The Expendables (2010)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
john_constantine

Re: The Expendables (2010)

Post by john_constantine » 30 Aug 2010, 17:50

odlično napisano i slažem se s tobom. :supz: :supz: Nema više onih trash elemenata akcijskih filmova 80 - tih, gdje su bili na snazi cool likovi koji su uvijek morali spašavati nevine, bez obzira na opasnosti. Ili borilački filmovi poput Najbolji od najboljih 2 ili shootfighter. Jebeš priču, daj akciju i visoki bodycount. Već dugo nisam uživao u takvoj borilačkoj sceni kao obadvije scene s Painom. :prayer:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 30 Aug 2010, 17:54

:supz: :supz: :supz: :supz: :supz:

Ja još moran dodat da je meni priča u Expendablesima fenomenalna. Šta klišej? Pa šta danas nije klišej?! Čak je i jebeni Inception pokra pola filmova, od Matrixa do Vanille Sky, tako da nema tu neke filozofije. Stallone je bolji filmaš od njih većine tamo, i njega cijenim koliko i Clinta, svi drugi im se mogu posrat u čarapu, jer su likovi i glumčine i redateljčine, s dušom i šakom. Filmska industrija ide u kurac, to je žalosna istina, sve je postalo pičkasto, glancy, ušminkano i "liberalno". Nabijen ih sve na kurac! Sad si i mene natira da popizdin s ovin tvojin postom. Expendables ima dubinu uz žestinu akcije, i sama srž, a to je to iskupljenje i povratak djelića duše za kojeg Tool kaže da ga je izgubija onog dana u Bosni, samo to je meni odlično, i da nema toliko akcije, samo to je vrijedno hvale!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Andrej

Post by Andrej » 30 Aug 2010, 20:37

Najjače od svega je to što je film pokupio tonu veoma pohvalnih kritika i od ljudi koji nešto ne mirišu holivud i akciju.
Na sve to, juče me ćale pita kad ću da mu pustim film da ga odgleda... :lol:
Pustim mu film, a on kao dete, ne skida osmeh s lica :zubifale:
We're all mad here...

Unreal

Post by Unreal » 30 Aug 2010, 20:49

Odličan staromodan akciski film s klišejima koje obožavamo :zubifale: . Jedino me je razočaralo kako su snimili borbu između Jeta Lia i Dolpha. Ono,očekivao sam spektakal od borbe,ali prekratko traje i loše je snimljeno. Još je šteta što nisu nabavili Kurta Russella i Van Damma(oboje su odbili uloge :facepalm: ). Nadam se da će se opametit i glumiti u nastavku

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Aug 2010, 20:56

Unreal wrote:Odličan staromodan akciski film s klišejima koje obožavamo :zubifale: . Jedino me je razočaralo kako su snimili borbu između Jeta Lia i Dolpha. Ono,očekivao sam spektakal od borbe,ali prekratko traje i loše je snimljeno. Još je šteta što nisu nabavili Kurta Russella i Van Damma(oboje su odbili uloge :facepalm: ). Nadam se da će se opametit i glumiti u nastavku
ah, baš je u tome i problem. Očekivao si nešto spektakularno, pa je razumljivo i razočaranje, jer kako god da su napravili scenu, sigurno ti ne bi bila dobra. Za mene je prvi put bila čak i više nego zabavna i odlična, naročito što nikad nisam previše cijenio Dolpha Lundrena. Ali nakon ovoga, palac gore. :partyman: Nadam se da će bar ubrzo izaći originalni dvd da ga nabavim i gledam još pet - šest puta. Sigurno će zauzeti treće mjesto pored Evil dead 2 i Planet terror. :mrgreen:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 30 Aug 2010, 21:30

nisam znao da je moguće da hollywood u 21. stoljeću napravi ovakav film 8)

uživao sam od početka do kraja i prebrzo je vrijeme prošlo...tolko karizme i testosterona na ekranu nisam nigdje vidio :mrgreen: jedini od ekipe me razočarao couture, kaskao je za ostalima (ili bolje rečeno, ostali su ga nadmašili svojom pojavom), al na kraju se iskupio za sve i napravio bad ass potez po kojem ću ga pamtiti u ovom filmu 8)

nagrada za coolest character definitivno ide stathamu, čak je i stallone pao u drugi plan pored njega...naravno, svi likovi su imali svoje trenutke, al statham di god se pojavi u filmu razbija nešto :mrgreen: scena na igralištu je vrhunac ili eksplozija doka :rock:

the scena cijelog ovog remek djela je razgovor willisa, švarcija i stallonea u crkvi :prayer: he wants to become a president :lol:

nadam se da će se realizirati ona ideja o nastavku s willisom kao glavnim negativcem, poslije one njegove prijetnje stalloneu čovjek se zapita kakva to ekipa stoji iza njega 8)
This is the Zodiac speaking.

