Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
filmofil
- dr mladjo
iskreno meni drugi dio ima dosta bolje dijaloge..filmophil wrote:clerks, 3/5...dobar scenarij upropašten amaterskom glumom...znam da se nije moglo bolje, ali su mi glumci bili preumjetni i nisam im se mogao smijati kolko god fore bile dobre jer je to sve izgledalo izforsirano previše...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Knatchbull
tako je meni ispao drugi dio a prvi je odličanfilmophil wrote:clerks, 3/5...dobar scenarij upropašten amaterskom glumom...znam da se nije moglo bolje, ali su mi glumci bili preumjetni i nisam im se mogao smijati kolko god fore bile dobre jer je to sve izgledalo izforsirano previše...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
filmofil
nisam gledao drugi dio, ali prvi ima neke odlične dijaloge...recimo kad uspoređuju star wars filmove pa im razgovor ode na popravljača krovova na death starudr mladjo wrote:iskreno meni drugi dio ima dosta bolje dijaloge..filmophil wrote:clerks, 3/5...dobar scenarij upropašten amaterskom glumom...znam da se nije moglo bolje, ali su mi glumci bili preumjetni i nisam im se mogao smijati kolko god fore bile dobre jer je to sve izgledalo izforsirano previše...
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
Busou renkin - odličan anime nabijen humorom, erotikom, akcijom, čudovištima, nasiljem, romantikom, obratima, perverznim likom papilonom, zanimljivim negativcima, hrpom alkemijskih oružja, teorija o alkemiji, borbi divova, specijalne moći i napetost do samoga kraja. Samo su jedino zamor zadnje dvije epizode...
Michel puši karu.
- elrania
prve 2. epizode serije pushing daisies
sladunjava atmosfera, ocekivani raspleti... podsjeca me nekako na ugodaj 50ih - razigrano bojama, pastelno, mirno.
iza serije stoji bryan fuller koji je takoder radio dead like me na koju me pushing daisies jako podsjeca, no dead like me mi je zbilja puno draza i zanimljivija, mozda zbog malo jaceg faktora morbidnosti i manje sarenila.
nisam bas dobila volju tako skoro pogledati preostale epizode, no budem vec...
sladunjava atmosfera, ocekivani raspleti... podsjeca me nekako na ugodaj 50ih - razigrano bojama, pastelno, mirno.
iza serije stoji bryan fuller koji je takoder radio dead like me na koju me pushing daisies jako podsjeca, no dead like me mi je zbilja puno draza i zanimljivija, mozda zbog malo jaceg faktora morbidnosti i manje sarenila.
nisam bas dobila volju tako skoro pogledati preostale epizode, no budem vec...
- metallicat
-
filmofil
- Boby
Od kuda ti pada na pamet da je riječ o romantičnoj drami? O drami jest riječ ali ona je sve samo ne romantična. Surova je, mračna, tmurna iako je scenografija uistinu lijepa i film se može pohvaliti s brojnim scenama prekrasnog pejzaža ruralnog dijela Velike Britanije. Ma znaš da ako je Polanski u pitanju da ne može film biti ljigav ili romantičanfilmophil wrote:3 sata romantične drame? ne, hvalaBoby wrote:"Tessa, Nevoljena Žena"
Trosatno remek-dijelo Romana Polanskog. Film koji bi svaki ljubitelj filma trebao pogledati
- Knatchbull
Weeds - prva sezona. odavno mi se nije neki sitcom toliko svidio na prvu. očekivao sam još jednu glupu teen seriju s glupavim napušenim tipovima a ispalo jako zabavno. odlični likovi, genijalni one-lineri, zabavne priče i humor na razini Malcolma 5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- metallicat
- Scarface
Cannibalist wrote:Vampire Hunter D : Bloodlust
odlican remake starog Vampire Huntera D
sad bi i ja htio bit Dunpeal
Pa nije mu baš remake, jednostavno nastavak na kojeg se dulje čekalo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.