Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
Hec
Decadentor wrote:Ponasa se ko apokaliptik

apokaliptik je noob i da je neke od tih stvari stvarno prakticirao onda to uopce nebi ovdje spominjao na forumu, a i fakat je ispadalo da se kurci, tako da ja mislim da je on procitao 1 knjigu i mislio da je postao neki covjek koji zna kofol, a u biti je obican šarlatan koji nema blage.
samo sam htio doc do nekih informacije ovdje, nemora znacit da sam ja neki freak
ot: zivi u zg

"Six strings to cover fear..."
-
elrania
Cannibalist wrote:Decadentor wrote:Ponasa se ko apokaliptik

apokaliptik je noob i da je neke od tih stvari stvarno prakticirao onda to uopce nebi ovdje spominjao na forumu, a i fakat je ispadalo da se kurci, tako da ja mislim da je on procitao 1 knjigu i mislio da je postao neki covjek koji zna kofol,
a u biti je obican šarlatan koji nema blage.
samo sam htio doc do nekih informacije ovdje, nemora znacit da sam ja neki freak
pricala s njim da vidim jel mogu dobiti neki konkretniji info o necemu od osobe koja komunicira s mrtvima i dobila prijepis tkstova s galaksije
ot: mislim da mozda ima plavu auru.

-
Hec
elrania wrote:Cannibalist wrote:Decadentor wrote:Ponasa se ko apokaliptik

apokaliptik je noob i da je neke od tih stvari stvarno prakticirao onda to uopce nebi ovdje spominjao na forumu, a i fakat je ispadalo da se kurci, tako da ja mislim da je on procitao 1 knjigu i mislio da je postao neki covjek koji zna kofol,
a u biti je obican šarlatan koji nema blage.
pricala s njim da vidim jel mogu dobiti neki konkretniji info o necemu od osobe koja komunicira s mrtvima i dobila prijepis tkstova s galaksije
ot: mislim da mozda ima plavu auru.

a tamo ima dosta istinitih postova ali ima i fanatika koji sve pokvare i neznas kome vjerovat, zato najbolje sam istrazivat i onda u daljnim slucajevima kontaktirati nekog osobno i to onog ko se bavi barem vise od 10 god....
ot: hehe nije pogodila, aura se mijenja po tvome raspolozenju, no prvi put kad sam vidio i bila je plava, vise blago plava.

-
elrania
Cannibalist wrote:
a tamo ima dosta istinitih postova ali ima i fanatika koji sve pokvare i neznas kome vjerovat, zato najbolje sam istrazivat i onda u daljnim slucajevima kontaktirati nekog osobno i to onog ko se bavi barem vise od 10 god....
takvi su me fanatici odvukli od svega toga na zesce hladenje i pronalazenje neke svoje osobne potrebe u svemu tome. jedan je poznanik nes vjerovat samo mj dana nakon sto je progutao sajt vidio gustercice i bio na mjesecu. malo mi se opcenito zgadio naivan pristup.
ot: hehe nije pogodila, aura se mijenja po tvome raspolozenju, no prvi put kad sam vidio i bila je plava, vise blago plava.

djelujes kao plavi. a ovo glede promjena... pa je, prema emotivnom stanju, zdravlju la la, al nece ti bas sad skakat svako malo i nekako je mozda za ocekivati da kao osoba zracis odredenim tonom i da ima ta boja koja te najintenzivnije popunjava u 'prirodnom' stanju.
ot: celav je

-
Hec
elrania wrote:Cannibalist wrote:
takvi su me fanatici odvukli od svega toga na zesce hladenje i pronalazenje neke svoje osobne potrebe u svemu tome. jedan je poznanik nes vjerovat samo mj dana nakon sto je progutao sajt vidio
gustercice i bio na mjesecu. malo mi se opcenito zgadio naivan pristup.

djelujes kao plavi. a ovo glede promjena... pa je, prema emotivnom stanju, zdravlju la la, al nece ti bas sad skakat svako malo i nekako je mozda za ocekivati da kao osoba zracis odredenim tonom i da ima ta boja koja te najintenzivnije popunjava u 'prirodnom' stanju.
ot: celav je

vjerovatno je dozivio astralnu projekciju i to putem nacina bez meditacije, to po meni nije zdravo i moze malo vise skrenuti, a gustericici su reptiliani, vrsta entiteta u astralnom svijetu, no nevjerujem ni u to, jer svi veliki majstori meditacija koje se baziraju na kundaline nikada u astralnom svijetu nisu vidili TAKVE entitete, oni su vise kao astralna bica, u biti to i jesu, no nikada takvi oblici poput reptilana, a opet svi tvrde da su vidili reptiliane, meni je to zbunjujce, a poceo sam proucavati hermetizam i nasao 390 imena svih entiteta i sve o njima i njihove tocke u astralnom svijetu, i ni jedan niti igdje u starim knjigama nema ikakvih reptiliana, tako da je mislim da je to manipulatorska caka da sjebu ljude i isperu im mozak....a oko njih i tih bica se uopce netreba brinut, treba se pazit ali ne previse zavirivat jer ionako nemas razloga....al eto taj lik je bio prenaivan.... i glavna stvar je da ne smijes u astral bez duhovnog mira i prosvjetljenog uma jer se neces znati obraniti od tih stvorenja.... ovaj text zvuci sulud ali je istinit xD mozemo se prebacit na last post wins...
OT : opet lezi u krevetu
-
Asfodel
-
U stanju je meditirati
(mi živčani ljudi smo time fascinirani)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Decadentor
Zivcana

ccc
-
elrania
sutra ce headbangati
-
Hec
vratila stari avatar
-
elrania
iznenadio me jer se sjeca mog starog avatara

-
cactus
Broj 92

Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
-
A$H
lud..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
callac
Ide večeras na Slipknot, mrzim ga

i jaaaa biiiiiii!!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
-
Wendigo
uživa u kupki od ružinih latica..

-
Hec
zatvorenik pod brojem 62380