E jbg da imam o čemu pisati...Unreal wrote:samo me zanima zakaj uvjek stavljaš neke spoilere u recenzijama? nisu svi gledali orginalan Friday the 13thjigsaw wrote:Friday the 13th (1980) - 4,1/5, malo se prisjećamo...
http://recenzijefilmova.blog.hr/2008/03 ... html#dan29
Koji ste horror zadnji gledali?
- jigsaw
-
Unreal
jigsaw wrote:E jbg da imam o čemu pisati...Unreal wrote:samo me zanima zakaj uvjek stavljaš neke spoilere u recenzijama? nisu svi gledali orginalan Friday the 13thjigsaw wrote:Friday the 13th (1980) - 4,1/5, malo se prisjećamo...
http://recenzijefilmova.blog.hr/2008/03 ... html#dan29![]()
- jigsaw
Sorry, my bed...Unreal wrote:jigsaw wrote:E jbg da imam o čemu pisati...Unreal wrote: samo me zanima zakaj uvjek stavljaš neke spoilere u recenzijama? nisu svi gledali orginalan Friday the 13th![]()
![]()
dobro,ali ipak može se ponekad napisati dosta toga a da nema velikih spoilera. recimo uništio si mi gušt da gledam alien tri dok si napisao da na kraju.......
-
filmofil
- dr_gonzo
Pijanku nas dva iz Hrvatske protiv 4 Amera... Mi pobjedismo
p.s. - gledao sljedece filmove:
Horror of Dracula (1958)
The Brides of Dracula (1960)
Dracula: Prince of Darkness (1966)
Dracula Has Risen from the Grave (1968)
Taste the Blood of Dracula (1970)
Scars of Dracula (1970)
Dracula A.D. 1972 (1972)
The Satanic Rites of Dracula (1973)
The Legend of the 7 Golden Vampires (1974)
mogu reci jednostavno prjebeni filmovi...ali sada sam umoran kao pas i ubijen od San Miguel piva i necu imati volje odgledati Draculu (1972) sa legendom Jackom Palanceom
, ali cu strusit jos 1 L Miguela i pol kile jagoda i u krpe (pa neka je i ovako rano)
Horror of Dracula (1958)
Scars of Dracula (1970)
Dracula A.D. 1972 (1972)
mogu reci jednostavno prjebeni filmovi...ali sada sam umoran kao pas i ubijen od San Miguel piva i necu imati volje odgledati Draculu (1972) sa legendom Jackom Palanceom
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
- dr_gonzo
Gustam gledati ove starije, a novi ce doc tek kasnije na red...john_constantine wrote:a drakula, true of story?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Freddy
ljubitelj sam Dracule.... i sve sam skoro pogledo...ali ovaj The Brides Of Dracula...kakav je...nigdje da ga nabavimdr_gonzo wrote:Pijanku nas dva iz Hrvatske protiv 4 Amera... Mi pobjedismo![]()
Horror of Dracula (1958)
Scars of Dracula (1970)
Dracula A.D. 1972 (1972)
mogu reci jednostavno prjebeni filmovi...ali sada sam umoran kao pas i ubijen od San Miguel piva i necu imati volje odgledati Draculu (1972) sa legendom Jackom Palanceom, ali cu strusit jos 1 L Miguela i pol kile jagoda i u krpe (pa neka je i ovako rano)
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
-
filmofil
- elrania
evil aliens (2005)
na trenutke zanimljiv i smijesan, ali ga nisam previse dozivjela. izforsiran je do maksimuma i to mi nije uopce sjelo veceras
a l'intérieur (2007)
ovo je bilo krajnje neugodno... jedan je od onih koji poticu bijest tokom gledanja i svaka cast na tome. dosta mi je dobar, iako me razocarao u nekim sitnicama kojima se nisam nadala
na trenutke zanimljiv i smijesan, ali ga nisam previse dozivjela. izforsiran je do maksimuma i to mi nije uopce sjelo veceras
a l'intérieur (2007)
ovo je bilo krajnje neugodno... jedan je od onih koji poticu bijest tokom gledanja i svaka cast na tome. dosta mi je dobar, iako me razocarao u nekim sitnicama kojima se nisam nadala
- Boby
Stvar ukusa ali meni su oba filma sranje. Ne volim akcijske filmove s vampirima (Od sumraka do zore je iznimka) i mislim da je smješno govoriti kako su Blade i Carpenterovi Vampiri najbolji vampirski filmovi uz sve snimljene klasike o vampirima.Unreal wrote:dobro stvar ukusa. Vampires je više onako western akcič s vampirima i meni isto jako dobar film,ali prva dva Blade filma ipak imaju po mom mišljenju puno bolju akciju,priču i više stilaJohn_Ryder wrote:meni nijeUnreal wrote: Ma Blade 2 je bolji![]()
Inače, moj osobni izbor bili bi "Fearless Vampire Killers"
-
John_Ryder
opet,stvar ukusaBoby wrote:Stvar ukusa ali meni su oba filma sranje. Ne volim akcijske filmove s vampirima (Od sumraka do zore je iznimka) i mislim da je smješno govoriti kako su Blade i Carpenterovi Vampiri najbolji vampirski filmovi uz sve snimljene klasike o vampirima.Unreal wrote:dobro stvar ukusa. Vampires je više onako western akcič s vampirima i meni isto jako dobar film,ali prva dva Blade filma ipak imaju po mom mišljenju puno bolju akciju,priču i više stilaJohn_Ryder wrote: meni nije
Inače, moj osobni izbor bili bi "Fearless Vampire Killers"
- Knatchbull