a neki bi mu samo radi kraja dali 2/5 zato jer je isti kao i u Dead End..ustvari sve je skoro iz tog filma..kaj se price i ideje tice i kraja..pogledaj i njega ako nisi...filmophil wrote:reeker 3/5...stvarno solidan horor i ocjena bi bila 2/5 da nije bilo onog kraja...lijepo su to smislili i ono što je ispalo na kraju čak i ima smisla...i ovaj reeker je prejebeno napravljen, samo mi smeta što nije bilo više klanja...
Koji ste horror zadnji gledali?
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
John_Ryder
-
Hec
-
John_Ryder
SPOILERIma debil si je ubio kćer "slučajno" ,tj. ne svojojm krivicom kak on kaže, onda ga onaj lik zapali s flamethrowerom,on goriCannibalist wrote:de mi reci sta je bilo na kraju filma? meni neradi divx poslje poslje pljuvanja.John_Ryder wrote:ebola syndrome - presmiješan film,onaj Kai je car ,podsjetio me na Ichi-a,najbolje na kraju kad ide i pljuje na sve i viče
ebolaa,ebolaaa,haahah, ili ono kad svrši u meso
i zapaljen trči po ulici, dere se ebolaa,ebola i upucaju ga pištoljom ,i to je to.
- john_constantine
-
Hec
looool, a to sam onda ocekivo od budale ....fala na info, morat cu negdje nabavit cjeli film.John_Ryder wrote:SPOILERIma debil si je ubio kćer "slučajno" ,tj. ne svojojm krivicom kak on kaže, onda ga onaj lik zapali s flamethrowerom,on goriCannibalist wrote:de mi reci sta je bilo na kraju filma? meni neradi divx poslje poslje pljuvanja.John_Ryder wrote:ebola syndrome - presmiješan film,onaj Kai je car ,podsjetio me na Ichi-a,najbolje na kraju kad ide i pljuje na sve i viče
ebolaa,ebolaaa,haahah, ili ono kad svrši u meso
i zapaljen trči po ulici, dere se ebolaa,ebola i upucaju ga pištoljom ,i to je to.
-----------
evo sad idem gledat 30 Days of Night, nadam se da cu uzivat^^
-
filmofil
ako ćemo tako gledat dead end je onda kopija epizode twilight zone iz 1964.A$H wrote:a neki bi mu samo radi kraja dali 2/5 zato jer je isti kao i u Dead End..ustvari sve je skoro iz tog filma..kaj se price i ideje tice i kraja..pogledaj i njega ako nisi...filmophil wrote:reeker 3/5...stvarno solidan horor i ocjena bi bila 2/5 da nije bilo onog kraja...lijepo su to smislili i ono što je ispalo na kraju čak i ima smisla...i ovaj reeker je prejebeno napravljen, samo mi smeta što nije bilo više klanja...
This is the Zodiac speaking.
- metallicat
- A$H
a mozemo ic i dalje od togafilmophil wrote:ako ćemo tako gledat dead end je onda kopija epizode twilight zone iz 1964.A$H wrote:a neki bi mu samo radi kraja dali 2/5 zato jer je isti kao i u Dead End..ustvari sve je skoro iz tog filma..kaj se price i ideje tice i kraja..pogledaj i njega ako nisi...filmophil wrote:reeker 3/5...stvarno solidan horor i ocjena bi bila 2/5 da nije bilo onog kraja...lijepo su to smislili i ono što je ispalo na kraju čak i ima smisla...i ovaj reeker je prejebeno napravljen, samo mi smeta što nije bilo više klanja...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
- A$H
- jigsaw
- Freddy
The Mist-odlična radnja...atmosfera za 10,najbolji su mi oni pauci....kak me živcirala ona ženska kaj propovjeda....kraj sam očekivao takav i odličan je....jeben film 8.6-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...