchbull wrote:tebi je to smješno, a ja ipak smatram da u humoru mora biti mjere i ukusa inače to više nije humor nego vrijeđanje. Ovdje čak nema ni crnog humora. Adam Sandler ima par dobrih filmova a taj kojeg si spomenuo nisam gledao. Gledao sam Eurotrip i njemu nisam našao ništa pretjerano(osim što je sam film relativno glup). Zamisli da si ti debeo i da te neki kreten iz čista mira počne onako zajebavati, vjerujem da biš uživao baš kao i lik u filmu. Al ok, kako ti kažeš, društvo nam je puno takvih kretena tako da su svi otupjeli na te fore i prihvaćaju ih kao humor.
sad but true...
Neke stvari koje si spomenuo stoje, ali ipak smatram da uvelike pretjeruješ u ovom slučaju. Ima na stotine drugih filmova koji na mnogo gori način se sprdaju sa svime i svačime (posebice na račun debljine i rase - recimo Norbit, Dodgeball, Date Move itd.) pa nikome ništa. Bilo kako bilo ja ovaj film i ne vidim tako uvrijedljiv...
A kaj se debelog iz filma tiče...pa sam je tražio to...nije ga ovaj iz čista mira "počeo" zajebavati...samo mu je rekao kako stvari stoje. Ljepo mu rekao da bi bilo bolje da nejdu gore...ovaj ga pita zašto...lik mu odgovara pa stepenice su uske...ovaj se opet pravi glup pa pita pa kakve to veze ima...pa zato kaj si debeo čovječe...kaj ti nacrtat treba (ne tebi, njemu). Nije da je došao k njemu i počeo ga zajebavati kak je debeo i sprdat ga na račun toga...
-
Knatchbull
Dragonrage wrote:Neke stvari koje si spomenuo stoje, ali ipak smatram da uvelike pretjeruješ u ovom slučaju. Ima na stotine drugih filmova koji na mnogo gori način se sprdaju sa svime i svačime (posebice na račun debljine i rase - recimo Norbit, Dodgeball, Date Move itd.) pa nikome ništa. Bilo kako bilo ja ovaj film i ne vidim tako uvrijedljiv...
mi pričamo o ovome filmu, usporedba s ostalima je potpuno nepotrebna u ovoj raspravi osim ako njome želiš dokazati da je vrijeđanje normalno, a to sam ti već objasnio u svojoj zadnjoj rečenici.
Dragonrage wrote:A kaj se debelog iz filma tiče...pa sam je tražio to...nije ga ovaj iz čista mira "počeo" zajebavati...samo mu je rekao kako stvari stoje. Ljepo mu rekao da bi bilo bolje da nejdu gore...ovaj ga pita zašto...lik mu odgovara pa stepenice su uske...ovaj se opet pravi glup pa pita pa kakve to veze ima...pa zato kaj si debeo čovječe...kaj ti nacrtat treba (ne tebi, njemu). Nije da je došao k njemu i počeo ga zajebavati kak je debeo i sprdat ga na račun toga...
lijepo ti napisah. stavi se u kožu debelog. i ne, nije on njemu to rekao jer je dobar čovjek koji se brine o zdravlju potpuno nepoznate osobe nego iz čiste zlobe kakav je i čitav film.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
Dragonrage
-
Knatchbull wrote:Dragonrage wrote:Neke stvari koje si spomenuo stoje, ali ipak smatram da uvelike pretjeruješ u ovom slučaju. Ima na stotine drugih filmova koji na mnogo gori način se sprdaju sa svime i svačime (posebice na račun debljine i rase - recimo Norbit, Dodgeball, Date Move itd.) pa nikome ništa. Bilo kako bilo ja ovaj film i ne vidim tako uvrijedljiv...
mi pričamo o ovome filmu, usporedba s ostalima je potpuno nepotrebna u ovoj raspravi osim ako njome želiš dokazati da je vrijeđanje normalno, a to sam ti već objasnio u svojoj zadnjoj rečenici.
Joj ne moraliziraj mi sad tu nešto, nisi ni ti sigurno nikakav svetac....samo ti govorim koliko si u krivu da je ovaj film baš toliko ultra uvrijedljiv kao što ti tvrdiš, posebice ne u usporedbi sa nekim drugim naslova koji tebi očito nisu toliko uvrijedljivi, stoga je usporedba itekako potrebna
Knatchbull wrote:Dragonrage wrote:A kaj se debelog iz filma tiče...pa sam je tražio to...nije ga ovaj iz čista mira "počeo" zajebavati...samo mu je rekao kako stvari stoje. Ljepo mu rekao da bi bilo bolje da nejdu gore...ovaj ga pita zašto...lik mu odgovara pa stepenice su uske...ovaj se opet pravi glup pa pita pa kakve to veze ima...pa zato kaj si debeo čovječe...kaj ti nacrtat treba (ne tebi, njemu). Nije da je došao k njemu i počeo ga zajebavati kak je debeo i sprdat ga na račun toga...
lijepo ti napisah. stavi se u kožu debelog. i ne, nije on njemu to rekao jer je dobar čovjek koji se brine o zdravlju potpuno nepoznate osobe nego iz čiste zlobe kakav je i čitav film.
Stavi se ti u kožu jednog Žaka pa mi onda reci nešto.

