Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
filmofil

Post by filmofil » 08 Jun 2008, 11:34

heat, solidan film, ocjena 3.5/5...jedina zamjerka je da ima previš nepotrebnih likova koji nikakve veze s radnjom nisu imali i stvarno nisu bili potrebni, a još mi je malo smetalo što film traje 2 sata i 40min ko da je neki povijesni ep...priča je jako jednostavna bez nekih velikih zapleta pa se to moglo skratiti na sat i pol i film bi vjerojatno bio bolji...i da, al pacino i robert de niro prejebeno odradili svoje uloge, imali su samo 2 scene zajedno, a posebno dobra je ona u restoranu..."maybe we'll never see each other again" i do dana današnjeg nisu snimili film zajedno :)
This is the Zodiac speaking.

A$H

Post by A$H » 08 Jun 2008, 11:46

ali su se opet vidjeli na kraju filma...na sto su i mislili...nekako premala ocijena za tako dobar film.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

filmofil

Post by filmofil » 08 Jun 2008, 12:10

A$H wrote:ali su se opet vidjeli na kraju filma...na sto su i mislili...nekako premala ocijena za tako dobar film.. :lol:
znam da su na to mislili, ali fora je ispalo...a ovo za ocjenu, prerazvučen je film za tako malo događanja...ona pljačka banke je po meni trebala biti vrhunac svega i finale filma, a ne onda poslije još sat vremena simo-tamo
This is the Zodiac speaking.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 08 Jun 2008, 15:45

The Last Mimzy - razočarao sam se,slab film,ima par dobrih efekta,loša radnja,sve je nekako nepovezano
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jun 2008, 16:13

appleseed 2 - odličan nastavak sjajnog animea, više akcije, robota, humora i dobre radnje. A tek pobuna... sjajan nastavak. valjda će biti još.
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 08 Jun 2008, 23:02

the onion movie (2008)
kolko god mi film izgledao traljavo u pocetku, zbilja je solidna parodija americkog drustva danasnjice...pa i naseg, tj. svih koji se okrecu k zapadu. gledajuci na nj samo ko na komediju, nije moj cup od tea, ali film je nesto malo vise od satire i ispraznog, forsiranog nadmetanja scena. nije ispalo toliko lose ko sto mi se cinilo da ce biti.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 08 Jun 2008, 23:15

Niti vidim niti čujem 8)
Nije remek djelo, ali dobra zajebancija sa par dobrih scena... :lol:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

John_Ryder

Post by John_Ryder » 08 Jun 2008, 23:25

elrania wrote:the onion movie (2008)
kolko god mi film izgledao traljavo u pocetku, zbilja je solidna parodija americkog drustva danasnjice...pa i naseg, tj. svih koji se okrecu k zapadu. gledajuci na nj samo ko na komediju, nije moj cup od tea, ali film je nesto malo vise od satire i ispraznog, forsiranog nadmetanja scena. nije ispalo toliko lose ko sto mi se cinilo da ce biti.
najjače je ono kad igraju hokej i Cockpuncher :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

elrania

Post by elrania » 08 Jun 2008, 23:38

John_Ryder wrote:
elrania wrote:the onion movie (2008)
najjače je ono kad igraju hokej i Cockpuncher :lol:
meni je to s hokejem dosta neukusno, al arapi su odlicni.

elrania

Post by elrania » 09 Jun 2008, 01:38

southland tales (2006)
iz 3. pokusaja, pogledah film, ali s nekoliko prekida tokom radnje... zbilja mi je bio naporan i vecinu vremena strasno isprazan. bila sam u iscekivanju nekog trenuka koji ce preokrenuti taj ugodaj, ali ga nisam dobila.
film je izuzetno zbrkan, ali to na kraju ne izgleda pozitivno, nego jos vise zbunjuje banalnim scenama, koje meni najiskrenije ne djeluju nimalo apstraktno ni alternativno.
citajuci stajalista filmtva, dobih dojam da mozda pretjeruje s toliko negaivnih kritika, no uvjerih se sama da se na kraju u potpunosti slazem s njim.
ne bih htjela previse darka uplitati ovdje, ali moram dodati da ta dva filma nikako nisu za usporedivanje i da sam duh i karakter drugog daleko nadmasuje ovo ostvarenje..a cak isprva nisam ni ostala toliko impresionirana darkom.
mislim da cu jako brzo zaboraviti ovaj film...

