Facebook?
- callac
Re: Facebook?
koristi neke specijalne nema, ali nema ni štete, a svi koji fejs nemaju upravo to misle, da će im otprilike klavir past na glavu ako ga otvore, ono, iznevjerit će sve svoje stavove i poglede na svijet.. ko što rekoh gore, banalno mi da se o tome raspravlja na forumu, ako si namćor, nećeš se družiti u bilo kojem smislu, virtualno mislim, a opet ima ih i koji su na SVEMU, od twitera, fejsa, blogova, foruma, itd,itd.. nać zlatnu sredinu i to je to
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
recimo da je meni zlatna sredina forum. 
čisto dosta, ionako sam way too much za kompjuterom.
čisto dosta, ionako sam way too much za kompjuterom.
- Asfodel
Ima jedino korist za promociju svog nekog projekta...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
Je, callac kuzim sta mislis.
Svakom njegovo i to e to
_____
Slazem se s tobom wendigo.
Već nekih 8-9 godina po forumima visim. Zapravo, to mi je prva drustvena mreza koju sam probao. Al prije svega postojao je chat
aargh, evo i asf me pretekla
tako je, zato je jako koristan, jer ima puno korisnika.
a i sto je najbolje, promocija je BESPLATNA.
Svakom njegovo i to e to
_____
Slazem se s tobom wendigo.
Već nekih 8-9 godina po forumima visim. Zapravo, to mi je prva drustvena mreza koju sam probao. Al prije svega postojao je chat
aargh, evo i asf me pretekla
tako je, zato je jako koristan, jer ima puno korisnika.
a i sto je najbolje, promocija je BESPLATNA.
- callac
khm...dingač, don't bullshit a bullshiter... bio si na fejsu i otišao iz određenih razloga...isto si mogao i ostati koristeći hide opciju..a znao si odlazit i sa foruma... impulzivnost je u pitanju koja kasnije preraste u trajni osjećaj, ja kada se zasitim, ne posjećujem par dana, ali se ne "ispisujem" i odjavljujem.. 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
ma baš mislim, na facebooku je isto izolacija oko mene kao i u stvarnom svijetu ili na jednom forumu. 
Michel puši karu.
- Asfodel
Ti imaš fejsbuk? Aj dobrojohn_constantine wrote:ma baš mislim, na facebooku je isto izolacija oko mene kao i u stvarnom svijetu ili na jednom forumu.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
E baš to, čak sam jednom prilikom to bio i napisao, sve je to isti klinac Social Networking kao i ovaj forum samo u drukčijem obliku, neki su napredniji, a neki nisu, a brate mili kome se ne sviđa nek ne igra igre ili makne ono što mu smeta, pa bar imaš opcija da možeš maknuti sve što ti smeta i što ne želiš imati ili gledati na svome zidu. Ni ja ne kužim te koji kao ne vole face, a non stop kad se priča o fb uvjek govore kako je njima to bezveze, glupo i tako ponavljaju u nedogled, pa ako ga ne voliš nemoj ni pljuvati po njemu, čemu to....primjer ni ja ne volim klapsku glazbu, ali neću kenjat po njoj. To mi je isto kao kad ljudi pljuju po WOW-u, a i graju ostale igre, pa igra je igra samo druge vrste, tako je isto i FB, twitter, forum, blog, chat ili što ti ja znam već, jedino se razlikuje to što određena osoba preferiara kao sredstvo korištenja.callac wrote:Ne kužim baš ekipu koja pljuje po fejsu na forumima koji su dosta slični dotičnom izuzev korištenja pravog imena i prezimena ( mada većini koji me zanimaju znam pravo ime i isto tako na fejsu možeš koristiti alias ako to želiš)
Sve što radim ovdje-radim i na fejsu: postam glazbu, neke slike, filmove, serije, slike iz filmova i serija i ponekad kroz status ili raspravu sa nekim izrazim svoje mišljenje....
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
lol, imao sam tri puta...Asfodel wrote:Ti imaš fejsbuk? Aj dobrojohn_constantine wrote:ma baš mislim, na facebooku je isto izolacija oko mene kao i u stvarnom svijetu ili na jednom forumu.
Michel puši karu.
- Asfodel
- callac
- nihil
- Asfodel
- john_constantine
je, prvo pravo ime, pa kad sam pročitao u novinama brojne vijesti kako su ljudi dobili otkaze i probleme, onda sam deaktivirao, pa stavio nick, pa onda deaktivirao i opet aktivirao da ga obrišem i na kraju ostavio deaktivirano.Asfodel wrote:Triput.. Carski![]()
Michel puši karu.