hahah...trebali bi mi nabaciti neki vs fajtmetallicat wrote:Dragonrage wrote:ma bravometallicat wrote:danas sam igrala tekken 5 oko sat i pol i![]()
40 borbi odigrala, ono na arcade za pare
![]()
![]()
![]()
my kind of girl
![]()
![]()
danas sam malo i tekken 3, predobro
![]()
![]()
![]()
Igre, konzole i slično
- Dragonrage
- metallicat
- Dragonrage
- metallicat
-
Unreal
Dobio sam igru danas. Malo je teže igrati na tipkovnici,nego na analogu. Kako god igrao 10 minuta(neko me brzo masakriro) , super igra. Sviđa mi se atmosfera u stilu TCM i Friday the 13th , zapravo ima tamo jedan debeljko s motorkom koj me užasno podsjetio na Leatherfacea i pomalo na Jasona (vjerojatno zbog te vreče na glavi).john_constantine wrote:resident evil 4 - obavezna preporuka.
- Dragonrage
- john_constantine
je, baš sam pri kraju igre, sve je bolesnije i uvrnutije, a najbolje je što igra nije nimalo repetitivna. Stalno ima nešto novo, od lokacije do neprijatelja. Ali sada sam stvarno popizdio. borim se protiv regeneratora, čudovišta s oštrim zubima. otkinem udove koji se regeneriraju, a ako mu otkinem nogu, onda grize za vrat (Unreal wrote:Dobio sam igru danas. Malo je teže igrati na tipkovnici,nego na analogu. Kako god igrao 10 minuta(neko me brzo masakriro) , super igra. Sviđa mi se atmosfera u stilu TCM i Friday the 13th , zapravo ima tamo jedan debeljko s motorkom koj me užasno podsjetio na Leatherfacea i pomalo na Jasona (vjerojatno zbog te vreče na glavi).john_constantine wrote:resident evil 4 - obavezna preporuka.
Michel puši karu.
-
Unreal
Ja sam ubio onog trolla i dalje nisam igro. Sada ne znam na koje ti biće misliš , no bazuka radi puno štete(ali ja je ne koristim kod bossova).john_constantine wrote:je, baš sam pri kraju igre, sve je bolesnije i uvrnutije, a najbolje je što igra nije nimalo repetitivna. Stalno ima nešto novo, od lokacije do neprijatelja. Ali sada sam stvarno popizdio. borim se protiv regeneratora, čudovišta s oštrim zubima. otkinem udove koji se regeneriraju, a ako mu otkinem nogu, onda grize za vrat (Unreal wrote:Dobio sam igru danas. Malo je teže igrati na tipkovnici,nego na analogu. Kako god igrao 10 minuta(neko me brzo masakriro) , super igra. Sviđa mi se atmosfera u stilu TCM i Friday the 13th , zapravo ima tamo jedan debeljko s motorkom koj me užasno podsjetio na Leatherfacea i pomalo na Jasona (vjerojatno zbog te vreče na glavi).john_constantine wrote:resident evil 4 - obavezna preporuka.). a ne znam kako pronaći slabu točku, potrošim hrpu municije koje nemam previše.
- maddjuro
ta čudovišta moraš pogodit u posebne točke koje vidiš kad imaš neki heat seeking pogled, mislim s nekim sniperom.john_constantine wrote:je, baš sam pri kraju igre, sve je bolesnije i uvrnutije, a najbolje je što igra nije nimalo repetitivna. Stalno ima nešto novo, od lokacije do neprijatelja. Ali sada sam stvarno popizdio. borim se protiv regeneratora, čudovišta s oštrim zubima. otkinem udove koji se regeneriraju, a ako mu otkinem nogu, onda grize za vrat (Unreal wrote:Dobio sam igru danas. Malo je teže igrati na tipkovnici,nego na analogu. Kako god igrao 10 minuta(neko me brzo masakriro) , super igra. Sviđa mi se atmosfera u stilu TCM i Friday the 13th , zapravo ima tamo jedan debeljko s motorkom koj me užasno podsjetio na Leatherfacea i pomalo na Jasona (vjerojatno zbog te vreče na glavi).john_constantine wrote:resident evil 4 - obavezna preporuka.). a ne znam kako pronaći slabu točku, potrošim hrpu municije koje nemam previše.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Dragonrage
- bakero
misliš na blood money, ja ga davno prešao, jedna od boljih igara koje sam igrao, sad sam trenutno na splinter cellu double agent, super igra!Dragonrage wrote:Ja u petak na poslu instalirao Hitmana 4![]()
![]()
sad samo čekam kad se šef ranije pokupi kući
![]()
![]()
![]()
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Dragonrage
Je, taj, taj. Ne znam...malo sam odigrao početak i čini mi se lošiji od prethodnika...posebice od dvojke, jer ovdje je kako mi se čini dosta toga već unaprijed određeno. Moram ući u kuću točno na način koji mi je odr4eđen programom, a ne akoo bi ja želio, da bi došao do gl. bossa na prvom levelu moram proći već određenim putem i napraviti već unaprijed određene stvari...i ako slučajno poginem onda opet ispočetka i opet isto...a to mi se kod hitmana ne sviđa baš. No to je tek prvi level...vidjet ćemo kak će dalje biti...bakero wrote:misliš na blood money, ja ga davno prešao, jedna od boljih igara koje sam igrao, sad sam trenutno na splinter cellu double agent, super igra!Dragonrage wrote:Ja u petak na poslu instalirao Hitmana 4![]()
![]()
sad samo čekam kad se šef ranije pokupi kući
![]()
![]()
![]()
- john_constantine
je, morao sam opet iznova igrati, na staroj poziciji jer nisam pokupio snajper. Prešao sam igru.Djuro20 wrote:ta čudovišta moraš pogodit u posebne točke koje vidiš kad imaš neki heat seeking pogled, mislim s nekim sniperom.john_constantine wrote:je, baš sam pri kraju igre, sve je bolesnije i uvrnutije, a najbolje je što igra nije nimalo repetitivna. Stalno ima nešto novo, od lokacije do neprijatelja. Ali sada sam stvarno popizdio. borim se protiv regeneratora, čudovišta s oštrim zubima. otkinem udove koji se regeneriraju, a ako mu otkinem nogu, onda grize za vrat (Unreal wrote: Dobio sam igru danas. Malo je teže igrati na tipkovnici,nego na analogu. Kako god igrao 10 minuta(neko me brzo masakriro) , super igra. Sviđa mi se atmosfera u stilu TCM i Friday the 13th , zapravo ima tamo jedan debeljko s motorkom koj me užasno podsjetio na Leatherfacea i pomalo na Jasona (vjerojatno zbog te vreče na glavi).). a ne znam kako pronaći slabu točku, potrošim hrpu municije koje nemam previše.
Michel puši karu.
- metallicat
- john_constantine