s razlogom u ovom slučaju..Unreal wrote:Wendigo wrote:
@ Unreal: pogledaj h20 obavezno.jeste obadvojca dosadniBoby wrote: @Unreal - isto preporučam da opet pogledaš H2O; svakako film koji je vrijedan gledanja više puta za svakog ljubitelja dobrog (ne samo zabavnog) slashera
. pogledat ću,ali ne pod obavezno i ubrzo. ipak ima zanimljivijih filmova od Chuck Norris koje nisam još gledao
Koji ste horror zadnji gledali?
- Wendigo
-
Unreal
ma zezam se,ali znate večinom reči pogledaj ovo pod obavezno(Psycho,American Psycho )Wendigo wrote:s razlogom u ovom slučaju..Unreal wrote:Wendigo wrote:
@ Unreal: pogledaj h20 obavezno.jeste obadvojca dosadniBoby wrote: @Unreal - isto preporučam da opet pogledaš H2O; svakako film koji je vrijedan gledanja više puta za svakog ljubitelja dobrog (ne samo zabavnog) slashera
. pogledat ću,ali ne pod obavezno i ubrzo. ipak ima zanimljivijih filmova od Chuck Norris koje nisam još gledao
- Boby
Ma ja ti "Psycho" preporučam jer osobno ne poznam osobu koja bar malo cijeni filmove a da ga nije gledala. Riječ je o filmu koji je stvorio moderan horror, koji uvijek završava na listi 10 najbolji filmova svih vremena. Hitchcocka se proglašava najboljim redateljem u povijesti filma a "Psycho" njegovim najboljim filmom. To ti je kao da si počeo učiti abecedu preskočivši slovo A. Ostale preporuke su tek reda radi
-
Unreal
ma pogledat ću,ali ipak se nigdje ne žurim i nemam baš vremena za gledanje ičega u zadnje vrjemeBoby wrote:Ma ja ti "Psycho" preporučam jer osobno ne poznam osobu koja bar malo cijeni filmove a da ga nije gledala. Riječ je o filmu koji je stvorio moderan horror, koji uvijek završava na listi 10 najbolji filmova svih vremena. Hitchcocka se proglašava najboljim redateljem u povijesti filma a "Psycho" njegovim najboljim filmom. To ti je kao da si počeo učiti abecedu preskočivši slovo A. Ostale preporuke su tek reda radi
-
Unreal
- Boby
Ma film je katastrofa. Likove se zaboravi istog trenutka kada ih se vidi. Mislim da se od čimpanze dade napraviti karakterniji lik. Priča i postupci likova nemaju smisla, sve je monotonno čak i kada bi trebalo biti napeto a onda na kraju nema ni gorea što se inače očekuje u sranjima poput ovog. Kaj je najgore bloody disgusting ga hvali tak da tu stranicu više ne uzimam za ozbiljno. Svakako najgori horror kaj sam u videoteci posudio u ovih godinu danasikeone wrote:Turistas-loša verzija Hostela u Brazilu sa skoro nula gorea, glupom pričom i pokojom dobrom sisom što mu i diže ocjenu, sve u svemu moglo je ispasti dobro ali nije, više horror scena se nađe u Seagalovim filmovima
-
GreenHornet
- jigsaw
- elrania
niku daruma (1998)
hm hm. podsjeca dosta na flowers of flesh and blood (samo bez samuraja
), ali ima poprilican broj adult scena koje ga ne cine samo horrorom. mada u biti nije tipican horror nego cisto razbacivanje gore flickovima. vise manje je poprilicno dosadan i vrijedan za pogledati jedino ako se ima interes za neki brutalniji bondage, s&m stil, koji je ovdje traljavo izveden, al ajd... tak je kao i trebalo bit, no ima jedna scena koja me bas lecnula i bila je dosta atipicna i neugodna. nesto do sada nevideno i novo te sam zadovoljna bar sto se tog tice 
i onda jos jedna izuzetno atipicna scena snosaja koja je pak vise smijesna nego bizarna zbog odredenih sitnica koje jasno upucuju da je sve jako fake...
sva sreca da film ne traje vise od 70 minuta, jer bih ga sama prekinula koliko je dinamican...
sve u svemu, malo je smisleniji od onog gore spomenutog kojemu je izuzetno slican, ali ga ne bih preporucila kao ugodno popodnevno gubljenje vremena
hm hm. podsjeca dosta na flowers of flesh and blood (samo bez samuraja
i onda jos jedna izuzetno atipicna scena snosaja koja je pak vise smijesna nego bizarna zbog odredenih sitnica koje jasno upucuju da je sve jako fake...
sva sreca da film ne traje vise od 70 minuta, jer bih ga sama prekinula koliko je dinamican...
sve u svemu, malo je smisleniji od onog gore spomenutog kojemu je izuzetno slican, ali ga ne bih preporucila kao ugodno popodnevno gubljenje vremena
-
filmofil
- horkolerbus
- HorrorHR
- Site Admin
meni je idiotarija da tipa pred gledanje četvorke moram pogledati 1-2-3 čisto da hvatam te konce... whatever, četvorka je najvjerojatnije zadnji saw film koji ću ikada gledati...jigsaw wrote:Saw 4 drugi put, i dalje mi je vrlo dobar, ali svaki put kada pogledam više puta jedan nastavak ovog serijala više pohvatam konaca o čemu se radi i kako.
- Knatchbull