Big Brother 2015
- john_constantine
Re: Big Brother 2015
He, Ervin mi se na kraju čini kao onaj sin od Al Bundya iz Bračnih voda. Puno priče, a na kraju ništa. Ušao je u kuću kao veliki jebač, a na kraju kada izađe iz kuće ponižen, biti će još bolje ponižen + gubitak posla u vojski radi svog ponašanja. Dosta njih će izaći i biti slavni neko vrijeme, ali njega bi to moglo psihički uništiti s obzirom da su se i voditelji i mediji sprdaju s njim.
Michel puši karu.
- copycat
Istina jer ervin ima totalnu izkrivljenom sliku svijeta I ljudi njega ce izlazak iz kuce najvise pogoditi pogotovo ako ide citat svoj instagramjohn_constantine wrote:He, Ervin mi se na kraju čini kao onaj sin od Al Bundya iz Bračnih voda. Puno priče, a na kraju ništa. Ušao je u kuću kao veliki jebač, a na kraju kada izađe iz kuće ponižen, biti će još bolje ponižen + gubitak posla u vojski radi svog ponašanja. Dosta njih će izaći i biti slavni neko vrijeme, ali njega bi to moglo psihički uništiti s obzirom da su se i voditelji i mediji sprdaju s njim.
- copycat
- john_constantine
Baš čitam da Goranova zaručnica ima diplomu iz biologije, praktički znanstvenica. A čitam na drugom forumu da je ta cura stalno napadala druge na fejsu one koji su komentirali loše o njezinom zaručniku, i otvarala desetke lažne profile.
A i ne bi me čudilo da je Goran ostavio svoju bivšu ženu radi ove mlađe s obzirom da je imao skoro blesavi odgovor oko objašnjenja da u braku nisu mogli imati djece. Koji su to sve frikovi, brate mili.
A i ne bi me čudilo da je Goran ostavio svoju bivšu ženu radi ove mlađe s obzirom da je imao skoro blesavi odgovor oko objašnjenja da u braku nisu mogli imati djece. Koji su to sve frikovi, brate mili.
Michel puši karu.
-
Wheel Smith
dorđe poljubio stefani , ervin i barbara imali večeru a ta kučka je svjesna kamere i bulji u nju i točno zna sta treba rec glupom ervinu koji 24 sata bulji u barbaru
:supz: :supz:
- copycat
Nije kučka jer je proračunata. to je preteška riječ za to super nevino što radi.Wheel Smith wrote:dorđe poljubio stefani , ervin i barbara imali večeru a ta kučka je svjesna kamere i bulji u nju i točno zna sta treba rec glupom ervinu koji 24 sata bulji u barbaru
ja još nisam skužila koje koristi ima od toga da zavlači Ervina, jer snjene strane se ljubav ne vidi, možda uživa u tomu da muškarci trće za njom dok Ervin voli trćati za nedodirljive žene. našli su se
Last edited by copycat on 16 Nov 2015, 13:10, edited 5 times in total.
- copycat
Pa Goran je bivšu ostavi jer nije mogla imati djecu a on ih očajno želi. To je dovoljno dobar razlog da nekoga ostaviš ako se oboje strane slože oko toga i ako se ne slažu oko toga. Jer nekim muškarcima (a i ženama) je bitnije imati djecu nego biti u braku, ali jebiga svi smo ljudi i svak bio u braku ili ne, uvijek gleda prvenstveno svoj interes.john_constantine wrote:Baš čitam da Goranova zaručnica ima diplomu iz biologije, praktički znanstvenica. A čitam na drugom forumu da je ta cura stalno napadala druge na fejsu one koji su komentirali loše o njezinom zaručniku, i otvarala desetke lažne profile.![]()
Last edited by copycat on 16 Nov 2015, 13:11, edited 1 time in total.
- john_constantine
Ma je, ali opet ima taj crv sumnje kada mu vidiš zaručnicu.
