The Expendables (2010)
- john_constantine
Re: The Expendables (2010)
odlično napisano i slažem se s tobom.
Nema više onih trash elemenata akcijskih filmova 80 - tih, gdje su bili na snazi cool likovi koji su uvijek morali spašavati nevine, bez obzira na opasnosti. Ili borilački filmovi poput Najbolji od najboljih 2 ili shootfighter. Jebeš priču, daj akciju i visoki bodycount. Već dugo nisam uživao u takvoj borilačkoj sceni kao obadvije scene s Painom. 
Michel puši karu.
- Scarface
Ja još moran dodat da je meni priča u Expendablesima fenomenalna. Šta klišej? Pa šta danas nije klišej?! Čak je i jebeni Inception pokra pola filmova, od Matrixa do Vanille Sky, tako da nema tu neke filozofije. Stallone je bolji filmaš od njih većine tamo, i njega cijenim koliko i Clinta, svi drugi im se mogu posrat u čarapu, jer su likovi i glumčine i redateljčine, s dušom i šakom. Filmska industrija ide u kurac, to je žalosna istina, sve je postalo pičkasto, glancy, ušminkano i "liberalno". Nabijen ih sve na kurac! Sad si i mene natira da popizdin s ovin tvojin postom. Expendables ima dubinu uz žestinu akcije, i sama srž, a to je to iskupljenje i povratak djelića duše za kojeg Tool kaže da ga je izgubija onog dana u Bosni, samo to je meni odlično, i da nema toliko akcije, samo to je vrijedno hvale!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Andrej
Najjače od svega je to što je film pokupio tonu veoma pohvalnih kritika i od ljudi koji nešto ne mirišu holivud i akciju.
Na sve to, juče me ćale pita kad ću da mu pustim film da ga odgleda...
Pustim mu film, a on kao dete, ne skida osmeh s lica
Na sve to, juče me ćale pita kad ću da mu pustim film da ga odgleda...
Pustim mu film, a on kao dete, ne skida osmeh s lica
We're all mad here...
-
Unreal
Odličan staromodan akciski film s klišejima koje obožavamo
. Jedino me je razočaralo kako su snimili borbu između Jeta Lia i Dolpha. Ono,očekivao sam spektakal od borbe,ali prekratko traje i loše je snimljeno. Još je šteta što nisu nabavili Kurta Russella i Van Damma(oboje su odbili uloge
). Nadam se da će se opametit i glumiti u nastavku
- john_constantine
ah, baš je u tome i problem. Očekivao si nešto spektakularno, pa je razumljivo i razočaranje, jer kako god da su napravili scenu, sigurno ti ne bi bila dobra. Za mene je prvi put bila čak i više nego zabavna i odlična, naročito što nikad nisam previše cijenio Dolpha Lundrena. Ali nakon ovoga, palac gore.Unreal wrote:Odličan staromodan akciski film s klišejima koje obožavamo. Jedino me je razočaralo kako su snimili borbu između Jeta Lia i Dolpha. Ono,očekivao sam spektakal od borbe,ali prekratko traje i loše je snimljeno. Još je šteta što nisu nabavili Kurta Russella i Van Damma(oboje su odbili uloge
Michel puši karu.
-
filmofil
nisam znao da je moguće da hollywood u 21. stoljeću napravi ovakav film
uživao sam od početka do kraja i prebrzo je vrijeme prošlo...tolko karizme i testosterona na ekranu nisam nigdje vidio
jedini od ekipe me razočarao couture, kaskao je za ostalima (ili bolje rečeno, ostali su ga nadmašili svojom pojavom), al na kraju se iskupio za sve i napravio bad ass potez po kojem ću ga pamtiti u ovom filmu
nagrada za coolest character definitivno ide stathamu, čak je i stallone pao u drugi plan pored njega...naravno, svi likovi su imali svoje trenutke, al statham di god se pojavi u filmu razbija nešto
scena na igralištu je vrhunac ili eksplozija doka
the scena cijelog ovog remek djela je razgovor willisa, švarcija i stallonea u crkvi
he wants to become a president
nadam se da će se realizirati ona ideja o nastavku s willisom kao glavnim negativcem, poslije one njegove prijetnje stalloneu čovjek se zapita kakva to ekipa stoji iza njega
uživao sam od početka do kraja i prebrzo je vrijeme prošlo...tolko karizme i testosterona na ekranu nisam nigdje vidio
nagrada za coolest character definitivno ide stathamu, čak je i stallone pao u drugi plan pored njega...naravno, svi likovi su imali svoje trenutke, al statham di god se pojavi u filmu razbija nešto
the scena cijelog ovog remek djela je razgovor willisa, švarcija i stallonea u crkvi
nadam se da će se realizirati ona ideja o nastavku s willisom kao glavnim negativcem, poslije one njegove prijetnje stalloneu čovjek se zapita kakva to ekipa stoji iza njega
This is the Zodiac speaking.