Ovaj film je mila majka naspram viceva na njegov račun...
-
Knatchbull
Dragonrage wrote:Joj ne moraliziraj mi sad tu nešto, nisi ni ti sigurno nikakav svetac....samo ti govorim koliko si u krivu da je ovaj film baš toliko ultra uvrijedljiv kao što ti tvrdiš, posebice ne u usporedbi sa nekim drugim naslova koji tebi očito nisu toliko uvrijedljivi, stoga je usporedba itekako potrebna

nisi me shvatio. nije film sam po sebi uvredljiv nego je dosadan i bez neke posebne radnje(meditteraneo je primjer kako bi se trebali snimati filmovi ovakve tematike). inače, ovo s debelim je meni vrijeđanje dok u ostatak scenarija nisam našao puno prilika za smijeh. stvar je u tome što nas dvoje imamo drugačiji smisao za humor. nisam ja svetac, ali neke granice imam i mogu ti reći da sam određene granice "otkrio" na teži naćin ako me razumiješ.
Dragonrage wrote:Stavi se ti u kožu jednog Žaka pa mi onda reci nešto.

Ovaj film je nula majka naspram viceva na njegov račun...
dobro, shvatio sam tvoju poantu. ako se to inače radi onda je ok.
meni nije...
-
Dragonrage
-
Ma...općenito s tobom ući u neku konverzaciju/raspravu je kao da sa stijenom pričam...zatupiš ga u jednom smjeru i gotovo...to je tak i nikak drugačije...ali dobro...tvoje mišljenje.
EDIT
Ali tek toliko da razjasnim,...ja sam tip osobe kojoj pokaži grbavi prst i ako je meni to smiješno, ja ću umirat od smijeha. Nije mi važno tko me i kako nasmija doklem je smiješno. To što možda prelazi granicu dobrog ukusa je sasvim druga stvar (ali ne umanjuje činjenicu da je smiješno)...iako kao što rekoh...to ovdje nisam vidio...barem ne u tako velikoj mjeri...
Last edited by
Dragonrage on 19 Aug 2008, 14:40, edited 2 times in total.
-
Knatchbull
Dragonrage wrote:Ma...općenito s tobom ući u neku konverzaciju/raspravu je kao da sa stijenom pričam...zatupiš ga u jednom smjeru i gotovo...to je tak i nikak drugačije...ali dobro...tvoje mišljenje.
isti smo po tom pitanju

-
Tall Man
od non-horrora? evo ovaj! abba the movie

iako, mlađoj generaciji nenavikloj na lake note, ovo bi bio jedan od jačih horrora

-
Scarface
Abba je legendaran bend, sluša san ga još ka mali.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Tall Man
slažem se, ali moraš dat diplomatskog prostora i onima koji misle suprotno

-
elrania
ja sam ih stalno slusala kad sam se dokopala ocuhove stare kolekcije kazeta. to i elvisa, non stop... elvisa i dalje volim, al ove ne podnosim, iako su svedani

-
dr mladjo
Being Julia (2004)-glumica u krizi srednjih godina upadne u vezu s mladičem..8/10
Wind Chill (2007)-ah da su se samo držali misterije bolje bi ispalo..7/10
Election (2005) i
Election 2 (2006) - još jedom je dokazanao a azijci rade najbolje krimi drame... 8,5/10
Zelig (1983)-

odlično,genijalno..stvarno ne shvača što allen ne radi više ovakve filmove..scena s hitlerom i zeligovo mahanje u pozadini

10/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
elrania
knocked up [2007]
odusevljena sam... zbilja najljepsa romanticna komedija koju sam gledala.
prica je presimpaticna i uspjela me skroz raznjeziti, a humor u filmu je izuzetan, stvaran i s ukusom.
jedino su me kompletno nazivcirale debbie i alison povecim brojem svojih reakcija. valjda se necu i sama pretvoriti jednom u takvo nesto...
rijetko kad gledam ovakav zanr, ali definitivno ovaj film ubrajam medu draze.
sva sam mushy sada...