Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 08 Jul 2011, 05:58

Uncharted - dovršio tu odličnu akcijsku avanturističku igru. Nate je precool lik s dosta humorističnih scena - Elena njemu prije ulaska u zamku "čuvaj se", a on nema problema i udari se glavom u zid jer je prenizak. Neprijatelji zapravo nisu ništa posebno, plaćenici koji se razlikuju po oružjima, ali dosta ih je zabavno napucavati. Jedino je problem baš to nišanjenje jer je malčice prebrz i nespretan na gamepadu. Priča je vrlo zanimljiva do neočekivanog preokreta s solidnom borbom protiv bossa. Vrlo dobra igra.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 08 Jul 2011, 20:42

Neki dan skinuo "A New Beginning" i pomalo igram kada stignem, priča mi je jako, jako odlična. U novih point 'n' click avantura sve su nikakve za razliku od onih starih dobrih, ali ova dosta podsjeća na te stare gdje priča više igra ulogu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Jul 2011, 08:44

Jeli igrao netko Red Dead Redemption i završio igru?

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Jul 2011, 12:53

maddjuro ju je prešao cijelu, imaš negdje njegov tekst o igri.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 12 Jul 2011, 08:07

ja sinoć završila Alice- madness returns. :prayer: savršeno od muzike, okruženja, likova, neprijatelja.... i onda sam ju počela opet ispočetka sa pojačanom težinom, al super što ostanu svi ačivmenti :supz: :D
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

olio

Post by olio » 12 Jul 2011, 10:00

Završia sa Transformers War for Cybertron
igra je ludilo, malo prekratka, i gazi sva tri transformers filma po kvaliteti.
Gameplay, priča, likovi, voiceacting, ma sve super

10/10

najbolja stvar je što se dio igre igra za decepticone, a dio za autobote.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Jul 2011, 15:59

maddjuro wrote:Red dead redemption- odlična igra, iako pošto je od rockstara to je bilo i za očekiati, western tematika, s pripadajućim oružjem, lokacijama koje možda i prepoznate iz starijih westerna, kao i nekih poznatih likova. Priča je da vaš lik, za sveznu vladu mora eliminirati neke ljude koji su mi bili nekada davno prijatelji. Priča je dobra. Igrao sam je na xboxu; i nasreću ima automatsko nišanjenje, što je nadasve korisno. Naravno ima i hrpa opcionalnih misija, kao dok jašete pa možete spasiti ljude od napada bndita, ili se pridružiti banditima, loviti ucjenjenje ljude, ubijati ljude u klasičnim dvobojima-.......

Svakako preporučam igru; i svakako si pustite u pozadini glazbu ennia moriconea za pojačani uzžitak u igri.

Ajd da te pitam nešto...na kraju, kad pobiješ sve koje si trebao pobiti, i kreneš natrag k svojoj ženi...čak i neka country stvar svira u pozadini dok ti jašeš. E sad...ja sam došao kući, i rekoh to je kraj...ali sad i dalje mi nudi "misije" tipa da odem sa klincem u lov ili sa ženom po vreće žita ili tak neš. Da li je to dio igre, znači moram li i to odigrati da bih ju završio ili je to opcionalno...tj., ako želim, mogu igrati i to...ako ne, nikom ništa...završio sam ju?? Je si ti igrao još taj dio??

metallicat

Post by metallicat » 17 Jul 2011, 10:44

može mi netko reć koliko dođe novi joystick za ps2(žični)? ja sam našla na netu da je u linxu 125kn, moguće da je tako malo?
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Jul 2011, 11:38

metallicat wrote:može mi netko reć koliko dođe novi joystick za ps2(žični)? ja sam našla na netu da je u linxu 125kn, moguće da je tako malo?
da. originalni PS2 controleri se vrte oko 150kn.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jul 2011, 16:32

Wendigo wrote:
metallicat wrote:može mi netko reć koliko dođe novi joystick za ps2(žični)? ja sam našla na netu da je u linxu 125kn, moguće da je tako malo?
da. originalni PS2 controleri se vrte oko 150kn.
da, ali ne želiš znati koliko košta kontroler za ps3. :toimonster:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jul 2011, 16:33

ucharted 2 - uf, prejebena igra, ali stvarno. Preluda akcija, borbe na jurećem vlaku, skakanje po drugim vozilima, borbe na snijegu, vratolomna akcija. Stvarno su ga pretjerali, ali presuper. Neke dijelove će se opet igrati samo radi sulude akcije. Napucavanje je puno bolje nego u prošlom nastavku. Priča odlična s sjajnim preokretom. Odlične lokacije, početak, akcija, ma sve. Vrhunska igra. Jedva čekam treći nastavak. A tek multiplayer, jebenica. :rock: :rock:

Sada igram mortal kombat 9. Ma savršenstvo. Ali mrzim igrati protiv kompjutora, ne možeš se odreći dojma da vara. Mislim, ako već u startu napravite potez, kompjutor će ga znati izbjeći. Ps2 nastavci su bili loši, ali ovo je baš izvrsno. Potezi skoro isti kao u četvorci, i lakše ih je izvoditi osim ponekih zamršenih. Fatalityi su zakon kao i x - ray potezi, čista brutala. Street fighter s Sonny Chiba je za malu djecu koliko se lome kosti, lubanje i rebra na sve moguće načine. A tek Kratos, ha,ha. :rock:
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 18 Jul 2011, 18:59

treba mi vaše mišljenje. da li se isplati kupit rabljeni ps2 (debeli, s tim da taj i želim, a ne onaj slim što svi na netu prodaju) + 2 bežična joysticka + memory card + par piratskih igara za 800kn?
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Jul 2011, 19:04

metallicat wrote:treba mi vaše mišljenje. da li se isplati kupit rabljeni ps2 (debeli, s tim da taj i želim, a ne onaj slim što svi na netu prodaju) + 2 bežična joysticka + memory card + par piratskih igara za 800kn?
mislim da su čak debeli i bolji nego slim verzije. I da, isplati se, 800 kn je dobar iznos za sve to. A bezični joystici, ne znam, nikada to nisam koristio, ali ne bi trebalo biti problema s njima. Ja imam ovaj debeli model valjda već nekoliko godina, i samo jedanput je bio u kvaru radi prašine.

Ionako imaš pun kufer odličnih igara, pa ti neće biti dosadno. Samo se sve ps2 igre prže na najnižoj brzini.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 18 Jul 2011, 19:06

bolji su radi ventilacije koliko ja znam. bežični su inče skupilji od ovih. hvala :wink:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Jul 2011, 19:16

metallicat wrote:bolji su radi ventilacije koliko ja znam. bežični su inče skupilji od ovih. hvala :wink:
ajde, baš da zaigraš god hand :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=TuTXPMQxLzE

:prayer: :supz:
Michel puši karu.

Post Reply