-
Unreal
Pa to baš i nije istina. Nisam sada očekivo odlične šoru poput onih iz Fist of legend(isto s Jetom Liem) ili bilo čega s Tonyem Jaaom. Opčenito mislim da je ta šora bila bezveze i da je mogla biti bolje snimljena. Ma kriv je editor koji je zaribo sa svojim lošim rezanjem i ljepljenjem kadrova u tom trenutku. A Dolph je meni uvijek bio simpatičan i ovdje je čak bio odličan jer njegov lik ima malo sličnosti s psihopatičnim Andrewom Scottom iz Univerzalnog vojnika(njegova najbolja uloga prije ovog filma) i k tome dodaj onu ubojitu frizuru koju je imao u filmu.john_constantine wrote:ah, baš je u tome i problem. Očekivao si nešto spektakularno, pa je razumljivo i razočaranje, jer kako god da su napravili scenu, sigurno ti ne bi bila dobra. Za mene je prvi put bila čak i više nego zabavna i odlična, naročito što nikad nisam previše cijenio Dolpha Lundrena. Ali nakon ovoga, palac gore.Unreal wrote:Odličan staromodan akciski film s klišejima koje obožavamo. Jedino me je razočaralo kako su snimili borbu između Jeta Lia i Dolpha. Ono,očekivao sam spektakal od borbe,ali prekratko traje i loše je snimljeno. Još je šteta što nisu nabavili Kurta Russella i Van Damma(oboje su odbili uloge
Nadam se da će bar ubrzo izaći originalni dvd da ga nabavim i gledam još pet - šest puta. Sigurno će zauzeti treće mjesto pored Evil dead 2 i Planet terror.
- HorrorHR
- Site Admin
-
John_Ryder
pogledao jučer u kinu,mah...savršen akcijski film

-
Wheel Smith
steta da dolph nije u zavrsnim scenama samo
drugo je sve na nivou
drugo je sve na nivou
:supz: :supz:
-
filmofil
ma ja sam zaboravio na njega u cijeloj onoj zbrci na kraju, nije mi uopće falio, tek sam ga na kraju skužio opet i pomislio 'aha, da, i ti glumiš ovdje'Wheel Smith wrote:steta da dolph nije u zavrsnim scenama samo
drugo je sve na nivou
This is the Zodiac speaking.
- Dragonrage
Wheel Smith wrote:steta da dolph nije u zavrsnim scenama samo
drugo je sve na nivou
Oooo da...on bi definirivno napravio popriličnu štetu sa onim svojim ručnim bacačem granata hehehe
- Asfodel
Rekla sam starom za ovaj film, najprije je bio sretan ko dijete, al onda kad sam nabrajala glumce se razočarao, jer nema njegovog ljubljenog Stevena Seagala.
Duboko je razočaran.
Duboko je razočaran.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Jebote, diga mi je živce jedan lik s drugog foruma kojemu je film loš, i to bi bilo ok da nije ovo napisa:
"Onaj kome se ovaj film sviđa očito nije pogledao puno filmova u životu."
I još uvjerljivo tvrdi kako su fanovi filma u manjini. Koja budala glupa!

I još uvjerljivo tvrdi kako su fanovi filma u manjini. Koja budala glupa!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Josef K
Nemoj se obazirat na takve glupaneGhostface wrote:Jebote, diga mi je živce jedan lik s drugog foruma kojemu je film loš, i to bi bilo ok da nije ovo napisa:
I još uvjerljivo tvrdi kako su fanovi filma u manjini. Koja budala glupa!![]()
![]()
![]()
![]()
Oni su sami sebi pametni pa nek se vesele..