Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 10 Jun 2008, 21:38

GreenHornet wrote:ma nisam,nego samo pitam... :lol: da ne otvaram novi topic ili slicno... 8)
pa forum je tu da se otvori topic ako je nešto zanimljivo, a i da searchaš za film naći ćeš topic gdje se nešto pričalo o njemu :wink:

Adreb

Post by Adreb » 14 Jun 2008, 13:47

Kao prvo pozdrav ekipi sa foruma.

Kao drugo, tražim već dosta dugo originalni naslov filma koji se u kinima exyu prikazivao pod naslovom "Zvijer u čovjeku". Film je negdje s početka ili sredine 80tih.
Radnje se sjećam kao kroz maglu, ali evo nekoliko "natupnica": Uhvativši ženu u preljubu, muž ju ubija a njenog ljubavnika zatvara u podrum i kod njega ostavlja mrtvu ženu. Nakom što izgladni ovaj pojede mrtvu ženu, a njegov tamničar mu nosi leševe sa groblja koje ovaj jede. Nakon nekog vremena tip mutira u neko čudovište i naravno uspije pobjeći iz podruma. Siluje neku mladu ženu... Glavna radnja filma je negdje 17-18 godina kasnije, a glavni lik je mladić koji je sin silovane djevojke tj monstrumon sin. Na kraju se mladić isto pretvara tj mutira u čudovište...
Još se sjećam neke male plastične lutkice koju je neki tip stiskao u ruci a glava se napuhavala (slična je bila scena mutacije mladića)
Please help!

Adreb

Post by Adreb » 14 Jun 2008, 13:54

Cannibalist wrote:E ljudi nemojte se smijat, ja sam pito staru koji je njen najstrasniji film :lol: :lol:
Nezna kak se zove, al kaze je gledala negdje 70-80. godine
Valjda se radi o nekom mlinu i jezeru, di bude neka zena vezana lancima.
:?: :shock: :?:
jel iko zna?
I ja ovo već dugo tražim! Mislim da se kod nas film zvao "Tajna starog mlina" ili tako nešto slično. Djevojka se iz grada vraća u rodno mjesto gdje je naslijedila (barem tako mislim) neki stari mlin. Još se sjećam samo da je ta žena u lancima bila njena sestra koja je valjda bila luda...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Jun 2008, 14:12

hmmmm stari mlin...da nije "družba pere krvžice"
:?: :lol: :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Jun 2008, 14:29

Adreb wrote:Kao prvo pozdrav ekipi sa foruma.

Kao drugo, tražim već dosta dugo originalni naslov filma koji se u kinima exyu prikazivao pod naslovom "Zvijer u čovjeku". Film je negdje s početka ili sredine 80tih.
Radnje se sjećam kao kroz maglu, ali evo nekoliko "natupnica": Uhvativši ženu u preljubu, muž ju ubija a njenog ljubavnika zatvara u podrum i kod njega ostavlja mrtvu ženu. Nakom što izgladni ovaj pojede mrtvu ženu, a njegov tamničar mu nosi leševe sa groblja koje ovaj jede. Nakon nekog vremena tip mutira u neko čudovište i naravno uspije pobjeći iz podruma. Siluje neku mladu ženu... Glavna radnja filma je negdje 17-18 godina kasnije, a glavni lik je mladić koji je sin silovane djevojke tj monstrumon sin. Na kraju se mladić isto pretvara tj mutira u čudovište...
Još se sjećam neke male plastične lutkice koju je neki tip stiskao u ruci a glava se napuhavala (slična je bila scena mutacije mladića)
Please help!
vrlo zanimljiva radnja.. ja bi to gledao. 8) aj nadam se da netko zna kaj je to pa da se skine/pogleda.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 14 Jun 2008, 16:26

Adreb wrote:Kao prvo pozdrav ekipi sa foruma.

Please help!
Dobrodošao na forum.

Dali tražiš ovaj film? Sjećam se da je bilo tako nešto u igri.

The Beast Within (1982)
http://www.imdb.com/title/tt0083629

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jun 2008, 17:01

evo, na ovu scenu vjerojatno misliš...

http://www.youtube.com/watch?v=Pz1GbwZIGpA
Michel puši karu.

