imp
Game Of Thrones ( 2011 )
- boyko
Re: A Game Of Thrones ( 2011 )
ma to te ja pitam! ovo sam dugo čekal. konačno akcije.
imp
imp
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- callac
savršena, ježila sam se kroz čitavu epizodu!!! i još samo jedna ep. do kraja 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Moran priznat da nisan očekiva ovoliko odstupanja u 2. sezoni od knjige, al dobro, razumin. Ipak i dalje ne mogu prežalit zašto nema flashbackova s Rhaegarom, Lyannom i Aerysom. Il bar nešto iz Robertove Pobune, Trident, bilo šta. Tu je već 1. sezona debelo kiksala. U svakom slučaju, fenomenalna serija za one koji nisu čitali knjige, dok je za knjiške fanove tek solidna.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DeadDispatcher90
U ovom trenutku sam zahvalan što nisam čitao knjige jer prokleto uživam u seriji...
Revenge solves everything
- Josef K
Sad imam debele dvojbe dal da počnem gledat ili nastavim čitat.
- Wendigo
omg. kako ove bode u oči. nije valjda samo zbog 9. epizode i akcije?DeadDispatcher90 wrote:U ovom trenutku sam zahvalan što nisam čitao knjige jer prokleto uživam u seriji...
mislim, nije da te nahuškavam na čitanje 5 knjižurina ali ova izjava je prestrašna.
@ zadro: nemaš tu šta puno razmišljati.
- alecto
those are brave men knocking at our door... let's go kill them ^^
we are such stuff as dreams are made on
- DeadDispatcher90
ma to samo kažem zato što mnogi ovdje tvrde da je serija za poznavatelje knjiga tek prosječna, a puno bolja za one koji ih nisu čitali...omg. kako ove bode u oči. nije valjda samo zbog 9. epizode i akcije?
mislim, nije da te nahuškavam na čitanje 5 knjižurina ali ova izjava je prestrašna.
@ zadro: nemaš tu šta puno razmišljati.ako želiš iskusitit westeros kako treba, a ne površno - znaš već šta ti je činiti.
Revenge solves everything
- Scarface
Pa da, i to je u redu. Iskreno preporučam onima koji nisu čitali knjige da ih pročitaju, al opet razumin da je to dvosjekli mač u uživanju u seriji. Međutim, mislin da je iskustvo čitanja ipak vrijednije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
baš to. Deaddispatcher dobro kaže, da je veći gušt dok nisi čitao knjige, pa ti serija nije loše. Ali s time se uništi napetost čitanja i ti preokreti, izdaje i što sve kroz knjige, za koje treba dosta toga proći, pročitati i upoznati likove, zahvaljujući nepredvidljivoj radnji.Scarface wrote:Pa da, i to je u redu. Iskreno preporučam onima koji nisu čitali knjige da ih pročitaju, al opet razumin da je to dvosjekli mač u uživanju u seriji. Međutim, mislin da je iskustvo čitanja ipak vrijednije.
Michel puši karu.
- callac
Ja sam isto nedavno izjavila da mi je čak i drago da nisam čitala dalje od prve knjige jer sam se sva iznerviravala u prvoj sezoni zbog nedosljednosti i malo mi je bilo "bed" što me ništa nije šokiralo. Sad stvarno uživam, iako su mi spojlani neki likovi još prije par godina dok me se nagovaralo na čitanje pa se tako za određene situacije uopće ne iznenađujem 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Aryx
hmm. pa nisam ti valjda ja spojlao ?=callac wrote:Ja sam isto nedavno izjavila da mi je čak i drago da nisam čitala dalje od prve knjige jer sam se sva iznerviravala u prvoj sezoni zbog nedosljednosti i malo mi je bilo "bed" što me ništa nije šokiralo. Sad stvarno uživam, iako su mi spojlani neki likovi još prije par godina dok me se nagovaralo na čitanje pa se tako za određene situacije uopće ne iznenađujem
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Scarface
Aryx I Wendigo, može quick pitanje u vezi knjiga: možemo ovo prebacit i u podforum o knjigama
SpoilerShow
vaše teorije za Azor Ahaija, Coldhandsa i Three-eyed Crow?
- Wendigo
Vidis, nisam razmisljao o prvom i zadnjem, aScarface wrote:Aryx I Wendigo, može quick pitanje u vezi knjiga:možemo ovo prebacit i u podforum o knjigamaSpoilerShowvaše teorije za Azor Ahaija, Coldhandsa i Three-eyed Crow?
SpoilerShow
coldhands bi po meni mogao biti benjen stark.
Poglefao je par puta i svrsio sam!
- Decadentor
Ajd mi molimte napisi u spoiler kako zavrsava sezona, posto dtuga knjiga nije zavrsila sa epicnoscu pa me zanima...