Last Post Wins !!!11one
- Alastorus
Re: Last Post Wins !!!11one
Gle nikome se odmah ispočetka ne čini da te male stvari mogu stvorit problem, pitanje je kad sve to eskalira,meni je sve bilo okej par mjeseci, a onda pucanje, pa psihijatrija, anksioznost, agresivnost, civilni ptsp ( maltretiranje u djetinjstvu) no sve je odjednom eskaliralo, prvo je bila nesanica, a onda konstantni bijes.Isprva sam mislio da je ta neka nadraženost bila zbog umora, a onda u promišljanju sa samim sobom, sam shvatio da nisam neke stvari riješio iz prošlosti i da mi je to stvaralo probleme, sve simptome iste sam imao,konstantne glavobolje, nesanica, anksioznost, kasnije je došla paranoja,potreba za autoagresijom, općenito bijes. Tako da savjetujem to što prije riješit.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- john_constantine
da, meni je već normalno u zadnje vrijeme da krajem radnog tjedna uvijek padnem u depresiju preko vikenda.
Michel puši karu.
- sandi
- Andrej
Ja imam problema s nesanicom. I to žešćih problema. Traje već godinama i mislim da sam se već pomirio da ne mogu da funkcionišem kao ostali ljudi. Pretpostavljam da uzroci mogu biti razni i kod svagoga da drugi okidač pokrene ovo pakleno sranje. Kod mene je to nervoza i agresija. Ponekad mi se desi da sam mrtav umoran, da ne mogu da dočekam da sklopim oči, a onda u poslednjoj milisekundi pre spavanja mi nešto proleti kroz glavu i unervozim se u sekundi i skočim iz kreveta spreman da udavim nekoga.filmofil wrote:ima netko ovdje iskustva s nesanicom? al prava nesanica, ne ona kad drkamo po netu do 8 ujutro pa se čudimo kak nemremo zaspat sljedeći dan u normalno vrijeme
trebam samo čut od nekog da to nije doživotni poremećaj inače ću se ubit jer ne mogu funkcionirat normalno, a na netu ima jako malo informacija i jedino liječenje je ono s tabletama što mi ne pada na pamet
We're all mad here...
-
Ja imam problema s nesanicom i to dosta. Prije je bilo još puno gore kad nisam po cijele noći mogao spavati onda se unormalilo na jednom. Stres na poslu oko posla i takva sranja. Iskreno mislim da mi i alkohol i cigarete škode. Imam osjećaj da mi jednostavno razdrmaju živce.
- Aryx
jucer ucio do 1 navecer za ispit, otisao do klaonice di se napio i vratio doma u 6. u 10 na ispitu, prvi rijesio, 5 zicer
fak jea 

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Sammy
jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- metallicat
predobroAryx wrote:jucer ucio do 1 navecer za ispit, otisao do klaonice di se napio i vratio doma u 6. u 10 na ispitu, prvi rijesio, 5 zicerfak jea

ot: dan

- jigsaw
Prije pola sata došao kuć. Spavanje na kolodvoru, neprocjenjivo 

- Wendigo
Ja se jos nisam razbudio, a vec mi se po glavi roje ideje kamo ici divljati veceras?
Puberetet nakon tridesete FTW!
Puberetet nakon tridesete FTW!
- john_constantine
koja je to fora s masturbacijom i gušenjem? Ima ta scena iz filma Ken park gdje je lik svezan užetom oko vrata tijekom masturbacije, ili u knjizi Farma leševa od Kay. Čak je i David Carradine umro na sličan način.
Michel puši karu.
- Wendigo
Jaci i intenzivniji orgazam, a kod zena vaginalne kontrakcije ako se ne varam.
- Asfodel
Michael Hutchence je isto kao pala žrtva asphyxiation playa..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
da, dobar "skriveni" motiv za samoubojstvo.Asfodel wrote:Michael Hutchence je isto kao pala žrtva asphyxiation playa..
Michel puši karu.
- elrania