Unreal

Post by Unreal » 30 Aug 2010, 21:45

john_constantine wrote:
Unreal wrote:Odličan staromodan akciski film s klišejima koje obožavamo :zubifale: . Jedino me je razočaralo kako su snimili borbu između Jeta Lia i Dolpha. Ono,očekivao sam spektakal od borbe,ali prekratko traje i loše je snimljeno. Još je šteta što nisu nabavili Kurta Russella i Van Damma(oboje su odbili uloge :facepalm: ). Nadam se da će se opametit i glumiti u nastavku
ah, baš je u tome i problem. Očekivao si nešto spektakularno, pa je razumljivo i razočaranje, jer kako god da su napravili scenu, sigurno ti ne bi bila dobra. Za mene je prvi put bila čak i više nego zabavna i odlična, naročito što nikad nisam previše cijenio Dolpha Lundrena. Ali nakon ovoga, palac gore. :partyman: Nadam se da će bar ubrzo izaći originalni dvd da ga nabavim i gledam još pet - šest puta. Sigurno će zauzeti treće mjesto pored Evil dead 2 i Planet terror. :mrgreen:
Pa to baš i nije istina. Nisam sada očekivo odlične šoru poput onih iz Fist of legend(isto s Jetom Liem) ili bilo čega s Tonyem Jaaom. Opčenito mislim da je ta šora bila bezveze i da je mogla biti bolje snimljena. Ma kriv je editor koji je zaribo sa svojim lošim rezanjem i ljepljenjem kadrova u tom trenutku. A Dolph je meni uvijek bio simpatičan i ovdje je čak bio odličan jer njegov lik ima malo sličnosti s psihopatičnim Andrewom Scottom iz Univerzalnog vojnika(njegova najbolja uloga prije ovog filma) i k tome dodaj onu ubojitu frizuru koju je imao u filmu. :prayer: . Usput,izašao ti je r5 koji ima jako dobru sliku :rock:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 02 Sep 2010, 00:00

:supz: :supz: :supz: kakav povratak u 80te, sve sto sam ikad volio na jednom mjestu, pa čak i spektakularne trashy scene plakanja i pokazivanja osjećaja :D :D :D

John_Ryder

Post by John_Ryder » 02 Sep 2010, 10:18

pogledao jučer u kinu,mah...savršen akcijski film :supz: :prayer:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 03 Sep 2010, 03:09

steta da dolph nije u zavrsnim scenama samo

drugo je sve na nivou
:supz: :supz:

filmofil

Post by filmofil » 03 Sep 2010, 03:26

Wheel Smith wrote:steta da dolph nije u zavrsnim scenama samo

drugo je sve na nivou
ma ja sam zaboravio na njega u cijeloj onoj zbrci na kraju, nije mi uopće falio, tek sam ga na kraju skužio opet i pomislio 'aha, da, i ti glumiš ovdje' :mrgreen: makar mu je uloga bila upečatljiva u to relativno malo vremena što je proveo na ekranu
This is the Zodiac speaking.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 03 Sep 2010, 09:08

Wheel Smith wrote:steta da dolph nije u zavrsnim scenama samo

drugo je sve na nivou

Oooo da...on bi definirivno napravio popriličnu štetu sa onim svojim ručnim bacačem granata hehehe :skrujufakju: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Asfodel

Post by Asfodel » 04 Sep 2010, 20:05

Rekla sam starom za ovaj film, najprije je bio sretan ko dijete, al onda kad sam nabrajala glumce se razočarao, jer nema njegovog ljubljenog Stevena Seagala.
Duboko je razočaran. :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 04 Sep 2010, 22:12

Jebote, diga mi je živce jedan lik s drugog foruma kojemu je film loš, i to bi bilo ok da nije ovo napisa:

"Onaj kome se ovaj film sviđa očito nije pogledao puno filmova u životu."

I još uvjerljivo tvrdi kako su fanovi filma u manjini. Koja budala glupa! :evil: :evil: :evil: :evil: :skrujufakju:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Josef K

Post by Josef K » 04 Sep 2010, 22:47

Ghostface wrote:Jebote, diga mi je živce jedan lik s drugog foruma kojemu je film loš, i to bi bilo ok da nije ovo napisa:

"Onaj kome se ovaj film sviđa očito nije pogledao puno filmova u životu."

I još uvjerljivo tvrdi kako su fanovi filma u manjini. Koja budala glupa! :evil: :evil: :evil: :evil: :skrujufakju:
Nemoj se obazirat na takve glupane :lol: :lol:
Oni su sami sebi pametni pa nek se vesele..

Post Reply