Info wrote:Bub

Andrej wrote:Nema Bub-a da pijani seremo u ove kasne sate
Seronja preosetljivi. Koji je kurac prestao da dolazi

Decadentor wrote:DI JE BUB??? Osjecam se usamljeno u ovim dugim nocima...

John_Ryder wrote:šta bub opet štrajka ?
Andrej wrote:Bub wrote:Brate Andrej pusa.
Hahahahahahaha pa gde si brate Bub - životinjo jedna

Jao brate mili sad kada bi vam svima podjelio puse zvučalo bi gay, tako da neću, a za sve ove hater-e, pa pogledajte kakav sam egoista i pokupio sam sve svoje postove. Kužim da vam to sve govori, pravi ste analitičari, ne trebam ništa dodati, znate sve.
Scarface wrote:Ovaj Bub je doista psihički labilna osoba, i malo hiperhipersenzibilna. Plus šta je teška pubertetlija za svoje godine. Je li on stvarno misli da je ikoga ode briga oće li iko od nas doć il neće, ma daj molin te, ovo je jebeni forum, ne obitelj.
A šta bi ja sada tebi trebao reći "Glupi umišljeni dalmatinac"?! No no!! Nećem da idem na tvoj nivo, jer sam uvjeren da to nikad nitko od vas ne bi meni rekao u facu, tako da nemamo šta pričat. Dam adresu ako je to problem, ne skrivam se i nisam taj tip kao većina ovdje prisutnih iza monitora, kojima se čak i ime ne zna. Sad sam htio spomenuti onog seljačića, ali to nije vrijedno spomena, e ali sam ga opet spomenuo.
Eto ništa, ljepotice ovog foruma veliki pozdrav i cijeloj mojoj khm khm obitelji na forumu!!