Koje serije trenutno pratite?

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
callac

Re: Koje serije trenutno pratite?

Post by callac » 19 Oct 2010, 21:09

mene glupi rs zajebava već tjedan dana...opaka mi je nestašica sa serijama, ostale još dvije ep. californication i gotova sam, u planu mi je sad breaking bad koji će mi frend snimiti. od ostalog gledam sve po starom, da ne pišem sad opet :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Info

Post by Info » 19 Oct 2010, 21:50

callac wrote:mene glupi rs zajebava već tjedan dana...opaka mi je nestašica sa serijama, ostale još dvije ep. californication i gotova sam, u planu mi je sad breaking bad koji će mi frend snimiti. od ostalog gledam sve po starom, da ne pišem sad opet :lol:
Napokon netko. Prva sezona je odlična i to ti je taman da se navikneš na novog Bryan Cranstona, a onda druga i treća će te doslovno uništiti sa scenarijom, režijom i genijalnim zapletima. Savršena nova serija.

Svi ga pamte i pamtiti će ga po ulozi Hala iz Malcolma, ali ovo što je on zasad odglumio u Breakin Badu je nešto najbolje što sam vidio u posljednjih 10 godina što se tiče i filmova i serija.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

callac

Post by callac » 19 Oct 2010, 22:34

Info wrote:
callac wrote:mene glupi rs zajebava već tjedan dana...opaka mi je nestašica sa serijama, ostale još dvije ep. californication i gotova sam, u planu mi je sad breaking bad koji će mi frend snimiti. od ostalog gledam sve po starom, da ne pišem sad opet :lol:
Napokon netko. Prva sezona je odlična i to ti je taman da se navikneš na novog Bryan Cranstona, a onda druga i treća će te doslovno uništiti sa scenarijom, režijom i genijalnim zapletima. Savršena nova serija.

Svi ga pamte i pamtiti će ga po ulozi Hala iz Malcolma, ali ovo što je on zasad odglumio u Breakin Badu je nešto najbolje što sam vidio u posljednjih 10 godina što se tiče i filmova i serija.
klasična uzročno/posljednična situacija, baš zato jer mi se i svidio kao Hal me privuklo na gledanje jer obožavam tog glumca, ali vjerujem (zapravo i nadam se) da se uspio odlijepiti od lika jer svugdje dalje gdje sam ga gledala je bio isti :lol: zato mi ponekad bude žao tih velikih erijskih glumaca jer ih lik koji su godinama tumačili doslovno pojede i publika više ne može razdvojiti lik od glumca, i samoj mi je tako sa dosta njih... i kako to da konačno netko? šta nitko drugi to ne gleda? ja sam mislila da će mi svi reć "dobro jutro, konačno si se sjetila" :lol: :lol:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 19 Oct 2010, 23:27

Naravno da i ja gledan, al Info još ne zna kolko san nenormalan, pa mu opraštan. :zubifale:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 20 Oct 2010, 09:35

sinoć sam se konačno uhvatila vampire diaries :P a ono, glupost, al odmara mozak :lol:
If one of them is dead.

Muniesa

Post by Muniesa » 20 Oct 2010, 15:41

Mad Men na Fox Lifeu. Predobra serija

Mistrija

Post by Mistrija » 20 Oct 2010, 16:15

Haven i Rubicon su mi se popravile u zadnjih ep do dvije, taman pred krajeve sezona, pih :x
"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."

Andrej

Post by Andrej » 21 Oct 2010, 12:38

Odgledao dve epizode "Battlestar Galactica" i mislim da ću nastaviti.
Sjajno snimanje, gluma, prljavi karovi, odlična boja i fenomanalno konfuzni uvod su me naterali da ne gledam kroz monitor i razmišljam o drugim stvarima za vreme gledanja.
We're all mad here...

callac

Post by callac » 21 Oct 2010, 22:35

Andrej wrote:Odgledao dve epizode "Battlestar Galactica" i mislim da ću nastaviti.
Sjajno snimanje, gluma, prljavi karovi, odlična boja i fenomanalno konfuzni uvod su me naterali da ne gledam kroz monitor i razmišljam o drugim stvarima za vreme gledanja.
jej!! :D :supz:
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 22 Oct 2010, 01:23

callac wrote:
Andrej wrote:Odgledao dve epizode "Battlestar Galactica" i mislim da ću nastaviti.
jej!! :D :supz:
Ti si kriva što sam se navukao :lol:
Stvarno OK serija 8) Odoh da gledam dalje.
We're all mad here...

callac

Post by callac » 23 Oct 2010, 20:42

jebate andrej pa ti se opako navukao, nema te na forumu nikako :o :D
ja sam jučer skinula zaostatke serija i sad ne znam šta bih prvo gledala :lol: počela popodne sa gossip girl za mozak odmoriti, navečer bi sad mogao past ili house ili grey's onako doktorsko veče...a sutra uz ručak neš ozbiljnije:dexter + supernatural :supz:
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 27 Oct 2010, 06:35

callac wrote:jebate andrej pa ti se opako navukao, nema te na forumu nikako :o :D
Callac, zašto mi nisi rekla da postoje dve pilot epizode od po sat i po, pre početka serije? Image Image
SpoilerShow
Hi Callac Image
We're all mad here...

callac

Post by callac » 27 Oct 2010, 09:45

Andrej wrote:
callac wrote:jebate andrej pa ti se opako navukao, nema te na forumu nikako :o :D
Callac, zašto mi nisi rekla da postoje dve pilot epizode od po sat i po, pre početka serije? Image Image
SpoilerShow
Hi Callac Image
svašta andrej, pa to se spomenulo bar sto puta i svi komentiraju kako nisu izdržali pa sam ti ja rekla da ne odustaješ nakon pilota! vrati se unazad pa čitaj :wink:
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 27 Oct 2010, 09:47

walking dead (tj pratit će se)
miracles
terriers
Image

callac

Post by callac » 27 Oct 2010, 09:47

callac wrote:
Andrej wrote:Battlestar Galactica. Ako me ni ovo ne zainteresuje, definitivno odustajem od gledanja serija.
ja ne vjerujem da ima još netko tko tu seriju nije pogledao :P u svakom slučaju, s moje strane veeelika preporuka, i nemoj odustajato nakon pogledanog pilota (iako je meni on bio povod da nastavim, mnogima je predug i dosadan)
ja sam seriju tri puta gledala, to dovoljno govori šta mislim o njoj :mrgreen:
evo i da dokažem da sam ti rekla za pilot! :P
If one of them is dead.

Post Reply