Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Ženski kutak

Post by callac » 14 Feb 2012, 08:33

john_constantine wrote:e sorry ako ovo zvuči glupo, ali to s orgazmom, kada već muškarac svrši, pa ne može li onda prstima pružiti vaginalni orgazam (masturbacija)? To bi bar trebalo biti lakše nego ovako...
brkaš pojmove. vjerojatno si mislio na klitorisni orgazam, barem meni se to čini izvedivije od ovog tvog :P I da, slažem se da ako već ne uspije u toku snošaja zadovoljit ženu, bilo bi lijepo da to učini nakon, ili prije.
I samo da napomenem da se slažem sa Asf, i oko duljine(bolje rečeno kratkoće) i oko toga da je sam čin najljepši, ponekad može i bez te tri sekunde :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Feb 2012, 08:43

callac wrote:
john_constantine wrote:e sorry ako ovo zvuči glupo, ali to s orgazmom, kada već muškarac svrši, pa ne može li onda prstima pružiti vaginalni orgazam (masturbacija)? To bi bar trebalo biti lakše nego ovako...
brkaš pojmove. vjerojatno si mislio na klitorisni orgazam, barem meni se to čini izvedivije od ovog tvog :P I da, slažem se da ako već ne uspije u toku snošaja zadovoljit ženu, bilo bi lijepo da to učini nakon, ili prije.
I samo da napomenem da se slažem sa Asf, i oko duljine(bolje rečeno kratkoće) i oko toga da je sam čin najljepši, ponekad može i bez te tri sekunde :lol:
e da, to sam mislio :zubifale:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Feb 2012, 09:19

Ja se u vecini slucajeva potrudim da partnerica prva bude zadovoljena, a nakon toga se pobrinem za sebe. Duga i mastovita predigra ftw! Skoro pa si ne mogu zamisliti seks bez toga. Nikad nisam volio na brzaka, osim ako nije neka velika zurba - recimo prije posla. :lol:

Ašow

Post by Ašow » 14 Feb 2012, 15:04

callac wrote:Ajmo reć da sam sa sadašnjim partnerom prestala glumatati i bez preseravanja, svaki put kada ja to želim, doživit ću vrhunac. ALI, nekada nisam raspoložena pa ne želim partneru uskratiti njegov i "odradim" svoj posao i on ZNA da ja nisam svršila i u tom trenutku sasvim nam je oboma svejedno. Jer niti se on trudio da ga ja doživim, niti sam ja. E, tu je razlika kada imaš nekoga s kim možeš biti toliko slobodan da si dozvoliš i takav sex.
E, ovo je nešto najbolje.
Meni je drago da i sam imam takvu partnericu.
Besides i "odrađivanje" njenog dijela posla se ni ne treba dogoditi, sam sex kao sex je nešto što me gusta.
--------
Last.fm

Fräulein Unbekann

Post by Fräulein Unbekann » 14 Feb 2012, 16:43

Ašow wrote: E, ovo je nešto najbolje.
Meni je drago da i sam imam takvu partnericu.
Besides i "odrađivanje" njenog dijela posla se ni ne treba dogoditi, sam sex kao sex je nešto što me gusta.
U tom i jest point, da svi uživaju. Prevelika fama se diže oko svega toga.
Samo opušteno. :rock:

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Feb 2012, 20:43

Slučajno naletjela na ovo i skužila da sam ga skroz zaboravila :) a ljubić..
SpoilerShow
Image
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 15 Feb 2012, 21:30

Asf, ja nisam :rolleyes: svako malo pogledam u njegovu sliku u svom albumu na fejsu :zubifale: :facepalm:
jeboihpas uništiše seriju :skrujufakju:
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Feb 2012, 19:10

gonzo, ovo za mengu i napaljenost, mogu ti reći da je istina. :mrgreen:
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 17 Feb 2012, 20:41

john_constantine wrote:gonzo, ovo za mengu i napaljenost, mogu ti reći da je istina. :mrgreen:
Čuj meni se najbolji primjer toga dogodio prije 2 mjeseca, kad me je cura zaskočila 2 dana prije menge (doslovno je skočila na mene sa vrata, bilo je ko u filmovima...a ja se nisam ni snašao a već sam bio na podu oslonjen leđima na krevet dok su botuni od košulje frcali svud po spavaćoj... mogu samo reći da je bilo :prayer: ). Nismo ni petak ni subotu izlazili vanka...imalo smo i šta papti i šta piti...tako da je bilo samo :seksualische:

I to nije samo stalo taj dan nego i sljedećih (kasnije kad smo pričali kako to da se tako intezivno dogodilo ona kaže da je tako uhvati s vremena na vrijeme totalno ludilo, dok recimo svaki drugi mjesec ju boli da jedva ustane iz kreveta...ali ako ćemo gledati pozitivno boli ju samo 2 dana i nije nadrkana i svadljiva :supz: ).
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

callac

Post by callac » 18 Feb 2012, 19:31

Image
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Feb 2012, 19:55

callac wrote:Image
he, kako me to podsjeća na jedan korejski film gdje se kćer zabavlja s krastavcem kao dildom, a igrom slučaja, otac pojede isti krastavac na stolu tijekom ručka. :lol: :lol:
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 20 Feb 2012, 23:40

callac wrote:Image
:prayer:

Kad smo već kod krastavaca:

Tri žene kupuju krastavce, pa će prva:
- “Dajte mi par kraćih i debljih.”
Druga:
- “A meni dužih i tanjih.”
Treća:
- “Meni je svejedno, trebaju mi za salatu.”

p.s. - kod mene Chloe Nichol ima najbolju scenu sa malom tikvicom :rock:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

elrania

Post by elrania » 21 Feb 2012, 02:08

preporuka za kremu za ruke za hladne dane - uzela sam bzvz od balee onu jednu rozu s ureom (10kn) i ne mogu se načudit koliko je divna. jako navlaži, a nije masna i krasno miriše.
ne kupujem inače tu makru, al svaka im čast na ovoj kremi. počela sam je i na lice stavljat ko i johnson's baby bedtime cream zbog isušenosti i wow!

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Feb 2012, 16:35

Ja sam još prije otkrila od Balee kokosov losion za tijelo i kremu za ruke (plavu) i od tada ne kupujem ništa drugo u toj kategoriji. :tonqe:

Inače, moj stari ima nekih sranja i isprobao je skoro sve kreme za ruke koje postoje i također se slaže za Baleu. Za usporedbu, jer lako je meni neiskusnoj pričati. :)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 21 Feb 2012, 16:41

meni su te ostale njihove, dobro i gelovi i kreme itd što ima tak neki konkretni miris, preintenzivne. ovo je baš nježno. me gusta. :D

Post Reply