Muški kutak
- Decadentor
- Bub
Re: Muški kutak
Ma prirodno s malo celulita.Asfodel wrote:Znači ti voliš silikone u guzama
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- callac
Decadentor wrote:kad smo kod big brother-a...Nem(r)eš mi kara(t) ženu![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Potpis za stavljanje sala! Meni su sve silikonske sise odvratne, čak i one koje su odlično napravljene (a većina ih je takvih, malo kome jedna bradavica gleda gore druga dolje i sl.), jer se vidi iz aviona što su i bez obzira na slikanje pod pravim svjetlom i fotošop - u prirodi kad ih vidiš su odvratne (meni). Taj oblik se uvijek vidi, ispupčenost, katastrofikejšn 
@Bub - apsolutno
@Dec - ahahhajhahaha
(jbt ta si je riba zbog doslovno jedne i pol minute kvazi seksa uništila život i sebi i svim bližnjima, koja carica
)
@Bub - apsolutno
@Dec - ahahhajhahaha
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Info
Ti znači imaš silikone?callac wrote:Mislim da sam se već izjašnjavala u ženskom kutku u svezi glede umjetnih i/ili velikih sisa, al da se ponovim- silikoni, big no-no šta se mene tiče, bez obzira kako izgledaju, da imam neke ekstra male rađe bi si malo sala ugradila nego stavljala te balone u sebe. Velike sise također mi nisu neki bitan faktor u ženskoj ljepoti tijela, volim simetriju i ponekad mi prevelike sise na ženi kvare cjelokupni dojam umjesto da ga kao u muškom viđenju popravljaju. I još plus što su još donekle kad je žanskica mlada, al sise ne prkose gravitaciji nego joj se bezuvjetno prepuštaju na nemilost![]()
Ako itko gleda ovogodišnji Big Brother ima i silikona, a bome i vel'kih prirodnih sisa( i zgodnih srba
i naravno da su za hrvate stavili pederčića, nekog klasičnog zagrebačkog, pardon, zaprešićanskog seljaka i dvije dalmatinske fufetine
krasno se predstavljamo kao nacija
![]()
)
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- callac
Info, iako znam da prcaš, nije mi fakat jasno odakle si izvukao takav zaključak? 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Info
Ma moram malo 
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- Andrej
elrania wrote:velike sise su divne, al silikoni su zaista gadost. vidjela sam možda 1 il dva para silikona koji su bili wow. ostalo sve grozota.
i isuse bože andrej, francusku pedikuru voliš?manikura je ok, al te male kandže na nogama kak bi se povukla crta za francusku su jezive
![]()
vidjeti da žene lijepe umjetne nokte na stopala je još gore
Što se tiče ostalog, jebiga ja volim velike sise pa ako je cena toga silikon, ja sam ZA. Imao sam neke predrasude ranije, ali mi se sve to raspršilo kad sam prvi put bio sa devojkom koja ih je stavila.
Potpuno su prirodno izgledali i osećaj je potpuno isti kad zaroniš glavu među njih i brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Možda su ljudi istripovali pošto uglavnom gledaju omatorele zvezde koje su ih stavile krajem 80-tih, kad su više ličile na kocke nego na sise
We're all mad here...
- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
Strašno, mada ne bih volio biti kremiran u nečije poprsje, jerbo bi me svi gnječili.
Valjda si promašila, ali eto i da muški dio populacije zna gdje ići na odmor viewtopic.php?p=263995#p263995
Valjda si promašila, ali eto i da muški dio populacije zna gdje ići na odmor viewtopic.php?p=263995#p263995
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
ne privlače me silikoni... stalno misliš kako će joj sise eksplodirati, a njezina bradavica ti se zabiti u tvoje oko.
Michel puši karu.
- Wendigo
da. naime, eksplozija sise je toliko snažna da u najgorem slučaju pobije sve u radijusu od 15-20 metara... nema spasa!john_constantine wrote:ne privlače me silikoni... stalno misliš kako će joj sise eksplodirati, a njezina bradavica ti se zabiti u tvoje oko.
bravo cons! *clap clap*
- john_constantine
hvala svima. "Klanja se"Wendigo wrote:da. naime, eksplozija sise je toliko snažna da u najgorem slučaju pobije sve u radijusu od 15-20 metara... nema spasa!john_constantine wrote:ne privlače me silikoni... stalno misliš kako će joj sise eksplodirati, a njezina bradavica ti se zabiti u tvoje oko.
bravo cons! *clap clap*
Michel puši karu.
- john_constantine
baš sam lijen za šišanje, a moram si maknuti tu svoju grivu... a ako se ošišam kratko, onda se neću moći gledati u ogledalo 3 mjeseca... možda samo kažem "ošišajte me za strane".
kakve vi imate frizure?
kakve vi imate frizure?
Michel puši karu.
-
John_Ryder
ja se moram šišat pod hitno a tako mi se neda nakon posla ić nikamo,inače imam čupu ala boby