Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 28 Nov 2010, 10:33

Bub wrote:Ne sjećam se mača, možda sam ga ostavio ako je imao mali damage, ovaj rebar club ima 24, de kolko ima taj mač? Vratim se po njega ako je bolji, mada mi je fora s ovim mlatit. :zubifale:

Za HC ne znam kako da ti odgovorim ili usporedim kad sam odmah startao tako, a i nisam baš googlao, što teže duže ću igrat. Primjer gecko-si kad su me napali kad sam išao po gorivo za rakete brzo me dokrajče njih 3, 4, ne znam da li ti to pomaže.
ja igram na normal težini, ali može biti. Ja sam bar uspio izdržati 4 komada njih bježajući. Uf, kada se sjetim onih škorpiona. Ali povećao sam si guns i imam jača oružja, pa više nisu problem.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Nov 2010, 11:51

evo, konačno došao u Las Vegas i našao Bennya. Ali nakon one situacije, već su se sada zakomplicirale stvari... puno questova, frakcija i još legija... Biti će zamršeno.

A da li si možda našao cyborg psa?
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 28 Nov 2010, 12:38

john_constantine wrote:A da li si možda našao cyborg psa?
Jučer sam baš igrao malo i taman bi trebao ući u onaj 3. dio Freeside-a di se trebam sukobit s Benny-jem. Ovo za psa misliš pomoć psu od "The King-a"? Pokupio sam caps-e za blizanku, te imam još nekog lika za ubit i pokupit i fali mi 3 speech-a za sexybot, zamračio sam.

Kol'ko vidim da smo na sličnim djelovima, doduše ja igram samo vikendom i to ne svaki. Da li si odradio sve quest-ove prije ulaska u Vegas ili si ostavio neke?

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Nov 2010, 13:09

ostao mi je samo quest za nekakvog robota u Primmu. Ali pokušavam ga popraviti, samo imam preniski science i repair, ali moguće je preko dijelova. A sada sam upao u fort od legije, biti će mrtvih. :mrgreen: Makar sam se trebao bolje opremiti, 12 level, dosta oružja i lijekova, ali opet...

Sada radim za Mr. Housea - mislim da nešto surađuje s brotherhood of steel.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 28 Nov 2010, 15:56

Što koristiš pd apparel-a?

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Nov 2010, 16:36

Bub wrote:Što koristiš pd apparel-a?
sunglases, vault uniformu i beduindsku masku. Ne znam da li bi me napadali ako bi imao legionsku uniformu...
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 28 Nov 2010, 17:02

Vjerojatno bi, ja sam našao NCR uniformu i zaletio se među njih čisto da vidim...pucaju po meni tolko dugo da bi u Vault uniformi već 10x umro. :zubifale:

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Nov 2010, 17:10

Bub wrote:Vjerojatno bi, ja sam našao NCR uniformu i zaletio se među njih čisto da vidim...pucaju po meni tolko dugo da bi u Vault uniformi već 10x umro. :zubifale:
ma kada nemaš gdje nabaviti takve armore. Ako koristiš NRC ili legion, onda te napadaju ovisno o stranama. A leather je teško naći, a popravci su skupi. A izgleda da se ne može samostalno popravljati, samo ako imaš više komada istog kao oružja... A onaj metal armor, mislim, ne koristim jer smanjuje agility.

E čemu služi uopće onaj reloaded bench? Mislio sam da koristi za stvaranje municije, ali ništa ne kužim. Samo si na kraju potrošim vlastitu municiju i nemam više ništa...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Nov 2010, 20:05

ubio cezara. :mrgreen: Makar sam morao na kraju staviti na very easy težinu. Već sam pobio cijeli logor i falio mi je samo taj šator, pa više nisam imao živaca. A u las vegasu sam jedino novo oružje našao neki rifle, koji ima manji damage od cowboy rifle, damn. Jedino opako oružje imaju legionari, ali nema municije za njega. 12.5 mm. A naravno da je baš kod njega bio platinum chip...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Nov 2010, 20:04

Odlično to s fallout: new vegas to što je lakše pronalaziti partnere bez onih sranja kao onaj Jericho kojega si mogao imati samo ako si evil. I još svaki od njih ima quest. Pa sam pustio Boonesa i odabrao novi lik Cass. Nema tako koristan perk kao Boones, ali uzeti ću je samo radi questa. I vratiti se poslije u Novac. :rock:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 01 Dec 2010, 15:53

Naručene sljedeće igre za ps3 sa shopto.net-a: Splatterhouse, Castlevania Lord of Shadows, Naughty Bear i Vanquish. Jedva čekan odigrat svaku od njih!!! :supz: :supz:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Dec 2010, 16:40

Scarface wrote:Naručene sljedeće igre za ps3 sa shopto.net-a: Splatterhouse, Castlevania Lord of Shadows, Naughty Bear i Vanquish. Jedva čekan odigrat svaku od njih!!! :supz: :supz:
ajde, javi komentare za Splatterhouse. :kokicarenje: Ma sigurno ću iduće godine nabaviti kvalitetniji tv i ps3.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Dec 2010, 19:18

Bub, jedan lik iz fallout 2 se pojavljuje u fallout: new vegas. :prayer: :prayer:
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 01 Dec 2010, 20:21

De nemoj zezat :zubifale: kako se samo sjećaš, ja ne vjerujem da bih to primjetio ipak je davno bilo kad sam igrao dvicu, koji lik?

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Dec 2010, 20:41

Bub wrote:De nemoj zezat :zubifale: kako se samo sjećaš, ja ne vjerujem da bih to primjetio ipak je davno bilo kad sam igrao dvicu, koji lik?
Marcus iz Broken Hill - a. Naći ćeš ga tamo u Jacobtownu. Nalazi se gore lijevo na vrhu planine gdje je snijeg. Samo slijedi cestu ili možeš raditi za Kinga, i on će te tražiti da pomogneš kiborg psu. A našao sam dva nova člana koje možeš imati u ekipi. Jedan lik koji je znanstvenik u mormon campu i vjerojatno Lili, nightskin.

Ah, Broken Hill. Legendaran grad. Sjećam se da sam tamo našao onog pilota ili nekog lika i radioaktivni uran. Kako nisam znao što bi s time, bacio sam ga nasred ulice. I kada sam se vratio tamo, svi su me napadali. :lol: :lol:

Sada već pokušavam naći sexybot - a i riješiti quest od Cass. Ne želim ići nasilnim putem, pa moram podići lockpick na 75 (uzeo sam tag tako da imam četiri takva).

Za psa treba naći zamjenski mozak. Ja sam ga našao u onom fortu od legiona, od neke zvijeri. Ali zanima me što dobiješ kada pokušaš od onih fienda. Nekakvi luđaci s kozjim lubanjima. Naletio sam jedanput na njih u Mojavi. Jbm, mislim da sam mogao čak mirnim putem doći do platinum chipa. Samo je trebalo maknuti oružje iz ruke i ne bi me napadali.
Michel puši karu.

Post Reply