Adreb

Post by Adreb » 14 Jun 2008, 21:44

Ma svaka čast. To je to. Legende ste! Puno hvala :supz:

Studeni

Post by Studeni » 15 Jun 2008, 21:52

tražim jedan film koji sam kao klinac volio i ne uspijevam.

film je (ako me sjećanje dobro služi iz 1990., ali za svaki slučaj neka bude od 1987-1990). Hongkonške je proizvodnje (pretpostavljam, glumci su Kinezi, film je na engleskom).

radnja je otprilike: neke kriminalce se prevozilo avionom....oni nekako bježe i osvećuju se policajcu i policajki (njemu ubijaju kćer i dijete, a njoj najboljeg prijatelja,također policajca....izmučenog ga bacaju s nebodera, dok ona to gleda).....tip koji ih ubija ima neke traume iz nekog rata (ne sjećam se koji je u pitanju)......im scena gdje bagerom zatrpava policajca koji se izvlači....zvršni fajt se odvija na nekom gradilištu ili nečemu, uključuje puno eksplozija i koječega..............da, film je u videoklubovima tada bio prevođen (moguće greškom) kao "Karate policajci"...........to je manje više sve čega se sjećam.cijenim svaku eventualnu pomoć.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 16 Jun 2008, 00:28

Ovo će Dragonrage znati sigurno 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 16 Jun 2008, 00:51

Ja se sjećam iz videa ovo karate policajci, ako se ne varam bilo je par dijelova.

Studeni

Post by Studeni » 16 Jun 2008, 09:22

HorrorHR wrote:Ja se sjećam iz videa ovo karate policajci, ako se ne varam bilo je par dijelova.
da, ima i to sa Cynthiom Rothrock i to se doslovno zove "Karate Cops", ali nije to. Zato imam osjećaj da je ovo greškom prevedeno isto.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,

Studeni

Post by Studeni » 16 Jun 2008, 09:23

dr_gonzo wrote:Ovo će Dragonrage znati sigurno 8)
na to sam i računao :wink:
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,

A$H

Post by A$H » 16 Jun 2008, 11:07

Studeni wrote:
HorrorHR wrote:Ja se sjećam iz videa ovo karate policajci, ako se ne varam bilo je par dijelova.
da, ima i to sa Cynthiom Rothrock i to se doslovno zove "Karate Cops", ali nije to. Zato imam osjećaj da je ovo greškom prevedeno isto.
nema nigdje Karate Cops sa njom, imas

Super Cop - http://www.imdb.com/title/tt0093229/

City Cops - http://www.imdb.com/title/tt0103975/

i dva nastavka

Martial Law - http://www.imdb.com/title/tt0104822/

Martial Law II: Undercover - http://www.imdb.com/title/tt0104823/ tek je ovaj drugi poznat kao Karate Cop i to jednina...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Jun 2008, 11:28

Studeni wrote:tražim jedan film koji sam kao klinac volio i ne uspijevam.

film je (ako me sjećanje dobro služi iz 1990., ali za svaki slučaj neka bude od 1987-1990). Hongkonške je proizvodnje (pretpostavljam, glumci su Kinezi, film je na engleskom).

radnja je otprilike: neke kriminalce se prevozilo avionom....oni nekako bježe i osvećuju se policajcu i policajki (njemu ubijaju kćer i dijete, a njoj najboljeg prijatelja,također policajca....izmučenog ga bacaju s nebodera, dok ona to gleda).....tip koji ih ubija ima neke traume iz nekog rata (ne sjećam se koji je u pitanju)......im scena gdje bagerom zatrpava policajca koji se izvlači....zvršni fajt se odvija na nekom gradilištu ili nečemu, uključuje puno eksplozija i koječega..............da, film je u videoklubovima tada bio prevođen (moguće greškom) kao "Karate policajci"...........to je manje više sve čega se sjećam.cijenim svaku eventualnu pomoć.
Hmmm...ako je Cynthiom Rothrock u pitanju a da je riječ o Kineskom filmu, onda bi to bio Police Assassins/Super Cops, Above the Law, City Cops ili Above the Law II: The Blonde Fury

Post Reply