Što mi je izmamilo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Scarface

Re: Što mi je izmamilo smješak danas?

Post by Scarface » 13 Nov 2010, 13:47

Jane Doe wrote: meni je više puta dovoljan samo sunčan dan za dobro raspoloženje i osmjeh na licu :D

Također, baš san se vratija s kave i uživa u predivnom danu i ljeskanju mora. A i stara jezgra grada dobije onaj poseban štimung kad ju sunce obasjava.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 13 Nov 2010, 15:35

Sve.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Nov 2010, 16:55

DrugsBunny wrote:Situacija: Dijete je, ne svojom krivnjom, mentalno bolesno. Majka želi biti moralna i brinuti se za svoje dijete.

Rješenje: Ostavit majku i jebat druge žene.

Gg Cons, u takvoj hipotetičkoj situaciji si i ti dijelom kriv ako je dijete bolesno.
Kao što je moja majka rekla, radije bi prihvatila i živjela s grižnjom savjesti zbog pobačaja, nego to ponovila...

DLC za mass effect 2.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Nov 2010, 17:05

i ja sam za pobačaj, jebeš moral i crkvu i "što će susjedi misliti"...
takvo dijete je na žalost samo doživotni teret roditeljima i sama njegova egzistencija nema nikakvog smisla pošto je nesposobno za normalan i samostalan život.
recite da sam bešćutan, ali to je tužna činjenica, eto..

Bub

Post by Bub » 13 Nov 2010, 17:10

john_constantine wrote:Kao što je moja majka rekla, radije bi prihvatila i živjela s grižnjom savjesti zbog pobačaja, nego to ponovila...
Ma da naravno i ja sam isto za, ako se rano otkrije da se pobaci, ali Cons to ne mora značit da ćeš i ti imati dijete s posebnim potrebama. Imaš više vjerojatnosti da se genski to može desit, ali opet...
john_constantine wrote:ma ja sam odlučio da ne želim djecu... Mislim, dopadaju mi se djeca, ali jednostavno to nije za mene + hrpa razloga protiv.
...ovo koliko sam ja shvatio nema veze s time. Nisam ciljao na to i kroz život kao što sam naveo ti se može desit nešto strašno, pa da dijete opet završi ne daj Bože bolesno, to je život. Ja bih svakako opet želio djecu da sam na tvome mjestu, djeca su životno blago.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 13 Nov 2010, 17:17

john_constantine wrote:Kao što je moja majka rekla, radije bi prihvatila i živjela s grižnjom savjesti zbog pobačaja, nego to ponovila...
Ne razumiješ. Ne govorim o pobačaju ili ne.
Nego govorim ako majka se ne odluči na pobačaj i želi se brinuti za dijete da je potpuno loše ako je odlučiš ostaviti zbog toga.
O tome govorim.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Ašow

Post by Ašow » 13 Nov 2010, 17:28

Sve ima pravo na život i nitko nema pravo uzeti život.
Jeate, vid me kak sam osjećajan i tak.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Nov 2010, 17:37

DrugsBunny wrote:
Ne razumiješ. Ne govorim o pobačaju ili ne.
Nego govorim ako majka se ne odluči na pobačaj i želi se brinuti za dijete da je potpuno loše ako je odlučiš ostaviti zbog toga.
O tome govorim.
ma krivo sam se izjasnio. Htio sam reći "da je znala da će biti takav život s njezinim djetetom, onda bi napravila pobačaj i živjela s grižnjom savjesti".

I ja ju razumijem. Razumijem takvu situaciju i ne očekujem da će me netko uopće razumjeti u vezi toga. Jer znam jednu stvar, ako ne pobaci, samo će si uništiti život i to psihički.
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 13 Nov 2010, 17:38

Jane Doe wrote:a za smješak danas... naspavala sam se, lijepo popila kavu, vani je super vrijeme i sad idem u šetnju :D
meni je više puta dovoljan samo sunčan dan za dobro raspoloženje i osmjeh na licu :D
također. mislim da mi je današnje lijepo vrijeme bilo glavni razlog zašto sam tokom petosatne gužvetine, trčanja i panike u kuhinji bila sva mirna i još uskakala i pomagala drugima. a još sam k tome od pola 7 budna, imam grčeve u više područja na tijelu, spava mi se, no dobro sam :D

Scarface

Post by Scarface » 13 Nov 2010, 17:50

Ašow wrote:Sve ima pravo na život i nitko nema pravo uzeti život.
Van konteksta ta rečenica je moralno neupitno ispravna. Ali, kad se u obzir uzmu i tuđi životi, baš sve i nema pravo na njega. Ja ka budući doktor ne bi radija pobačaje, tu san još idealist, bez obzira na zaradu, ali isto tako ne bi osuđiva one koji ga odluče napravit (mislin na trudnice, ne doktore, naravno).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Nov 2010, 17:56

Pobačaj u slučaju ranijeg otkrića.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 13 Nov 2010, 18:16

Scarface wrote:
Ašow wrote:Sve ima pravo na život i nitko nema pravo uzeti život.
Van konteksta ta rečenica je moralno neupitno ispravna. Ali, kad se u obzir uzmu i tuđi životi, baš sve i nema pravo na njega.
Ma, znam, mal sam bzvz uletio jer inace u raspravi budem ja onaj koji bi ubio i tak to. :)
--------
Last.fm

Josef K

Post by Josef K » 14 Nov 2010, 00:34

Car na interliberu koji mi je reko da ima 2000+ filmova i da ga samo nazovem kad trebam nešto vezano uz akademiju :lol:

elrania

Post by elrania » 14 Nov 2010, 14:29

društvo koje se uvjerilo da oko iscuri kroz nos, ako ga se pikne + rasprave od pol sata vezane uz to.
doduše, ovo je graničilo sa zaprepaštenjem.

+ što si idem kupiti nove tenisice nakon 6 godina :lol:

Ašow

Post by Ašow » 14 Nov 2010, 14:41

elrania wrote:društvo koje se uvjerilo da oko iscuri kroz nos, ako ga se pikne + rasprave od pol sata vezane uz to.
doduše, ovo je graničilo sa zaprepaštenjem.
:)
--------
Last.fm

Post Reply