Igre, konzole i slično
- Bub
Re: Igre, konzole i slično
Kako sam pročitao davno u nekom članku "PES 2011 će biti najrealniji do sad", hmm sve to stoji što si napisao i da treba se puno taktizirat da bi došao do gola ustvari da bi došao do prilike za gol, to ga čini realnim, ali da li je to što ljudi žele? Meni osobno i u tim starijim verzijama igrači "krše sve zakone fizike i motorike", ali nekako je bilo dinamičnije i bolje. Ne znam u neku ruku mi se sviđa u neku ne, ima dosta nedostataka, ali i prednosti.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- maddjuro
Ja i dalje derem po minecraftu, i tu i tamo po ar tonelicp 2-ci. NApravio sam si nekoliko baza međusobno povezanih zračnim mostovina ma koje cu kada skupim dovoljno željezne rude postaviti i tračnice s lokomotivom na parni pogon. Sada sam kada sam se izgubio i počeo raditi novu bazu u nadi da cu u iskapanjima naići na materjal potreban da si napravim kompas, nabasao na poveću spilju s uno korisnih ruda, a koliko vidim spilja ima podosta lave koju cu si staviti da mi se sljeva oko baze.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
he, vidim da je taj minecraft prava zaraza.
ali za sebe ionako znam da to nije moj tip igre. Spore je imao editor, ali nikad nisam imao volje koristiti ga. Tako bi mi i dopizdio Big planet...
E baš čitam kako će jedan lik napraviti Duke Nukem 3D u novom unreal engineu. Super.
ali za sebe ionako znam da to nije moj tip igre. Spore je imao editor, ali nikad nisam imao volje koristiti ga. Tako bi mi i dopizdio Big planet...
E baš čitam kako će jedan lik napraviti Duke Nukem 3D u novom unreal engineu. Super.
Michel puši karu.
-
John_Ryder
od dead risinga odustao,možda pokušam malo kad nabavim kontroler,sad igram samo amnesiu,pes 2011 i nba 2k11, skida se lost planet 2,i onda još novu arcaniu isprobat 
- Bub
Kakav je NBA 2k11? Gledao sam gameplay na youtube-u i isti mi je kao prošli.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
prošli nisam nit igrao,zadnji nba koji sam igrao je nba 99Bub wrote:Kakav je NBA 2k11? Gledao sam gameplay na youtube-u i isti mi je kao prošli.
- john_constantine
Snimaju se filmovi po Metal gear solid (nadam se da će odlično utjeloviti sve likove iz prvog dijela kao Sniper wolf ili Liquid Snake...), a i film po Warhammer 40 000K tematici - Ultramarines: movie. 
Michel puši karu.
- one and only
Posto vidim da je dosta ljudi zaludjeno Starcraftom 2,krenuo lagano polako prvi dio da se podsjetim price pa da skinem 2...
- john_constantine
Najnoviji trailer za novi mortal kombat za konzole, iako će možda biti i za PC. Vjerojatno će većina likova dobiti vlastite trailere...
Scorpion trailer
Scorpion trailer
Michel puši karu.
- Bub
Igrao sam samo prva 3 dijela, ovo ostalo mi i nije nešto, nema mi MK više tu čar.
- john_constantine
da, ona ps2 izdanja i nisu bogznašto... ali najviše sam guštao na četvorci.Bub wrote:Igrao sam samo prva 3 dijela, ovo ostalo mi i nije nešto, nema mi MK više tu čar.
Michel puši karu.
- borntodie
Arcania Gothic igrao, dosao lvl15, pali windowsi, sad sam mislio opet al igram eto fallout new vegas i vec sam nabio lvl12 od sinoc 
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.
-
John_Ryder
jel valja što ta arcania? recenzije ju baš i ne hvaleborntodie wrote:Arcania Gothic igrao, dosao lvl15, pali windowsi, sad sam mislio opet al igram eto fallout new vegas i vec sam nabio lvl12 od sinoc
- Bub
Pa kad je izašao Fallout New Vegas jebemu, šta nitko ne priča?!
- one and only
Skoro je izasao mislim pre par dana ako se ne varam,a krajem godine ce izbaciti prvi DLC samo sto ce biti dostupan samo za Xbox