Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 12 Apr 2008, 13:56

Vorador wrote:
shogo wrote:evo početak filma, ljubitelji sf-a će znati...

grad pod kupolom, ratnici izlaze van da bi odbili napad bića ili robota koji pokušavaju probušiti štit koji gubi energiju u obliku pčelinjih saća, uglavnom ratuje se za taj posljednji grad, glavni lik odlazi u prošlost to jest naše vrijeme da bi spriječio invaziju tih bića...koja u manjem broju stižu za njim....I NIJE TIME RUNNER...???
Bio bih jako zahvalan ukoliko netko zna....
joj sjećam se tog filma. gledao kao klinac. :D
također. sjetio sam se scene kada probijaju kupolasti štit koji izgleda kao da je od saća napravljen sa nekakvim laserskim topovima.. :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 14 Apr 2008, 10:11

Wendigo wrote:
Vorador wrote:
shogo wrote:evo početak filma, ljubitelji sf-a će znati...

grad pod kupolom, ratnici izlaze van da bi odbili napad bića ili robota koji pokušavaju probušiti štit koji gubi energiju u obliku pčelinjih saća, uglavnom ratuje se za taj posljednji grad, glavni lik odlazi u prošlost to jest naše vrijeme da bi spriječio invaziju tih bića...koja u manjem broju stižu za njim....I NIJE TIME RUNNER...???
Bio bih jako zahvalan ukoliko netko zna....
joj sjećam se tog filma. gledao kao klinac. :D
također. sjetio sam se scene kada probijaju kupolasti štit koji izgleda kao da je od saća napravljen sa nekakvim laserskim topovima.. :lol:
Pa to je već riješeno...potvrdio čovjek da se radi o filmu The Time Guardian - http://www.imdb.com/title/tt0094152/

A$H

Post by A$H » 14 Apr 2008, 10:21

Dragonrage wrote:
Wendigo wrote:
Vorador wrote: joj sjećam se tog filma. gledao kao klinac. :D
Pa to je već riješeno...potvrdio čovjek da se radi o filmu The Time Guardian - http://www.imdb.com/title/tt0094152/
brijem da su vidjeli,ali samo se prisjecaju tog filma koji su davno gledali..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 14 Apr 2008, 11:06

Ahhh...lijepe uspomene (dugački pogled kroz prozor) :lol: :lol:

Kalma

Post by Kalma » 27 Apr 2008, 23:23

Ovako stoje stavri, ne znam koja je godina taj film, pretpostavljam 90-e (ali ne uzimajte me za reč). Mislim da u filmu glumi Jean Reno, a sve što znam je da on u filmu živi sa nekom klinkom, koju je negdje pokupio. I njega valjda žele ubiti. Mala je ošla u kupovinu i uperili su joj pištolj u glavu i rekli da pokuca i da kaže da je ona na vratima. No oni su spremili zamku i dogovorili se da ako je stvarno ona kuca neki odreženim znakom, a ako je neka frka neka pokuca brzo 3 puta. Ne znamviše detalja, gledao sam film kao mali pa se i ne siječam, jel' zna netko o ćemu pričam?

GreenHornet

Post by GreenHornet » 27 Apr 2008, 23:55

"Leon profesionalac"
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Apr 2008, 00:07

GreenHornet wrote:"Leon profesionalac"
potpisujem

zanimljiv filmić
I may be an idiot, but i am no fool.

shogo

Post by shogo » 28 Apr 2008, 12:57

dragon evo za tebe jedno, mislim da roy scheider glumi, radi se o prototipu automobila, dakle kradu ga iz jedne zgrade i u jednoj sceni preskaču u drugu zgradu, mislim je bio prototip otporan na metke.

ako netko zna

Dragonrage

Post by Dragonrage » 28 Apr 2008, 13:03

shogo wrote:dragon evo za tebe jedno, mislim da roy scheider glumi, radi se o prototipu automobila, dakle kradu ga iz jedne zgrade i u jednoj sceni preskaču u drugu zgradu, mislim je bio prototip otporan na metke.

ako netko zna
Jesi siguran da je auto? Možda je helikopter...jer postoji film koji se zove "Blue Thunder" u koje glumi Roy Scheider a radi se o prototip novog helikoptera koji je sav fancy, uključujući i otporan na metke.

shogo

Post by shogo » 28 Apr 2008, 13:08

ma znam da je auto, imam blue thunder, ali prilično sam siguran da postoji nekad high budget movie s autom, mislim da scheider glumi ali nisam siguran.
ali scena ima gdje skaču sa zgrade na zgradu, gl junak i neka treba

Dragonrage

Post by Dragonrage » 28 Apr 2008, 13:15

shogo wrote:ma znam da je auto, imam blue thunder, ali prilično sam siguran da postoji nekad high budget movie s autom, mislim da scheider glumi ali nisam siguran.
ali scena ima gdje skaču sa zgrade na zgradu, gl junak i neka treba
Ahaha...milsim da znam o čem je riječ...ali pobrkao si neš hehe...

"The Peacekeeper" sa Dolphom Lundgernom...Scheider tamo glumi predsjednika i ima scena gdi se naganjaju sa autima po krovu zgrada i skaču sa zgrade na zgradu...ali auti nisu niš posebno...samo je riječ o B filmu pa "preživljavaju" salve metaka haha :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 28 Apr 2008, 13:18

A ček...možda je i "Executive Target" http://www.imdb.com/title/tt0119088/

Scheider opet glumi predsjednika a Madsen stunt vozača kojem otmu ženu pa on mora voziti getaway u atentatu na predsjednika...

shogo

Post by shogo » 28 Apr 2008, 13:22

ma nije, ali nema veze možda nije scheider ali auto postoji, i to prototip neke pile koju prethodno pokazuju na showu nekom, da bi lopovi provalili da je ukradu, ma daj ne zezaj me moraš znat...

shogo

Post by shogo » 28 Apr 2008, 13:23

uglavnom ide se s namjerom ukrasti auto koji se nalazi na nekoj zgradi?????

Dragonrage

Post by Dragonrage » 28 Apr 2008, 13:24

shogo wrote:ma nije, ali nema veze možda nije scheider ali auto postoji, i to prototip neke pile koju prethodno pokazuju na showu nekom, da bi lopovi provalili da je ukradu, ma daj ne zezaj me moraš znat...
Ma poznato mi fu8l, ali Scheidera nemrem povezati uz to osim u ovim spomenutim filmovima...

Post Reply