2011. je godina kraljevskih igara:
BATMAN: ARKHAM CITY
MASS EFFECT 3
DRAGONAGE 2
WITCHER 3
ELDER SCROLLS 5: SKYRIM
Ma samo dajte nisam ništa loše mislio.DeadDispatcher90 wrote:Konstruktivna rasprava, kolega.
baš to, ono, lista za nabavku.Scarface wrote:I Killzone 3, Crysis 2, Infamous 2 itd itd, al ovih 5 je ono, THE TOP.
Jel ja to sanjam?!?!?Scarface wrote:ELDER SCROLLS 5: SKYRIM
samo mi neojte rec da je opet ona fora sto si jaci t osi slabijiZadro wrote:Jel ja to sanjam?!?!?Scarface wrote:ELDER SCROLLS 5: SKYRIM![]()
![]()
NAPOKON!![]()

level scaling, misliš? Ne vjerujem da će to ubaciti, s obzirom da je i oblivion i dalje bio za hardcore igrače...Decadentor wrote:samo mi neojte rec da je opet ona fora sto si jaci t osi slabijiZadro wrote:Jel ja to sanjam?!?!?Scarface wrote:ELDER SCROLLS 5: SKYRIM![]()
![]()
NAPOKON!![]()
odnosno da se i mobovi levlaju zajedno s tobom
Jesi pogleda teaser?!!! Eno ti ga tamo gore. Zmajevi, jebote, zmajevi!!!!!!!!!!!Zadro wrote:Jel ja to sanjam?!?!?Scarface wrote:ELDER SCROLLS 5: SKYRIM![]()
![]()
NAPOKON!![]()
proučit ću ovu str, mada sam ih dosta odigralajohn_constantine wrote:Dinner dash and cooking of time. Ne trudi se tražiti tu igru, i meni je svaka verzija pokazivala grešku. Imaš puno bolji cookie dash.
http://en.wikipedia.org/wiki/Diner_Dash
ma skužili da nikom ne radi, bar jednom da nije problem samo u mom kompuAšow wrote:Problem u registryju.
Trebaš neki repair tool i sve ce biti ok

Bethesda je dodatno objasnila na koji način su odredili mjerilo razvoja neprijatelja u Elder Scrolls V: SkyrimuDecadentor wrote:samo mi neojte rec da je opet ona fora sto si jaci t osi slabijiZadro wrote:Jel ja to sanjam?!?!?Scarface wrote:ELDER SCROLLS 5: SKYRIM![]()
![]()
NAPOKON!![]()
odnosno da se i mobovi levlaju zajedno s tobom
Svi koji su zaigrali Elder Scrolls IV: Oblivion već vrlo dobro znaju da su neprijatelji u igri jačali proporcionalno vašem liku. U određenim slučajevima su također jednostavno znali biti zamijenjeni snažnijim likovima koji su često predstavljali izazov i vrlo dobro opremljenim likovima.
Sudeći po Bethesdi, stvari u Skyrimu će biti drugačije. U napisu na službenom forumu, Bethesda je otkrila da će mjerila rasta i razvoja neprijatelja u Skyrimu biti slična onima u Falloutu 3. Točnije, proporcionalan rast snage neprijatelja će u Skyrimu biti manje naglašen i više rafiniran nego što je bio slučaj u Oblivionu. Bethesda se time nada svaki napredak postignut u igri učiniti još opipljivijim.