Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
DeadDispatcher90

Re: Igre, konzole i slično

Post by DeadDispatcher90 » 16 Dec 2010, 20:36

Uh... Otišao sam na GCW, ali sve su neki traineri... Je li to crack?
Revenge solves everything

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Dec 2010, 20:40

DeadDispatcher90 wrote:Uh... Otišao sam na GCW, ali sve su neki traineri... Je li to crack?
Nope. Traineri su samo programi za varanje u igrama. Treba malo bolje potražiti, znam da je bilo pisalo nocd ili crack i slično. Game fix.
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 16 Dec 2010, 21:01

Instalirao sam sve moguće... Još uvijek prokleto Steam sranje... To treba raspakirati odmah u folder u kojem je instalirana igra jel da?

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Dec 2010, 21:02

DeadDispatcher90 wrote:Instalirao sam sve moguće... Još uvijek prokleto Steam sranje... To treba raspakirati odmah u folder u kojem je instalirana igra jel da?
jep. A čudno mi je to za steamom. Mene nije uopće tražilo. Kakvu si verziju skinuo?
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 16 Dec 2010, 21:12

Ja inače ne skidam. Da budem iskren... Nula sam što se tiče informatike, skidanja, instaliranja, bla, bla, bla... Frend mi je spržio. I on tvrdi da nije imao problema sa Steamom. Ja sam instalirao igru. Crack... I svaki put kada kliknem na bilo koji ulaz (crack u folderu, shortcut na desktopu, na startu) uvijek isto... Vodi me na steamovu stranicu od Mafie 2 i nudi mi ili skidanje demo-a ili kupovinu putem Steam-a... Iskreno... Najradje bio pobio sve u Steamu i Games for Windows... Želim igrati prokletu igru... Zar je to tako velika stvar? Prije par godina nisi se morao zaje..... sa tim glupostima.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Dec 2010, 21:24

DeadDispatcher90 wrote:Ja inače ne skidam. Da budem iskren... Nula sam što se tiče informatike, skidanja, instaliranja, bla, bla, bla... Frend mi je spržio. I on tvrdi da nije imao problema sa Steamom. Ja sam instalirao igru. Crack... I svaki put kada kliknem na bilo koji ulaz (crack u folderu, shortcut na desktopu, na startu) uvijek isto... Vodi me na steamovu stranicu od Mafie 2 i nudi mi ili skidanje demo-a ili kupovinu putem Steam-a... Iskreno... Najradje bio pobio sve u Steamu i Games for Windows... Želim igrati prokletu igru... Zar je to tako velika stvar? Prije par godina nisi se morao zaje..... sa tim glupostima.
ah, piratizacija, he. :mrgreen: Makar, i kao kupcu originalnih igara, pomalo me nervira steam, ali podnošljivije je od games of windows.

Ma ne bi smjelo uopće pokazivati steam. Trebalo bi samo ući normalno u igru. Znači da crack nije dobar. Pitaj radije frenda kako je on složio igru.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 16 Dec 2010, 21:34

Sad sam se sjetio da imam tu igru na prijenosnom disku, ali nikako da je probam instalirat. Sad baš gledam verzija je "Unleashed" nije "Skidrow", mogu ti poslati crack ako želiš, samo ti ništa ne obećajem jer nisam probao instalirat igru.

Crack ide ovako ima dva file-a koja moraš kopirati u instalacijski direktorij igre i pokrenuti "runme.exe" i piše da bi trebalo radit.
Last edited by Bub on 17 Dec 2010, 00:03, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Dec 2010, 21:42

usput da kažem, da, mafia 2 je dosta razočaranje. Ne znam, odlična igra, ali priča je podbacila. A i nisam imao osjećaj da sam član mafije ili da je bilo mafije uopće u igri kao što je bilo u originalu. Predugi razvoj za jednu solidnu igru.

E igram black ops - ma samo postaje sve nasilnije. Akcija je potpuno nabrijana tako da djelujem baš kao pravi motherfucker, a i prvi put glavni lik (igrač) govori. Nije modern warfare, ali je dosta zabavan iako često pretjeruje u nekim situacijama. Mislim, minigun u Ruskom zatvoru? Cmon...

Modern warfare 1 i 2 i dalje ostaje najbolji nastavak u serijalu. Samo nisam siguran da li su isti tvorci ovih zadnjih dva nastavka radili na modern warfare ili je riječ o drugoj ekipi...
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 16 Dec 2010, 22:16

Ma ja sam odigrao demo i baš mi je pasala. Nemam ja neki visoki standard za igre... Ja iste igre igram već godinama (Witcher, Republic Commando, Rome, Medieval Total War, Prototype. A što se tiče cracka... Probao sam apsolutno sve sa one stranice... Mislim da je sada krajnje vrijeme da možda na duže vrijeme dignem ruke od kompjutera. Počeo me pošteno živcirati. Inače, kupujem i ja orginalne igre, ali samo po dobroj cijeni. Imam možda 7-8 igara.

Bub

Post by Bub » 17 Dec 2010, 00:04

@DeadDispatcher90 ja sam ti ponudio pomoć, ali ti očito ne treba :wink:

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 17 Dec 2010, 00:16

Hvala na ponudi, ali s mojim informatičkim znanjem sumnjam da bi bila od ikakvog značaja.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 17 Dec 2010, 01:51

kupio killing floor preko steam-a ,neka akcija velika pa eto,i počeo opet batmana igrat :kokicarenje:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Dec 2010, 13:40

nakon 10-ak sati igranja digiral devil sage 2 m i je već pun kufer ove igre jer su mi "oduzeli" glavnoga lika zasada, a nemam živaca sada satima grindati. NAravno da nisam rio r'tard i stavio mutual karam skill na sve likove nebih imao sad ovaj problem, a i da sam znao da ce se ovo desti nebih spiskao 100k $ da naucim tome glavnome liku jedan skill pa sada nemam za skillove za druge likove.
Tako da sada cu zaigrat onu castlevaniu pa onda ovo vjerojatno nastaviti
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Dec 2010, 16:43

maddjuro wrote:nakon 10-ak sati igranja digiral devil sage 2 m i je već pun kufer ove igre jer su mi "oduzeli" glavnoga lika zasada, a nemam živaca sada satima grindati. NAravno da nisam rio r'tard i stavio mutual karam skill na sve likove nebih imao sad ovaj problem, a i da sam znao da ce se ovo desti nebih spiskao 100k $ da naucim tome glavnome liku jedan skill pa sada nemam za skillove za druge likove.
Tako da sada cu zaigrat onu castlevaniu pa onda ovo vjerojatno nastaviti
hm, zvuči kao loša igra...
Michel puši karu.

john_constantine

Re:

Post by john_constantine » 18 Dec 2010, 00:06

metallicat wrote:možda killer 7 ako nisi igrao. nisam ni ja stigla baš previše jer je taman riknuo laser. čudna igra, mislim fora, ima dosta likova. nađi na netu pa si pročitaj o čemu se radi.
he, baš razmišljam kako bi opet htio preći tu igru. A moram priznati da nisam baš previše shvatio igru... Morati ću pročitati negdje objašnjenje o tome. Stvarno izazovna, ali odlična i specifična igra. :rock:
Michel puši karu.

Post Reply