Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Scarface
- dr mladjo
- john_constantine
dexter season 2 - puno bolje od prve sezone, likovi na koje se navikneš, novi likovi kao ta lila, sjajan rasplet zadnje epizode, napeta radnja sve do samoga kraja, neočekivani obrati. Jedino što manjka ubojstava, u prvoj sezoni je u skoro svakoj epizodi ubijao kriminalce, a ovdje samo nekoliko. A tek završetak, i to njegovo razmišljanje. Kakav će zapravo biti u trečoj sezoni? 
Michel puši karu.
- elrania
- Scarface
elrania wrote:the pirates of dark water #1 the quest
joj sto obozavam ovaj crtic. zadnji put sam ga gledala s kojih 7-8 god. odlicna prica, super likovi, glasovi, te je vizualno odlican. me loves pirates![]()
idem sad na gossip girl
E taj crtić je stvarno zakon, pravi piratski fantasy. Aj baš me zanima kakva će ti bit Gossip girl, jel imaš cilu sezonu?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
- Scarface
dr mladjo wrote:znači tebi ang lee hulk ima manju ocjenu od 6?Djuro21 wrote:The incredible hulk (2008)-osobno mi je bolji od jedinice, vjerojatno zato što je kraći, radnja je dobra, ne kompliciraju previše sve u svemu ocjena 6/10.
Meni Lee jednostavno nije lega. Previše je stavija naglasak na previranja Brucea Bannera, a premalo na samu agresivnost bića koje se u njemu rađa (unatoč završnoj ludnici) i podvojenost, triba je tu ipak bit i neki arch enemy, publika je većinski ostala razočarana jer je očekivala nabrijani akcić s obziron na to da se radi o Hulku, a dobila je malo žešću dramu. Tribalo je to bit bolje uravnoteženo. Tako da je meni Angov Hulk 5 od 10, a ovaj novi ću uskoro pogledat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- maddjuro
potpisujem, a i film je predugačakGhostface wrote:dr mladjo wrote:znači tebi ang lee hulk ima manju ocjenu od 6?Djuro21 wrote:The incredible hulk (2008)-osobno mi je bolji od jedinice, vjerojatno zato što je kraći, radnja je dobra, ne kompliciraju previše sve u svemu ocjena 6/10.
Meni Lee jednostavno nije lega. Previše je stavija naglasak na previranja Brucea Bannera, a premalo na samu agresivnost bića koje se u njemu rađa (unatoč završnoj ludnici) i podvojenost, triba je tu ipak bit i neki arch enemy, publika je većinski ostala razočarana jer je očekivala nabrijani akcić s obziron na to da se radi o Hulku, a dobila je malo žešću dramu. Tribalo je to bit bolje uravnoteženo. Tako da je meni Angov Hulk 5 od 10, a ovaj novi ću uskoro pogledat.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Scarface
elrania wrote:imam pola prve sezone.
frendica mi uvalila da gledam pa ce mi dat ostatak kad ona dovrsi. kaze da je odlicno i da se lako navukla
Istina, još su najbolje zadnje 4 epizode. Mislin, serija je za cure, ali ja san se isto navuka- wtf?
- dr mladjo
vi shvačate da je redatelj bio ang lee a ne john woo ili jerry bruckheimer?žalite se što je netko pokušao od običnog akcijskog blockbustere učinit nešto bolje,vrijedno razmišljanja?Djuro21 wrote:potpisujem, a i film je predugačakMeni Lee jednostavno nije lega. Previše je stavija naglasak na previranja Brucea Bannera, a premalo na samu agresivnost bića koje se u njemu rađa (unatoč završnoj ludnici) i podvojenost, triba je tu ipak bit i neki arch enemy, publika je većinski ostala razočarana jer je očekivala nabrijani akcić s obziron na to da se radi o Hulku, a dobila je malo žešću dramu. Tribalo je to bit bolje uravnoteženo. Tako da je meni Angov Hulk 5 od 10, a ovaj novi ću uskoro pogledat.
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
GreenHornet
- Scarface
dr mladjo wrote:vi shvačate da je redatelj bio ang lee a ne john woo ili jerry bruckheimer?žalite se što je netko pokušao od običnog akcijskog blockbustere učinit nešto bolje,vrijedno razmišljanja?Djuro21 wrote:potpisujem, a i film je predugačakMeni Lee jednostavno nije lega. Previše je stavija naglasak na previranja Brucea Bannera, a premalo na samu agresivnost bića koje se u njemu rađa (unatoč završnoj ludnici) i podvojenost, triba je tu ipak bit i neki arch enemy, publika je većinski ostala razočarana jer je očekivala nabrijani akcić s obziron na to da se radi o Hulku, a dobila je malo žešću dramu. Tribalo je to bit bolje uravnoteženo. Tako da je meni Angov Hulk 5 od 10, a ovaj novi ću uskoro pogledat.
Reka san da je griješka već u izboru njega za redatelja, on očito i ne zna drukčije nego tražit dubokoumnost u svemu, i prema tome, nije za njega režiranje nečeg ka šta je strip ekranizacija.
- dr mladjo
znači stripovske ekranizacije bi trebale samo da budu bjesomučne akcijske scene,nikakvo razmišljanje?je..s činjenicu što je dobar dio ljudi hulka smatrao jednom od boljih stripovskih ekranizacija,izdižuči je iz sfere blockbustera čak do umjetnosti?pa hulk je bio grčka tragedija..
My Wife Is a Gangster 3 (2006)-eto naletim i ja na neki loš,prosječan azijski film. i to koreansko-hingkongška produkcija..loša gluma,isforsiran humor,loši negativci,...iskreno jedina vrijedno gledanja je Qi Shu
.uh kad je se sjetim u forest of death(također loš film ali ona je bombon) 5/10
došlo je vrijeme da mi počnemo drugčije gledat na strip ekranizacij.nije do redatelja več gledatelja..on očito i ne zna drukčije nego tražit dubokoumnost u svemu, i prema tome, nije za njega režiranje nečeg ka šta je strip ekranizacija.
My Wife Is a Gangster 3 (2006)-eto naletim i ja na neki loš,prosječan azijski film. i to koreansko-hingkongška produkcija..loša gluma,isforsiran humor,loši negativci,...iskreno jedina vrijedno gledanja je Qi Shu
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings