ih,što će mu vječni život u nekakvoj špilji...dr mladjo wrote:ne.besmrtnost traje samo do pečata.njegov otac je samo izliječen.da je ostao iza pečata bio bi..GreenHornet wrote:
ali onda bi mu otac umro kad bi prešao pečat?!
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
GreenHornet
- gandalf
- Knatchbull
Captivity
nakon pola sata ugasio film i posvetio se nečemu boljem. očito su morali smisliti neki "ozbiljniji" film za Elishu. šteta što je toliko loš, predvidljiv i klišeiziran da sam ostatak pogledao na FFWD....
nakon pola sata ugasio film i posvetio se nečemu boljem. očito su morali smisliti neki "ozbiljniji" film za Elishu. šteta što je toliko loš, predvidljiv i klišeiziran da sam ostatak pogledao na FFWD....
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Betmen
The Forbidden Kingdom http://www.imdb.com/title/tt0865556/
Fakat prejeben film,, kada se jaki chen i jet li shoraju
fakat wow 
definitivno treba pogledati svatko, bas sam uzivao u filmu
Fakat prejeben film,, kada se jaki chen i jet li shoraju
- john_constantine
o da, jackie chan kao drunken master, ma najbolji je u takvim filmovima, nego klišejiziranim američkim sranjima. Najjači je onaj dio za prizivanjem kiše.Betmen wrote:The Forbidden Kingdom http://www.imdb.com/title/tt0865556/
Fakat prejeben film,, kada se jaki chen i jet li shorajufakat wow
Michel puši karu.
- A$H
- elrania
to je bio jedan od zadnjih filmova koje sam gledala u kinu u ka i i onda ga jos jednom uhvatih na njem. rtlu ili pro7... preodlican je i b. ganz je zbilja bio savrsen u ulozi hitlera.Boby wrote:Pogledah nakon dugo odgađanja "Hitler - Konačan Pad". Dosta dobar film s odličnim ulogama (Bruno Ganz je briljantan). Jel tko gledao?
- Betmen
legendarnojohn_constantine wrote:o da, jackie chan kao drunken master, ma najbolji je u takvim filmovima, nego klišejiziranim američkim sranjima. Najjači je onaj dio za prizivanjem kiše.Betmen wrote:The Forbidden Kingdom http://www.imdb.com/title/tt0865556/
Fakat prejeben film,, kada se jaki chen i jet li shorajufakat wow
definitivno treba pogledati svatko, bas sam uzivao u filmu![]()
- Knatchbull
Man On The Moon
Jim Carrey opet dokazuje sav raskoš svog talenta, čini mi se kako bi bilo koga mogao glumiti(pretvorio se u Andyja kao što se Geoffrey Rush pretvorio u Petera Sellersa u "The Life and Death of Peter Sellers"). biografski film o ekscentričnom komičaru koji je svašta morao proči kako bi nastupao po svojim uvjetima. 4/5
Jim Carrey opet dokazuje sav raskoš svog talenta, čini mi se kako bi bilo koga mogao glumiti(pretvorio se u Andyja kao što se Geoffrey Rush pretvorio u Petera Sellersa u "The Life and Death of Peter Sellers"). biografski film o ekscentričnom komičaru koji je svašta morao proči kako bi nastupao po svojim uvjetima. 4/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]