Razgovori ugodni o horor temama
-
HorrorHR
- Site Admin
dalibor wrote:ovako...
neki klinac živi u kući na kat
na katu je njegova soba, tamo ima svog prijatelja
ukućani misle da je prijatelj izmišljen, dok ne skuže da je prijatelj zapravo stvaran
on dolazi kroz ormar, u kojem postoji neki prolaz
"prijatelj" je neki bolesni susjed koji ubija ljude... sjekirom, čini mi se?
gledao sam film kao klinac, većine se sjećam samo kroz maglu...
hvala!
dobrodošao na forum. neznam kada si bio klinac, ali ako je to slučajno bilo 2000te onda možda pričaš o ovome filmu:
Someone Is Watching (2000)
http://www.imdb.com/title/tt0203929/

-
dalibor
hvala na dobrodošlici!
jako mi se sviđa sajt i forum, već sam skinuo sve filmove koji su preporučeni, i još ih se 20ak skida

čestitke na trudu, ovo je po meni najbolji hrvatski sajt s filmovima
ne samo jer volim horore, nego su recenzije vrhunske, često se i dobro nasmijem dok ih čitam
da, to je taj film

želim vidjeti što me se tako dojmilo prije 8 godina da sam zapamtio neke detalje, iako mi se ne čini posebno dobar
hvala!
-
dibilibiri
ja sam ovdje novi da ne mogu bit noviji i odmah zelim iskoristit priliku da vidim za jedan film;
dakle - prvi i zadnji put film sam ko klinac gledao pocetkom rata sto bi reklo da je snimljen izmedju 1985 i 1991. Kod nas je prijevod bio - Podrum (99% sam uvjeren u to). Na netu ne mogu nist naci isto tak jer ne znam original naziv. Uglavnom rijec je o nekoj zvijeri koju su indijanci koristili za borbu protiv bijelaca i to cudoviste se pojavi u podrumu neke kuće ( wtf?:).
Da znam vise detalja rekao bi al stvarno ne znam. Od kada sam otkrio cari torrenta skidam ko blesav horrorce al na ovog jos nisam naletio. E da, dvd nije nikad izasao dakle samo vhs
-
HorrorHR
- Site Admin
dibilibiri wrote:ja sam ovdje novi da ne mogu bit noviji i odmah zelim iskoristit priliku da vidim za jedan film;
dakle - prvi i zadnji put film sam ko klinac gledao pocetkom rata sto bi reklo da je snimljen izmedju 1985 i 1991. Kod nas je prijevod bio - Podrum (99% sam uvjeren u to). Na netu ne mogu nist naci isto tak jer ne znam original naziv. Uglavnom rijec je o nekoj zvijeri koju su indijanci koristili za borbu protiv bijelaca i to cudoviste se pojavi u podrumu neke kuće ( wtf?:).
Da znam vise detalja rekao bi al stvarno ne znam. Od kada sam otkrio cari torrenta skidam ko blesav horrorce al na ovog jos nisam naletio. E da, dvd nije nikad izasao dakle samo vhs
Mislim da govoriš o Kevin Tenneyevom "The Cellar"
http://www.imdb.com/title/tt0099235/

-
dibilibiri
to je to! a ja trazio pod - the basement-
zahvaljujem
-
Suspiria
koji je ono film di na pocetku filma bude ubojstvo u nekom stanu cuje se vrisak dodje policija a stan je kompletno zatvoren a tijelo je u dimnjaku. onda počinje istraga...nikako da se sjetim kako se zove. pa ako mi moze neko rec koji je to film. hvala
po meni je to film murders on the rue morgue. bila sam gledala na tvu taj film i pocinje sa tim ubojstvom. skinuli smo murders in the rue morgue dvd iz 1971
http://www.imdb.com/title/tt0067457/
ali pocetak je tu u nekom kazalištu di kao orangutan ubija nekog lika i bla bla...pocetak nije kakav je bio na tvu...neznam ni sama.
-
maddjuro
Suspiria wrote:koji je ono film di na pocetku filma bude ubojstvo u nekom stanu cuje se vrisak dodje policija a stan je kompletno zatvoren a tijelo je u dimnjaku. onda počinje istraga...nikako da se sjetim kako se zove. pa ako mi moze neko rec koji je to film. hvala
po meni je to film murders on the rue morgue. bila sam gledala na tvu taj film i pocinje sa tim ubojstvom. skinuli smo murders in the rue morgue dvd iz 1971
ali pocetak je tu u nekom kazalištu di kao orangutan ubija nekog lika i bla bla...pocetak nije kakav je bio na tvu...neznam ni sama.
kolko znam, to bi mogao biti jedino taj film, samo možda neka druga verzija
I may be an idiot, but i am no fool.
-
dr_gonzo
-
Suspiria wrote:koji je ono film di na pocetku filma bude ubojstvo u nekom stanu cuje se vrisak dodje policija a stan je kompletno zatvoren a tijelo je u dimnjaku. onda počinje istraga...nikako da se sjetim kako se zove. pa ako mi moze neko rec koji je to film. hvala
To je
The Murders in the Rue Morgue (1986)
TV verzija sa Georgeom C. Scottom, Val Kilmerom, Rebeccom De Mornay i Ianom McShaneom...to je bilo prije par mjeseci na TV-u (mislim da je bilo u kasnu subotu).
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
-
Suspiria
e ta verzija je valjda to...super...sad znam sta da trazim

hvala
-
maddjuro
isto jedan stariji film, vidio sam samo početak. Počinje da neki mladi brčni par se vozi cestom, i nakon nekog bilboarda ih zaustavi neki policajac koji je iz pakla, sjećam se da su mu lisice bile 2 ruke povezane lancem. I on mu otme djevojku, kasnie taj mladić ode do benzinske i tamo mu neki dedek kaže da je to policajac iz pakla, te da mu ej odveo djevojku u pakao. Da tom mladiću pušku i auto. Sjećam sa još i da je kad dojde taj murjak u pakao, dođu ko u neki kafić i tam ljudi sjede svi obrasli nekakovom paučinom. A inače sve to izgleda kao neka pustinja. Sjećam se još kao neke bande motorista tamo u paklu pri početku filma
-
A$H
Djuro21 wrote:isto jedan stariji film, vidio sam samo početak. Počinje da neki mladi brčni par se vozi cestom, i nakon nekog bilboarda ih zaustavi neki policajac koji je iz pakla, sjećam se da su mu lisice bile 2 ruke povezane lancem. I on mu otme djevojku, kasnie taj mladić ode do benzinske i tamo mu neki dedek kaže da je to policajac iz pakla, te da mu ej odveo djevojku u pakao. Da tom mladiću pušku i auto. Sjećam sa još i da je kad dojde taj murjak u pakao, dođu ko u neki kafić i tam ljudi sjede svi obrasli nekakovom paučinom. A inače sve to izgleda kao neka pustinja. Sjećam se još kao neke bande motorista tamo u paklu pri početku filma
http://www.imdb.com/title/tt0104418/
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
maddjuro
hvala
-
GreenHornet
Kakav je srpski horror "Šejtanov ratnik"?
Baš ga uzeo,pa...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
HorrorHR
- Site Admin
GreenHornet wrote:Kakav je srpski horror "Šejtanov ratnik"?
Baš ga uzeo,pa...
mislim da si falio topic...
-
GreenHornet
HorrorHR wrote:GreenHornet wrote:Kakav je srpski horror "Šejtanov ratnik"?
Baš ga uzeo,pa...
mislim da si falio topic...
ma nisam,nego samo pitam...

da ne otvaram novi topic ili slicno...

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!