A$H

Post by A$H » 09 Jun 2008, 09:57

Preko vikenda..

See No Evil, Hear No Evil - 3.8/5 odlican dvojac i film ima opake fore..

Army Of Darkness - 4.5/5 sve je suvisno..

Enemy Mine - 4.5/5 iznenadilo me kad sam vidio da pocinje na TVu nisam ni znao da ce bit..ali meni jedan od najdrazih SF-a 80ih..

Once a Theif - 3.5/5 veca ocijena bi bila da nema onog tragi komicnog blesavog kraja koji je unistio cijeli film...neznam na kojim je drogama bio John Woo ali on nema obicaj izvodit takve pizdarije..

Full Contact - 4/5 eto jedan kineski remake koji nije za bacit..lol..a vidjet Yun-Fat Chow-a kako sa leptirom(vrsta noza za neznalice) napada trojcu sa macetama.. :prayer: ..neprocijenjivo.. :lol:

StarGate SG1 s8 - 4.3/5 eto ponavljam gradivo za filmove..nazalost ovo je zadnja sezona di je legenda Jack...i sad pocinju u s9 ic debelo prem dolje...

don_bastard

Post by don_bastard » 09 Jun 2008, 11:06

120 dana sodome.
epsko remek-djelo koje grize za jaja.
i wonder who the real cannibals are

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Jun 2008, 12:51

john_constantine wrote:war - totalno razočaranje, prespor i dosadan triler s par akcijskih scena, i dobrim obratom. Ali kvragu, očekivao sam više bezglavu akciju ili bar triler s puno akcije. Ali prokleto dosadan film, pa sam gledao na preskokce.
To smo svi očekivali, tim više šta imamo Stathama i Li-a na suprotnim stranama...no preokret na kraju ga je malo izvukao u mojim očima...
elrania wrote:dragonrage
prezakon :mrgreen: uglavnom stoji sve sto je ash nabrojao. trgala sam se na efekte. zestok je bio onaj dio s pucanjem na parkiralistu, a skuzi se kako u pozadini ljudi mirno setaju :lol:
i vidim od kud je izvucena ideja za distorzicnu kameru u bournovom ultimatumu :lol:

@dragonrage: za razilku od asha, ne znam te privatno, al svejendo je dozivljaj vidjeti te kak prijetis i setkas uokolo pucajuci. i zbilja ti super pase uloga. 8)
jos malo pa sam i gotova s prijevodom tak da cu ovaj film definitivno dugo pamtiti. i steta sto engleski nije toliko obradena s nasim "mater psovkama" kojima su krcati dijalozi pa moram biti ogranicena na razne varijante "fuck" :lol:
LOL...hvala :oops: :oops: :oops: :lol:
filmophil wrote:heat, solidan film, ocjena 3.5/5...jedina zamjerka je da ima previš nepotrebnih likova koji nikakve veze s radnjom nisu imali i stvarno nisu bili potrebni, a još mi je malo smetalo što film traje 2 sata i 40min ko da je neki povijesni ep...priča je jako jednostavna bez nekih velikih zapleta pa se to moglo skratiti na sat i pol i film bi vjerojatno bio bolji...i da, al pacino i robert de niro prejebeno odradili svoje uloge, imali su samo 2 scene zajedno, a posebno dobra je ona u restoranu..."maybe we'll never see each other again" i do dana današnjeg nisu snimili film zajedno :)
Heat je epski film... :wink:
A$H wrote:Preko vikenda..

Full Contact - 4/5 eto jedan kineski remake koji nije za bacit..lol..a vidjet Yun-Fat Chow-a kako sa leptirom(vrsta noza za neznalice) napada trojcu sa macetama.. :prayer: ..neprocijenjivo.. :lol:
remake čega? :shock: :?:

A$H

Post by A$H » 09 Jun 2008, 12:58

pa i u Plot Keywords ti stoji remake.. i to ovog filma - Point Blank - http://www.imdb.com/title/tt0062138/ i tu ti isto pise Remade as Xia dao Gao Fei (1993)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Jun 2008, 13:10

A$H wrote:pa i u Plot Keywords ti stoji remake.. i to ovog filma - Point Blank - http://www.imdb.com/title/tt0062138/ i tu ti isto pise Remade as Xia dao Gao Fei (1993)
Gle zbilja...nisam uopće to primijetio... :oops: :lol:

Post Reply