Da, dobra igra, prvi nastavak koji sam igrao, ali iako mi je uvijek bio dobar silent hill, nikad nisam imao poticaje opet igrati cijeli serijal... A ovo s sailormoon transformaciju, to sam i ja dobio, he. Ali nisam imao taj telepatski napad ili nisam skužio kako... Samo mi nije jasno kako ubiti toliko čudovišta u igri da bi se osvojio bad ending, koji ipak nije ništa posebno... Mislim da je zapravo trebala biti obrnuta situacija, da je bad ending normalan završetak u igri, i da se treba namučiti za good ending.maddjuro wrote:Silent hill 3- pred 15akmin završih s ovom igro pa evo moga mišljenja o istoj. Silent hill se nadovezuje na događaje iz prvoga djela ovoga serijala, tako da je preporučljivo odigrati prvi dio ali ne i nužno jer se više manje sve objasni u igri. Što se tiče igrivosti sve ok, jedino kamera zna katkada malo zezati. Protivnicu kao i u ostatku serijala interesantni , uvrnuti iako moram priznati da su mi u svojci bili bolje osmišljeni. U svezi oružja nemam niša specialno napomenuti, jedino da je municije jako malo i svakako je trebe tediti za bossove, te da je elektrošoker beskoristan. Za razliku od dvojke ovdje nema previše prešetavanja po gradu. Od minusa i naveo , iako to je više osobno, da su mi na živce išli neki neprijatelji koji samo gmižu po podu i praktički ih jenemoguće ubiti ne-vatrenim oružjem, oni jako slabo napadaju, ali vas sruše pa vas mogu okružiti kači neprijatelji. atmosfera u igri je odlična, ima dosta zvukova tipa jecaji, plač isl koji stvarno pridodaju ugođaju. Same zagonetke su relativno ednostavne, meni osobno jednostavnije nego u prethodnome nastavku.
Što se tiče dužine , igra je kao i u pravilu za survivalhorror igre relativno kratka, ja sam je u prvom prohodu prošao za manje od 5 sati. Ima dosta toga za otključati, tako da ako vam se da, možete je više puta odigrati.
Šteta da ovaj nastavak nema "dog" ending, nego skupa s UFO endingom ima ih samo 3, ali zato jedan od bonusa koji možete otključati su lightsaber te sailormoon transformaciju, skupa s nekim telepatskim napadom wač this
Ovo svakako preporučam za nas horroro ljubce.SpoilerShow
Sad cu vjerojatno započeti s igrom "Wild arms 4"
Igre, konzole i slično
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
Michel puši karu.
- metallicat
uf, ja bi i njega mogla stalno ispočetka. prvi dio sam 4x prešla, ostale nisam stigla poduplat bar.john_constantine wrote:Da, dobra igra, prvi nastavak koji sam igrao, ali iako mi je uvijek bio dobar silent hill, nikad nisam imao poticaje opet igrati cijeli serijal... .

- maddjuro
ovaj treći ako igrate s hard postavkom za zagonetke neku šifru nećete moći odgonetnuti ako niste upoznati s shakespeare ovim djelima;metallicat wrote:uf, ja bi i njega mogla stalno ispočetka. prvi dio sam 4x prešla, ostale nisam stigla poduplat bar.john_constantine wrote:Da, dobra igra, prvi nastavak koji sam igrao, ali iako mi je uvijek bio dobar silent hill, nikad nisam imao poticaje opet igrati cijeli serijal... .
a da se dobije onaj possesed ending u SH3 moraš pustiti d te svaki neprijatelj bar 1 put udari, jer trebaš podosta štete pustiti da ti bude naneseno
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
he, da, čitao sam negdje to u prohodu, jebeno...maddjuro wrote:ovaj treći ako igrate s hard postavkom za zagonetke neku šifru nećete moći odgonetnuti ako niste upoznati s shakespeare ovim djelima;metallicat wrote:uf, ja bi i njega mogla stalno ispočetka. prvi dio sam 4x prešla, ostale nisam stigla poduplat bar.john_constantine wrote:Da, dobra igra, prvi nastavak koji sam igrao, ali iako mi je uvijek bio dobar silent hill, nikad nisam imao poticaje opet igrati cijeli serijal... .
a da se dobije onaj possesed ending u SH3 moraš pustiti d te svaki neprijatelj bar 1 put udari, jer trebaš podosta štete pustiti da ti bude naneseno
Da, treba prikupiti damage, ubiti što više čudovišta, pokupiti onu knjigu u kući strave kod lunaparka, ali nije mi to uspjelo... ostalo je youtube.
Michel puši karu.
- maddjuro
jesam li jedini kome je ova cjena za xbox 360 sunjiva?
- john_constantine
hm, stvarno ga prodaje jeftino... makar, možda to prodaje one prve "fat" modele, ali najbolje da ga pitaš zbog čega je tako niska cijena...
Michel puši karu.
- maddjuro
i ti se fat modeli ne prodaju a manje od 1000kn,john_constantine wrote:hm, stvarno ga prodaje jeftino... makar, možda to prodaje one prve "fat" modele, ali najbolje da ga pitaš zbog čega je tako niska cijena...
isti lik prodaje i 2x ps3 s 80gb hardom , 1000k za oba
- john_constantine
hm, ili ga ne može prodati ili je pokvaren, pa prodaje po nižoj cijeni...maddjuro wrote:i ti se fat modeli ne prodaju a manje od 1000kn,john_constantine wrote:hm, stvarno ga prodaje jeftino... makar, možda to prodaje one prve "fat" modele, ali najbolje da ga pitaš zbog čega je tako niska cijena...
isti lik prodaje i 2x ps3 s 80gb hardom , 1000k za oba
Michel puši karu.
- maddjuro
u oglasu je navedeno da je ispavan, star 4 mjeseca; može biti da je neki propali gameshop, pa rasprodaje inventar, mislio sam pltiti oko 1400k za jedan korišteni jasper 360 s 20gb hradom, ali naravno da mi je ovo daleko povoljnije,
- majstoro
amnesia the dark descent je naj horror igra koju sam dosad odigrao
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
- metallicat
hm, pa meni i nije baš sumnjivo. može bit da se netko jednostavno želi riješit toga jer mu samo skuplja prašinu, a ovako će ga prilično sigurno prodat.maddjuro wrote:jesam li jedini kome je ova cjena za xbox 360 sunjiva?
ste možda vidjeli pošto je novi laser za ps2?

- metallicat
hm, nisam se ni sjetila da bi preko neta mogla to naručit. kolike su šanse da zeznem recimo model il neš
? gledala na njuškalu, ali samo za slim prodaju.

- john_constantine
krepao ti je laser? Zar ga ne mogu u servisu sami naručiti?metallicat wrote:hm, nisam se ni sjetila da bi preko neta mogla to naručit. kolike su šanse da zeznem recimo model il neš? gledala na njuškalu, ali samo za slim prodaju.
Michel puši karu.
- maddjuro
to možeš u servisima jeftino zamjenitmetallicat wrote:hm, pa meni i nije baš sumnjivo. može bit da se netko jednostavno želi riješit toga jer mu samo skuplja prašinu, a ovako će ga prilično sigurno prodat.maddjuro wrote:jesam li jedini kome je ova cjena za xbox 360 sunjiva?
ste možda vidjeli pošto je novi laser za ps2?
Još jedna stvar koja mi je kod toga oglasa sumnjiva je to što lik nije naveo kontakt broj telefona;
a isto mi je jako sumnjivo da bi prodavao dvije PS3-ke za 1000kn obe