Filmski offtopic
- Michel
Re: Filmski offtopic
Svaki za sebe. Našao sam ovu listu za idući maraton, MARTIAL ARTS http://www.imdb.com/list/QPyJ64Q5L5U/
Nekih 8 filmova planiram skinuti. Zasad Drunken Master prvi i drugi dio. Fearless, Fist of Legend, Kung Fu Hustle i sad još biram neke.
Nekih 8 filmova planiram skinuti. Zasad Drunken Master prvi i drugi dio. Fearless, Fist of Legend, Kung Fu Hustle i sad još biram neke.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
olio
ja sam prije dvije godine gleda sve (kineske) od jackie chana i jet lia
I namučia sam se dok sam naša sve sa originalnim audiom.
Nije problem toliko u sinkroniziranju nego te ti američke verzije znaju bit dosta kraće (čak 20-30 minuti).
Ali uspia sam nać sve i pogleda, a većinu sam naša na Rapidshare i sličnim servisima.
Ako namjeravaš tražit na kineskom onda pazi jer oni imaju svoju sinkronizaciju (obično na mandarinski). Tako da na imdb provjeriš je li kantonski ili mandarinski original audio.
Po meni se definitivno isplati, jer slušad engleski dub je za mene bolno
.
Inače Fist of Legend
Jedan od najdražih mi filmova uopće
(šaljem ti PM sa linkovima)
I namučia sam se dok sam naša sve sa originalnim audiom.
Nije problem toliko u sinkroniziranju nego te ti američke verzije znaju bit dosta kraće (čak 20-30 minuti).
Ali uspia sam nać sve i pogleda, a većinu sam naša na Rapidshare i sličnim servisima.
Ako namjeravaš tražit na kineskom onda pazi jer oni imaju svoju sinkronizaciju (obično na mandarinski). Tako da na imdb provjeriš je li kantonski ili mandarinski original audio.
Po meni se definitivno isplati, jer slušad engleski dub je za mene bolno
Inače Fist of Legend
(šaljem ti PM sa linkovima)
- Michel
Hvala ti na linkovima
Ja uvijek više volim original iako ću neke morat i na engleskom. Gledao sam kao klinac od Jackiea Chana kad su puštali na telki one njegove stare i bili su na engleskom. Nije mi to sad neki problem, ali uvijek mi je bolje na originalu.
Ja sam gledao s vremena na vrijeme te martial arts filmove, ali sad sam si složio mini maraton. Kasnije stavim u temu koja sam još tri filma izabrao uz ove nabrojane.
Ja uvijek više volim original iako ću neke morat i na engleskom. Gledao sam kao klinac od Jackiea Chana kad su puštali na telki one njegove stare i bili su na engleskom. Nije mi to sad neki problem, ali uvijek mi je bolje na originalu.
Ja sam gledao s vremena na vrijeme te martial arts filmove, ali sad sam si složio mini maraton. Kasnije stavim u temu koja sam još tri filma izabrao uz ove nabrojane.
- Michel
Kakav je The Devils (1971) od Russella? Zanima me je li to horor ili samo povijesna drama? Vidim da je prilično kontroverzan. Uglavnom, tražim horore za idući maraton pa pitam jer vidim da negdje piše da je horor, a negdje ne.
- john_constantine
- Michel
Upravo sam na wiki vidio da ga stavljaju pod horor dok na imdb ne pod horor i ako još par stranica.
- john_constantine
ah, a pročitaj sadržaj ili pogledaj tagove, pa vidi da li je horor ili ne...Michel wrote:Upravo sam na wiki vidio da ga stavljaju pod horor dok na imdb ne pod horor i ako još par stranica.
Michel puši karu.
- Asfodel
-
Wheel Smith
molio bih dobru dušu da mi preporuči neke azijske , japanske i taj đir slashere ali tradicionalni tip ono maska ubojica teenejdzeri
hvala!!
hvala!!
:supz: :supz:
-
olio
- Michel
Našao nešto odlično za buduće maratone. Lista najpoznatijih filmskih kritičara, Siskela i Eberta od 69.' do 98.' http://www.innermind.com/misc/s_e_top.htm
Počet ću od početka pa vidjet kako će biti. Dakle, njihovi top 10 filmova za svaku godinu. Ima sličnosti, ali uvijek je tu više od 10 filmova i ipak se nešto razlikuju. Uvijek volim naići na ovako nešto jer djeluje kao jedan dio puzli za filmove i onda samo upotpunim
Počet ću od početka pa vidjet kako će biti. Dakle, njihovi top 10 filmova za svaku godinu. Ima sličnosti, ali uvijek je tu više od 10 filmova i ipak se nešto razlikuju. Uvijek volim naići na ovako nešto jer djeluje kao jedan dio puzli za filmove i onda samo upotpunim
-
GreenHornet
Gledao tko horror trilogiju iz Indonezije- Kuntilanak?!
Vrlooo primamljivo izgleda!
Vrlooo primamljivo izgleda!
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Michel
Može neki dobar torent za The Conjuring 
-
olio
ima samo sa kineskim titlovima,
(skini bilo koju ako oćeš s titlovima, sve su iste više manje)
screen
http://image.bayimg.com/9965d1511c5d66d ... 60bd8f.jpg
WEBRip XViD AC3 ReLeNTLesS (pajrtbej)
(skini bilo koju ako oćeš s titlovima, sve su iste više manje)
screen
http://image.bayimg.com/9965d1511c5d66d ... 60bd8f.jpg
WEBRip XViD AC3 ReLeNTLesS (pajrtbej)
-
olio