Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Hec

Post by Hec » 24 Mar 2008, 13:20

john_constantine wrote:
Cannibalist wrote:
john_constantine wrote:ebola syndrome - totalno bolestan, ali tako smiješan film da sam krepao od smijeha. Već dugo se nisam tako smijao takvim filmovima... Glavni lik je totalno bolestan i sjeban, ali najjači u filmu. Scene smrti su totalno otkačene, kao kada otkine glavu na vratima. Ili način na koji dobije ebolu, totalno puknuto. A ne zaboravimo niti ludu završnicu. PReotkačeno, ali samo za prave filmofile kojima neće smetati takva vrsta humora. :D :D
sjecas se curice koju je htio zapalit? :D

--------
See No Evil
3/5
o da, ma to je tek početak. A one pljeskavice? :D Ili kako razbije glavu crnkinji jer mu kurac zaglavi u pički. :rotflmao:
zao mi je jebiga nisam gledo cjeli film, nije mi radio pred kraj.

metallicat

Post by metallicat » 24 Mar 2008, 14:00

blood car (2007) :D
Female Nudity / Blood / Teacher / Sex / :lol:
koja lolčina od filma :lol: onako c produkcije i zaista je glup :lol: ali kako sam se nasmijala. cijeli je jadan, tužan i smiješan. evo jedna rečenica :D ( on ubija vjevericu)
T: i'm so sorry squirrel. I promise i won't eat you. You'll be fuel. :lol: i cmizdri cijelo to vrijeme hehe
ovo preporučam, traje samo 1:15 :D
Image

Aryx

Post by Aryx » 24 Mar 2008, 15:02

john_constantine wrote:ebola syndrome - totalno bolestan, ali tako smiješan film da sam krepao od smijeha. Već dugo se nisam tako smijao takvim filmovima... Glavni lik je totalno bolestan i sjeban, ali najjači u filmu. Scene smrti su totalno otkačene, kao kada otkine glavu na vratima. Ili način na koji dobije ebolu, totalno puknuto. A ne zaboravimo niti ludu završnicu. PReotkačeno, ali samo za prave filmofile kojima neće smetati takva vrsta humora. :D :D
Pogledaj onda i Untold story od istog redatelja i isti glavni glumac ( ponovo slicna uloga :) )
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Aryx

Post by Aryx » 24 Mar 2008, 16:47

metallicat wrote:blood car (2007) :D
koja lolčina od filma :lol: onako c produkcije i zaista je glup :lol: ali kako sam se nasmijala. cijeli je jadan, tužan i smiješan. evo jedna rečenica :D ( on ubija vjevericu)
T: i'm so sorry squirrel. I promise i won't eat you. You'll be fuel. :lol: i cmizdri cijelo to vrijeme hehe
mozda ga i pogledam , radi vjeverice :lol: :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

jigsaw

Post by jigsaw » 24 Mar 2008, 17:00

Freddy

Post by Freddy » 24 Mar 2008, 17:30

poltergeist-najbolji film o duhovima....odlična radnja,atmosfera....ima dosta dobrih scena,dosta jezovit....pogotovo zbog one babe kad počne govorit 8.7-10

black critsmas-mijenjalo mi se stalno mišljenje tiojekom filma....svakih 5,6 min.neko novo ubojstvo....neznam...možda sam previše očekivao 5.3-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 24 Mar 2008, 17:35

Freddy wrote:poltergeist-najbolji film o duhovima....odlična radnja,atmosfera....ima dosta dobrih scena,dosta jezovit....pogotovo zbog one babe kad počne govorit 8.7-10

black critsmas-mijenjalo mi se stalno mišljenje tiojekom filma....svakih 5,6 min.neko novo ubojstvo....neznam...možda sam previše očekivao 5.3-10

Koji Black Christmas?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

GreenHornet

Post by GreenHornet » 24 Mar 2008, 17:52

meni novi uopći nije loš,a manje vise ga svi pljuvaju...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

metallicat

Post by metallicat » 24 Mar 2008, 18:01

Aryx wrote:
metallicat wrote:blood car (2007) :D
mozda ga i pogledam , radi vjeverice :lol: :lol:
ma ja sam prasnula već u prvih 5 min na jednu scenu :lol: sav je weird film :lol:
Image

Freddy

Post by Freddy » 24 Mar 2008, 18:55

dr_gonzo wrote:
Freddy wrote:poltergeist-najbolji film o duhovima....odlična radnja,atmosfera....ima dosta dobrih scena,dosta jezovit....pogotovo zbog one babe kad počne govorit 8.7-10

Koji Black Christmas?
noviji
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

filmofil

Post by filmofil » 24 Mar 2008, 19:01

the mist :o :o jebote ja sam nakon filma 10min blejao u ekran...onaj kraj me ubio...a muzika baš prava...ufffff skoro pa savršen film...ocjena naravno 5/5...rijetko naprave takav film u hollywoodu i to kad naprave je po knjizi ili je remake :D
This is the Zodiac speaking.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 24 Mar 2008, 19:21

Boby wrote:
Jedan od najgorih remakeova svih vremena
ma nije najgori..ali problem je da je preeeviše sličan originalu..nisu unijeli skoro ništa novo..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

metallicat

Post by metallicat » 24 Mar 2008, 23:31

filmophil wrote:the mist :o :o jebote ja sam nakon filma 10min blejao u ekran...onaj kraj me ubio...a muzika baš prava...ufffff skoro pa savršen film...ocjena naravno 5/5...rijetko naprave takav film u hollywoodu i to kad naprave je po knjizi ili je remake :D
wow, nisam mislila da nekome može toliko to dobro bit :? meni je mjuza baš bezveze za ovakav film, tipična omenovska :lol: nisam niš htjela kritizirat, samo sam morala nabacit nešto na ovo hehe :D
Image

metallicat

Post by metallicat » 24 Mar 2008, 23:35

Ghostface wrote:Disturbia- 5/5
nhf, ali od kud 5/5 :?:
i u ovaj film sam polagale nade ali ništa i od ovog. pa prvih sat vremena uopće nemaaaaa radnje. dosadno za popizdit. ostatak je blesav i jadan. a tema ista ko i u prozor u dvorište, samo što je to film za 10.
disturbia 2/5
Image

Boby

Post by Boby » 24 Mar 2008, 23:51

dr mladjo wrote:
Boby wrote:
Jedan od najgorih remakeova svih vremena
ma nije najgori..ali problem je da je preeeviše sličan originalu..nisu unijeli skoro ništa novo..
Napisal sam da je jedan od najgorih; inače nisam gledao mnogo remakeova ali ovaj ide na sam vrh najgorih. Mislim, fulali su sve, od glumaca do scenarija

Post Reply