A za steffaninu majku govore da je rastavljena i da radi kao čistačica u noćnom klubu. A to je poprilično krvav posao, a objašnjava zašto steffani danju spava, a noću aktivna. Kao radi slobode.
Nakon onog kada je svojoj majci rekla da je glupača i izvrijeđala ju, pokazala se kao razmaženo derište. Majka joj je samo dobra za pranje veša i kuhanje njezinog omiljenog jela.
A za steffaninu majku govore da je rastavljena i da radi kao čistačica u noćnom klubu. A to je poprilično krvav posao, a objašnjava zašto steffani danju spava, a noću aktivna. Kao radi slobode.
Nakon onog kada je svojoj majci rekla da je glupača i izvrijeđala ju, pokazala se kao razmaženo derište. Majka joj je samo dobra za pranje veša i kuhanje njezinog omiljenog jela.
Michel puši karu.
- Michel
Ah, što očekivati od profi kučkeWheel Smith wrote:dorđe poljubio stefani , ervin i barbara imali večeru a ta kučka je svjesna kamere i bulji u nju i točno zna sta treba rec glupom ervinu koji 24 sata bulji u barbaru
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- copycat
Nije razmažena, ali nije ni sretna jer joj je majka ušla u kuću. Stefani ima očite skoro svakodnevne panične napade i sumnjam da je ima lak život do sada. Majka ju voli jako i hoda po jajima oko nje jer nezna pomoći kćerki.john_constantine wrote:Ma je, ali opet ima taj crv sumnje kada mu vidiš zaručnicu.
- john_constantine
Ok, završio sam. Ne da mi se više, ali da sam na njezinom mjestu, lijepo bi rekla: Imaš 21 godinu, punoljetna si. Izvoli spakirati kufere i snađi se kad si već tako nezahvalna.
Michel puši karu.
-
Wheel Smith
copycat wrote:Pa Goran je bivšu ostavi jer nije mogla imati djecu a on ih očajno želi. To je dovoljno dobar razlog da nekoga ostaviš ako se oboje strane slože oko toga i ako se ne slažu oko toga. Jer nekim muškarcima (a i ženama) je bitnije imati djecu nego biti u braku, ali jebiga svi smo ljudi i svak bio u braku ili ne, uvijek gleda prvenstveno svoj interes.john_constantine wrote:Baš čitam da Goranova zaručnica ima diplomu iz biologije, praktički znanstvenica. A čitam na drugom forumu da je ta cura stalno napadala druge na fejsu one koji su komentirali loše o njezinom zaručniku, i otvarala desetke lažne profile.![]()
ako je volio bivišu , mogli su i posvojit.... ovako su to samo isprike ... ali i dobar razlog za odjebat je
:supz: :supz:
- copycat
Nekima nije isto posvojiti i imati djete od vlastite krvi..Wheel Smith wrote:copycat wrote:Pa Goran je bivšu ostavi jer nije mogla imati djecu a on ih očajno želi. To je dovoljno dobar razlog da nekoga ostaviš ako se oboje strane slože oko toga i ako se ne slažu oko toga. Jer nekim muškarcima (a i ženama) je bitnije imati djecu nego biti u braku, ali jebiga svi smo ljudi i svak bio u braku ili ne, uvijek gleda prvenstveno svoj interes.john_constantine wrote:Baš čitam da Goranova zaručnica ima diplomu iz biologije, praktički znanstvenica. A čitam na drugom forumu da je ta cura stalno napadala druge na fejsu one koji su komentirali loše o njezinom zaručniku, i otvarala desetke lažne profile.![]()
ako je volio bivišu , mogli su i posvojit.... ovako su to samo isprike ... ali i dobar razlog za odjebat je
- copycat
Ne da se ni meni višejohn_constantine wrote:Ok, završio sam. Ne da mi se više, ali da sam na njezinom mjestu, lijepo bi rekla: Imaš 21 godinu, punoljetna si. Izvoli spakirati kufere i snađi se kad si već tako nezahvalna.
- john_constantine