Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Bub

Re: Igre, konzole i slično

Post by Bub » 03 May 2011, 18:38

Meni žao dati toliko novce za miš, kad mi na svakom rikne scroll. :(

john_constantine

Post by john_constantine » 03 May 2011, 18:44

keyboard_kant wrote:
john_constantine wrote:kako se zvala ona igra gdje ste upravljali paukom u sf ambijentu? Mislim, pauk je sam hodao, a vi ste mu slagali prepreke kroz sulude nivoe i pazili da isti ne pogine, upravljajući okolinom. prastara igra koja je imala neko čudno ime.
http://en.wikipedia.org/wiki/Spider:_The_Video_Game ?
nije to to, ali hvala na trudu... ma znam da je imao stvarno čudno ime. Ali nije bitno, prastara igra...
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 03 May 2011, 18:57

callac wrote:
maddjuro wrote:
metallicat wrote:da skrenem malo na pc. recimo za poklon, što bi bilo fora za kupit nekom manijaku za kompjutere, onako nešto fora? recimo miš od 500kn i sl. hvala :D
imaš one jako fency miševe, koji u sebi imaju nekoliko manjih utega da si sam podesi težinu koja mu odgovara, neke dodatne strateški postavljene tipke, naravno wajerless je, i dojde preko 500kn
yup, ja imam taj, logitech G9x laser
Image

ne bih ga mjenjala ni za šta!!! :supz:
i cca koliko je bio? hvala, mislim da će to na kraju bit poklon :D
Image

callac

Post by callac » 03 May 2011, 20:11

oko 600tinjak kn. al kome god ga pokloniš bit će jaaaako sretan! :mrgreen:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 03 May 2011, 20:27

john_constantine wrote:
keyboard_kant wrote:
john_constantine wrote:kako se zvala ona igra gdje ste upravljali paukom u sf ambijentu? Mislim, pauk je sam hodao, a vi ste mu slagali prepreke kroz sulude nivoe i pazili da isti ne pogine, upravljajući okolinom. prastara igra koja je imala neko čudno ime.
http://en.wikipedia.org/wiki/Spider:_The_Video_Game ?
nije to to, ali hvala na trudu... ma znam da je imao stvarno čudno ime. Ali nije bitno, prastara igra...
koliko stara cca? za koju konzolu? još neke detalje možda znaš? ja sam ti luda za pronalaženjem odgovora na netu :lol: :zubifale:
And I feel this coming over like a storm again.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 May 2011, 20:39

hm, mislim da je negdje 20 godina stara. Windows 98 ili windows 3.0, nisam siguran. Bila je demo verzija za samo dva levela, valjda, nikad nisam dogurao dalje od drugog levela... Grafika je bila baš psihodelična, obojana. Nema nikakve priče. Samo paziš na pauka kroz ogromnu lokaciju tako da klikaš strujom pauka da ga tjeraš kamo hoćeš da ide, što nije uvijek lako. I paziš na prepreke... ono tipa, ide preko mosta koji je napravljen od blokova. A svaki blok možeš okretati. A drugi level je bio kao ormar s ladicama, pa moraš otvarati ladice u pravo vrijeme da ne propadne, jer ne zna stati... Naslov je valjda nekako "patapo" ili nešto slično tome, ne kao ona igra za psp.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 03 May 2011, 20:56

john_constantine wrote:hm, mislim da je negdje 20 godina stara. Windows 98 ili windows 3.0, nisam siguran. Bila je demo verzija za samo dva levela, valjda, nikad nisam dogurao dalje od drugog levela... Grafika je bila baš psihodelična, obojana. Nema nikakve priče. Samo paziš na pauka kroz ogromnu lokaciju tako da klikaš strujom pauka da ga tjeraš kamo hoćeš da ide, što nije uvijek lako. I paziš na prepreke... ono tipa, ide preko mosta koji je napravljen od blokova. A svaki blok možeš okretati. A drugi level je bio kao ormar s ladicama, pa moraš otvarati ladice u pravo vrijeme da ne propadne, jer ne zna stati... Naslov je valjda nekako "patapo" ili nešto slično tome, ne kao ona igra za psp.
http://www.lemon64.com/?game_id=1131
http://www.youtube.com/watch?v=_vwbzJBZ31M
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 May 2011, 21:02

nije niti to. Riječ je o grafički dobroj igri u ono vrijeme. 3D okolina i to. A žanr - neka vrsta logičke igre.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 04 May 2011, 01:00

callac wrote:oko 600tinjak kn. al kome god ga pokloniš bit će jaaaako sretan! :mrgreen:
a kome, nego damiru heh. rođ mu je za mj pa moram planirat. sutra lurkam za fen, a dr dan za miš :mrgreen:
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 04 May 2011, 02:14

Image

Andrej

Post by Andrej » 04 May 2011, 02:56

We're all mad here...

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 May 2011, 20:08

Neki razer mu kupi,ako je čru gamer voljet ce te do kraja života
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 04 May 2011, 20:44

Igram spawn za ps2, ma idu mi već pomalo na živce sve te igre za ps2. Od grafike do igrivosti. Jednostavno je sve ograničeno, tako i ova arkadna akcija. Priča je bezveze i ne prati uopće strip. Borba solidna, ali nemaš osjećaj igranja kao Spawn kao što je u slučaju Batman: Arkham Alysium. Animacija na početku odlična, ali čemu kada kasnije nema nikakve radnje, samo tekst. Nadam se da će bar biti kakvih poznatih negativaca iz stripa... Znam da ima neka borba protiv Cy - gorea.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 05 May 2011, 23:05

Red dead redemption- odlična igra, iako pošto je od rockstara to je bilo i za očekiati, western tematika, s pripadajućim oružjem, lokacijama koje možda i prepoznate iz starijih westerna, kao i nekih poznatih likova. Priča je da vaš lik, za sveznu vladu mora eliminirati neke ljude koji su mi bili nekada davno prijatelji. Priča je dobra. Igrao sam je na xboxu; i nasreću ima automatsko nišanjenje, što je nadasve korisno. Naravno ima i hrpa opcionalnih misija, kao dok jašete pa možete spasiti ljude od napada bndita, ili se pridružiti banditima, loviti ucjenjenje ljude, ubijati ljude u klasičnim dvobojima-.......

Svakako preporučam igru; i svakako si pustite u pozadini glazbu ennia moriconea za pojačani uzžitak u igri.
I may be an idiot, but i am no fool.

Bub

Post by Bub » 08 May 2011, 17:02

Post Reply