Ženski kutak
- copycat
Re: Ženski kutak
#24 mi je super 
- Asfodel
Sva sreća da će otić tak kak su i došle
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
i nek sa sobom ponesu i kosturske glave koji su mi btw isto uspjeli zgaditi jer ih trpaju na 80% majica/šalova koje se mogu naći u dućanima...Asfodel wrote:![]()
Sva sreća da će otić tak kak su i došle
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
sad moram reć kak sam vidjela jednu super majicu s tim motivom pred 2 mj i mislim si možda kao uzet to za poklon, ono, rane pripreme ak nađem neš dobro, no zaustavila sam se na vrijeme, znala sam da će bit neki zajeb 
- callac
ma gle, mene samo užasno živcira koliko su se neke osobe zgražale nadamnom i mojim kosturima i sprdali se i odjednom te iste osobe, zbog pomodnosti ili zbog toga što valjda ne moš kupiti majicu bez takvog printa jer ne postoji, nose naveliko i kul su si! ufff!!!!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Kužim živciranje oko osoba koje su se do jučer nad tim zgražale, ali ne i izbjegavanje nošenja/kupovanja (ali to sam samo ja
)
- elrania
a tak će sa svačim bit. još su križevi veći hit...
ja svoju jednu maramu na kosture nosim 3. godinu za redom i neću je sklanjat zbog trenutačnog pomodarstva. al meni pak bude napor kad se ljudi krenu iščuđavati zaš to nosim. što mi to znači, zašto kosturi, neš sa mnom nije u redu...ono, jbt, lijepo je, volim ih. 666.
ja svoju jednu maramu na kosture nosim 3. godinu za redom i neću je sklanjat zbog trenutačnog pomodarstva. al meni pak bude napor kad se ljudi krenu iščuđavati zaš to nosim. što mi to znači, zašto kosturi, neš sa mnom nije u redu...ono, jbt, lijepo je, volim ih. 666.
- callac
pa i ja nosim svoje stare stvari, od majica, košulja, marama... i ja imam maramu 3 i pol god. staru na kosture i nosim ju ne samo jer mi je divna, nego i zato jer mi je poklon od sestre koja ju je našla kad su se kosturi mogli samo naručivat s neta.. i brat i žena su mi sa e-baya naučivali i kupili neke majice..
ja sam grozna po pitanju tih modernih stvari, toliko me već znate
iako sam svjesna da ne mogu ja sam izmislit neku modu ili biti drugačija od drugih niti mi je to poanta, sam ponavljam da me živcira to licemjerstvo i što svaka "šuša" sad izgleda kao veliki rocker/darker/panker/gotičar... ne kažem da te glazba ili stil života treba obilježiti, ali bude mi fkt. smješno vidjeti dobro znanu cajku kako se fura na taj badgirl đir.
ja sam grozna po pitanju tih modernih stvari, toliko me već znate
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
podšišala se i ofarbala danas, ne znam koji kurac se dešava sa farbama, al ja svaki put ispadnem sve sivlja
morat ću do sutra oprat kosu bar još dva puta.. odustajem od keune, vraćam se alfaparfu, jučer sam sestru farbala i boja joj divno ispala..
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Ekipa, jeste kad radili ovakav mini blajh?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
-vitamin C u tabletama
-šampon
-45 ili više min čekanja
-ispiranje uz balzam
Skidanje par nijansi
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
-vitamin C u tabletama
-šampon
-45 ili više min čekanja
-ispiranje uz balzam
Skidanje par nijansi
- callac
ženska s ove tetovaže me baš podsjeća na elri

SpoilerShow

If one of them is dead.
If one of them is dead.
- boyko
+1callac wrote:ženska s ove tetovaže me baš podsjeća na elri
SpoilerShow
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
to zbog grbavih usta il spuštenog kapka?
ok, kužim za stil i jej
, al ko god da je radio ovo je izdeformirao ženu 
ok, kužim za stil i jej
- callac
a onak, na prvu me odmah na tebe podsjetila, nisam sad išla gledat kakvi su joj kapci i usta.. 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
trebala sam ubit danas sat i 10 min dok sam čekala vlak pa sam išla napraviti krug kroz importane. naišla na trgovinicu ovih proizvoda http://www.classics.com.tr
ugl, imaju hrpetinu divnih boja lakova za po 15 do 25 kn. uzela neki metalik tamnoplavi 11ml za 15 novaca.
čini mi se da će bit jedan od onih koji se jaaaako dugo suši, al boja je super.
i ajme koliko zakovica po dućanima po torbama, čizmama, robi, ružnih platformi, loših materijala, odjeće... cigančija sve veća iz godine u godinu.
edit: dobar je lak! na 2 mazanja, relativno brzo se osušio, fino 'zgleda, niš se ne ljušti (jebo MF koji za 2h počne u ljuskama opadati).
uzimam i rozi i žuti i crveni
waaaa
ugl, imaju hrpetinu divnih boja lakova za po 15 do 25 kn. uzela neki metalik tamnoplavi 11ml za 15 novaca.
čini mi se da će bit jedan od onih koji se jaaaako dugo suši, al boja je super.
i ajme koliko zakovica po dućanima po torbama, čizmama, robi, ružnih platformi, loših materijala, odjeće... cigančija sve veća iz godine u godinu.
edit: dobar je lak! na 2 mazanja, relativno brzo se osušio, fino 'zgleda, niš se ne ljušti (jebo MF koji za 2h počne u ljuskama opadati).
uzimam i rozi i žuti i crveni