Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 12 Jun 2011, 22:13

john_constantine wrote:je, probao sam trainere za dead rising 2. Koliko se sjećam, omogućavaju da ne teče vrijeme za sidequestove, ali ne i glavno vrijeme... Ma ionako se većim dijelom može sve stići pametnim planiranjem, ali opet, dosta je to teško izvedivo. Npr, spasiš dva - tri civila i onda se moraš suočiti s bossom ili onim redneckima koji gađaju snajperima.

A bioshock teško da ću igrati nastavak jer niti original nisam dovršio do kraja... A infinite djeluje zanimljivo, ali isto kao i bioshock, teško da ću igrati.

Sada već ima dosta dobar izbor igara. Dungeon siege 3, Duke Nukem i red faction: armageddon, ali sve će to čekati. Odustajem od witcher 2, jebeš tu prokletu neoptimiziranost. Crysis 2 bar savršeno radi s visokim postavkama kao i većina zahtjevnijih igara.
ja dead rising moram prek XBOXa igrat, lako da ja mogu to prek pca. Šteta da nisi završio, biošok je dobra igra. A kolko vidim recenzije na boljim stranicama vezanih za igre, nije da su ljudi baš nešto igrom oduševljeni. Ponajviše što se igra igra na šemu halo-a drugim rječima dva oružja i energija koja se sama obnavlja ako te nitko ne napada. I dizajn nivoa je nepotrebno kompliciran. u igri ima fora na koje smo navikli čuti od dukea, ači izgleda da nisu previše oduševljeni grafikom
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jun 2011, 22:31

budem jedanput završio bioshock iz principa...

To govoriš za Duke Nukem? Ma više niti ne pratim što tzv. gameri pišu s obzirom da su to sve balavi klinci koji pljuju po svemu živome... Ali vidio sam 43 minute gameplaya i nije da sam pretjerano zadivljen, izgleda baš ono prosjek... Nije ništa ostalo od onog akcijom nabijenog trailera iz 90 - tih koje je uključivalo jahanje na magarcu, vožnju u tunelu, bacanje kukac bombi, parazite i što sve... A ne možeš, predugo se to čekalo, nadrkavalo, mijenjali su engine, scenarije, sve moguće, a Duke nukem više nije tako aktualan kao nekoć. Jednostavno, igra živi na staroj slavi...
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 12 Jun 2011, 23:17

Meni se novi Đuka čini sasvim zabavan... A to je sve što tražim.
Revenge solves everything

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Jun 2011, 00:26

john_constantine wrote:budem jedanput završio bioshock iz principa...

To govoriš za Duke Nukem? Ma više niti ne pratim što tzv. gameri pišu s obzirom da su to sve balavi klinci koji pljuju po svemu živome... Ali vidio sam 43 minute gameplaya i nije da sam pretjerano zadivljen, izgleda baš ono prosjek... Nije ništa ostalo od onog akcijom nabijenog trailera iz 90 - tih koje je uključivalo jahanje na magarcu, vožnju u tunelu, bacanje kukac bombi, parazite i što sve... A ne možeš, predugo se to čekalo, nadrkavalo, mijenjali su engine, scenarije, sve moguće, a Duke nukem više nije tako aktualan kao nekoć. Jednostavno, igra živi na staroj slavi...
Baš to sto si rekao, malo sam zaigro duke.am i nemogu reći da sam pretjerano oduševljen, nije u rangu s duke 3d-om, ali ok je, las je isti kao u orginalu, vicevi za sad tak tak, ali tek sam počeo

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 13 Jun 2011, 14:25

Jel normalno da se Dead Rising 2 toliko zamrzava? Morao sam resetirati PC 3 puta u dva dana.

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Jun 2011, 16:34

DeadDispatcher90 wrote:Jel normalno da se Dead Rising 2 toliko zamrzava? Morao sam resetirati PC 3 puta u dva dana.
ako imaš piratsku verziju moguće, isto ako igraš onlajn, ali ako igraš orginal nebi trebalo

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 13 Jun 2011, 16:52

Ok, priznajem...

