imam sve navedeno osim NDSa , PS3ke i dreamcasta (imao bi dreamcast da njemci neki hoće šipat u hrv.)olio wrote:Ja sam počea skupljat konzole i shvatia da mi nije problem nabavit konzole već igrepa sam trenutno u zastoju.
Trenutno imam samo
PS1,PS2,PS3,PS3
Gamecube
NES
Sega Mega Drive
NDS
slijedeće je
Atari 2600
Dreamcast
SNES
Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
I may be an idiot, but i am no fool.
- Vermillion
idem na hrelic u nedelju trazit igrice, i probat nac NES.
sjetio sam se da imam SEGA MASTER SYSTEM 2 potpuno očuvan sa 1 igricom - 50 kuna na oglasniku prije 3 godine
sjetio sam se da imam SEGA MASTER SYSTEM 2 potpuno očuvan sa 1 igricom - 50 kuna na oglasniku prije 3 godine
- borntodie
Zadnja 3mj igram samo LOTR Online, najbolji mmo ikad, amen 
Od drugih igara sam malo probao dragon age 2 ali sam stao jer mi je totalno nezanimljiv dok god igram lotr
Probao sam jos neki dan crysis 2 ali osim grafike nije nista poseban pa sam ga i obrisao.
Od drugih igara sam malo probao dragon age 2 ali sam stao jer mi je totalno nezanimljiv dok god igram lotr
Probao sam jos neki dan crysis 2 ali osim grafike nije nista poseban pa sam ga i obrisao.
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.
- Vermillion
mene nemogu bas nabrijat nove igrice, skinuo sam jucer stari broken sword, igra mi se tako nesto , nadam se da ce ga sedmica moc pokrenut
- john_constantine
imaš novu verziju prvog dijela, s nekim novim dodacima i prilagođenoj sedmici.Vermillion wrote:mene nemogu bas nabrijat nove igrice, skinuo sam jucer stari broken sword, igra mi se tako nesto , nadam se da ce ga sedmica moc pokrenut
Michel puši karu.
- Bub
Jao Broken Sword je fenomenalna igra, jako davno sam ju igrao, veliki obožavatelj sam avantura.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
isss, brijem da jos uvijek negdje to imam na 8 brzinskom cd-uBub wrote:Jao Broken Sword je fenomenalna igra, jako davno sam ju igrao, veliki obožavatelj sam avantura.
- maddjuro
za sad mi je persona 4 osjetno bolja od trojke; ali ima dosta sličnosti s trojkom, svidilo mi se što , bar zasada svaki lik koga pokšavae spasiti ima svoj "dungeon". Sada cu malo pauzirati trojku, i zaigrati silent hill 2, neznam zašto ali dobio sam želju za survival horror igrom (vjrojatno jer nemogu dočekati da mi stigne eternal darkness za GC), pa sam odlučio tu oitrebu utažiti silent hill.ovima koje nažalost dosad nisam igrao.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Bub
Kad smo već kod avantura jel igrao tko serial "Leisure Suit Larry" ?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Dragonrage
john_constantine wrote:ah, ovaj mjesec neće biti novog broja gameplaya. Nešto se raspala redakcija, pa su odgodili. Jedini kvalitetni časopis o igrama koji čitam... ukinu nam filmske časopise, pa će sada i gaming časopis... a ženskih pizdarija od časopisa i one gluposti poput OK i dalje opstaju na kioscima, s toliko nadrobljenih sranja i mržnje prema muškarcima da je to strašno...
Bez brige...redakcija se nije raspala...samo su se posvađali sa izdavačem...al promjenili su izdavača, ali i ime časopisa jer im stari izdavač nije dao da koriste Gameplay...pa će sad uskoro izaći prvi broj novog časopisa od iste ekipe, Next Level

- Scarface
Da, jedva čekan. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
+ 1.Scarface wrote:Da, jedva čekan.
makar, ne bi sitničario, ali sada je za 5 kn skuplji časopis.
Michel puši karu.
- john_constantine
prvih par epizoda i onaj predzadnji prije katastrofalne epizode koja je loše recenzirana. A ono, tekstualna avantura, nije to za mene... a 3D verzija, ono, previše "mekano".Bub wrote:Kad smo već kod avantura jel igrao tko serial "Leisure Suit Larry" ?
Michel puši karu.
- Bub
Šteta, ali zato vjerujem da bi ti se ove svidjele, ako nisi igrao koju.
Grim Fandango
The Longest Journey
Full Trottle
Day of the Tentacle
Sherlock Holmes Awakened
ima još dobrih point and click avantura starijih, ali se ne mogu odmah sjetit.
Grim Fandango
The Longest Journey
Full Trottle
Day of the Tentacle
Sherlock Holmes Awakened
ima još dobrih point and click avantura starijih, ali se ne mogu odmah sjetit.
- john_constantine
grim fandango sam obožavao, prešao sam ga valjda 30 puta... a jedino nisam igrao Day of the Tentacle (ne znam je li bug ili nešto, u vezi zagonetke s mačkom i jabukom) i Sherlock Holmes Awakened
a malo igram ove današnje avanture.
a malo igram ove današnje avanture.
Michel puši karu.