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Jun 2011, 23:20

duke nukem forever- dugoočekivani nastavak koji je, bar po meni, nije ispunio očekivanja. Neprijatelji, bossovi i neke izreke su iste kao i u duje nukem 3du, koji je daleko bolji btw. Što se tiče humora ima ga, ali nekako je taj humor bio bolji u duke 3du, vjerojatno jer je onda bio orginalan.m nešto referenci, ali neću sada spoilati koje su. Sama igraje prilično linearna, a što se tiće zagonetki, izuzev par mjesta di ste morali baciti par bačvi da bi se nesto nagnuo s strane A na stranu B, ni nema ih. Nešto malo golotinje ima ali danas to i nije pretjerano neobično za viditi u igrama. Svidile su mi se neke sekcije di igrate umanjeni "šrink gunom".
Što se tiče samog stila igre, izgleda kao tipična pucačina za konzole,igrao sam je na xboxu, ali pretpostavljam da je sličo i na PCu iz onaoga što sam vidio. Na svim platformama je naravljeno tako da u jednome trenutku možete imati samo 2 oružja, te po četiri granate na aljinsko aktiviranje i čeiri mine laserom. Naravno oružja možete po želji mjenjati kada na njih naiđete, ali samo dva možete imati na sebi. Sva oružja imaju samo jedan način paljbe.što se tiče energije, imate "ego" koji vam se regenerira kadavas nitko ne napadam tj. kao i u halo 2, ako vas previše izgađaju sakrijete se iza nečega i tajego ce vam se obnoviti; ego se povećava kada ubijete nekoga bossa, ili radite gluposti po igri tipa stavite štakora mikrovalu, zapalite kubanku, dignete uteg isl. (naravno to samo kada prvi puta napravite tu "specialnu" akciju) Za razliku od prethodne igre ovdje nemorate nikakve ključeve, aka key cards-e skupljati samo idete ravno i ubijate sve pred sobom. Kao što sm gore naveo neprijatelji i bossovi su preuzeti iz duke 3D-a, i samo perađeni za engine koji igra koristi. Priča je : alieni iz 3Da su opet napali i na dukeu je da spasi sve.
Ako vam se svidio duke 3d ovo bi vam moglo biti interesantno. Meni je igra ok, ali sam se nadao da će biti interesantnija, ima nekih interesantnh sekcija, ali nedostaje mi ono duplo daranje nogom, da na kraju svakog nivoa udarim šakom u onaj ogroman znak za radioaktivnst, nošenje više oružja, letenje pomoću jetpacka.....
Ako ovo planirate kupovati pričekajte da pojeftini,pa onda odigrajte.

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Jun 2011, 05:58

e hvala na komentaru, to mi je trebalo. Mah, vidim da je na kraju Duke Nukem teško razočaranje, naročito to s bossovima. Izgleda da su na kraju samo na brzinu sklepali igru da bi ju konačno mogli izdati.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Jun 2011, 12:56

john_constantine wrote:e hvala na komentaru, to mi je trebalo. Mah, vidim da je na kraju Duke Nukem teško razočaranje, naročito to s bossovima. Izgleda da su na kraju samo na brzinu sklepali igru da bi ju konačno mogli izdati.
http://blog.games.yahoo.com/blog/769-cr ... is-garbage

imaš u algoritmu biošok 2 colectors ediciju za 250kn za PS3, unutra dobiješ tvrdo uvezanu art book s 166 str, gramofonsku pložu s glazbom iz biošoka 1 i cd s biošok 2 glazbom; ja sam si mislio uzet taj collectors edition ua PC al nemaju

nedavno je uzašao nastavak igre "american mcgee alice"
evo jednog odličnog teasera

http://www.youtube.com/watch?v=L8TNkeHk3Fo

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Jun 2011, 13:42

je, vidio sam već to izdanje, dosta je pala cijena. U vž je rasprodan, ali nisam više ja za ta collection izdanja.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Jun 2011, 15:43

john_constantine wrote:je, vidio sam već to izdanje, dosta je pala cijena. U vž je rasprodan, ali nisam više ja za ta collection izdanja.
ni ja ali cjena je prihvatljiva, a dobije se dosta toga, mene sad zeza ova jedna stvar s ebaya, pa cu tražit povrat novca i naručit si "final fantasy 13" i "lost odyssey" za ovaj xbox, ak cu moć dobit povrat; svaka igra s poštarinom, novo ni 100kn

olio

Post by olio » 15 Jun 2011, 23:17

počea igrat
Prince of Persia: The Forgotten Sands
vrlo dobro, nije mi baš na razini prošlih nastavaka (trilogije), ali je zabavno

te

No more heroes paradise
ludnica igra, način na koji se vrši recharge mača :prayer:

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Jun 2011, 00:59

ja sam počeo s halo 3.kom čisto da odigram, nažalost halo 2 nisam mogao igrati, ali sam pogledao prohod na jubito-u.
nakon haloa cu zaigrat vjerojatno onu "american mcgee alice 2" aka. "alice madness returns"

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Jun 2011, 01:42

halo 3-kada sam ovo krenuo igrati, mislio sam si konačno cu odigrati tu hvaljeu trilogiju, a kada ono na E3-u najave još jednu novu halo trilogiju, istina dvojka je imala jedan kraj koji je dao prostora potencijalnom nastavku, a koliko se sjećam i iz microsofta su rekli da se saga master chiefa završava s halo 3kom, ali ak nintendo stalno štanca zeldu, zašto micorsoft mebi muzao svoju zlatni koku.
Što se tiče same igre slična je dvojci, bar po fizici igre, možete istovremeno imati na sebi va oružja i po dvije od svakog tipa granati, što znači max 8 komada. Priča se nastavlja tamo di ej dvojka prestala. Osobno ova halo trilogija mi je ok, nevidim zašto je tako u nebesa dižu. Istina ako se igra preko neta s prijateljima je zanimljivija, ali inače bi rekao da je prosječna, sa solidnom pričom.

sutra se vjerojatno budem malo počeo zabaljat s mass effect jedinicom

Post Reply