Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
john_constantine

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by john_constantine » 20 Oct 2011, 18:48

Scarface wrote:
john_constantine wrote:
Scarface wrote:Ajmo svi na Real Steel!!!
film s Hugh Jackmanom?
Da. :supz:
mislio sam to u subotu u Zg ako mi bude bolje. :rock:
Michel puši karu.

Alastorus

Post by Alastorus » 20 Oct 2011, 19:02

Skin'ed party u subotu, roštiljčina, pivo i Rebel Son u pozadini, ma može :D
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Info

Post by Info » 20 Oct 2011, 20:30

Ode Gadafi :cry:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Alastorus

Post by Alastorus » 20 Oct 2011, 20:33

Info wrote:Ode Gadafi :cry:
Nek mu je vječna slava.

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Oct 2011, 20:34

Info wrote:Ode Gadafi :cry:
skinuli ga?

Alastorus

Post by Alastorus » 20 Oct 2011, 20:35

Još nije potvrđeno da li je mrtav ili samo ranjen u obje noge,al uglavnom uhićen je.

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Oct 2011, 20:43

aha..
ako to pomogne libiji da se oporavi i izvuče iz problema, gg.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Oct 2011, 20:46

uhićen? Ja čitam sada na jutarnjem da su ga ubili hicem u glavu. I još poput pokvarenih lešinara eksplicitno prikazuju slike gdje leži mrtav. Kakve budale...

A nije da mi je previše žao tog diktatora. Samo je problem što u Bliskom istoku s tim rušenjem diktatora neće biti ništa bolje, nego će se samo pogoršati. Muslimanski ekstremisti će samo još bolje doći do izražaja i biti će još gore stanje. Diktatori su bar kontrolirali stanje na Bliskom istoku, a bez njih, sve će postati još ekstremnije nego je bilo.

Wendigo: ma Libija će sada još dublje propasti bez vođe i utopiti se u ekstremu i terorizmu. Jednog dana će žaliti što su uopće išli rušiti Gadafija.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Oct 2011, 20:49

john_constantine wrote:uhićen? Ja čitam sada na jutarnjem da su ga ubili hicem u glavu. I još poput pokvarenih lešinara eksplicitno prikazuju slike gdje leži mrtav. Kakve budale...

A nije da mi je previše žao tog diktatora. Samo je problem što u Bliskom istoku s tim rušenjem diktatora neće biti ništa bolje, nego će se samo pogoršati. Muslimanski ekstremisti će samo još bolje doći do izražaja i biti će još gore stanje. Diktatori su bar kontrolirali stanje na Bliskom istoku, a bez njih, sve će postati još ekstremnije nego je bilo.

Wendigo: ma Libija će sada još dublje propasti bez vođe i utopiti se u ekstremu i terorizmu. Jednog dana će žaliti što su uopće išli rušiti Gadafija.
da, i u procesu pobili milijune ljudi koji nisu djelili mišljenje s njima.

Alastorus

Post by Alastorus » 20 Oct 2011, 20:55

Možemo mi govorit kaj hoćemo, bio je ovakav ili onakav, al on je bio jedini vođa koji se otvoreno suprostavljao američkom i izraelskom imperijalizmu.Sad će ih iscrpit od nafte, još jedna država je pala.A što god netko rekao, imam par kolega koji rade u Libiji, i dobili su besplatne stanove i ništa im se nije oporezivalo, tako da radije živim pod takvom diktaturom nego u tobožnjoj "demokraciji".

Pukovniče, počivao u miru.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Oct 2011, 20:59

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:uhićen? Ja čitam sada na jutarnjem da su ga ubili hicem u glavu. I još poput pokvarenih lešinara eksplicitno prikazuju slike gdje leži mrtav. Kakve budale...

da, i u procesu pobili milijune ljudi koji nisu djelili mišljenje s njima.
Bar nemaš problema za nezaposlenošću :zubifale:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 20 Oct 2011, 21:25

Čim je neko diktator, ne mogu ga žalit. Pa šta da je bija protiv Amerike? Svejedno je odgovoran za smrt mnogih nevinih ljudi. I nije me briga ni za sve te natpise po novinama di svjedoci njegove vlasti iznose pozitivna mišljenja o tome, jer sve su to neutralci, a oni obično dobro prođu u tim situacijama. Počivali u miru svi jadnici koji su stradali od njegove ruke, on sigurno ne.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Oct 2011, 21:26

eh, da li zna tko gdje se može kod nas naći scrapbook? Ili bar nešto slično...
Michel puši karu.

Alastorus

Post by Alastorus » 20 Oct 2011, 21:37

Scarface wrote:Čim je neko diktator, ne mogu ga žalit. Pa šta da je bija protiv Amerike? Svejedno je odgovoran za smrt mnogih nevinih ljudi. I nije me briga ni za sve te natpise po novinama di svjedoci njegove vlasti iznose pozitivna mišljenja o tome, jer sve su to neutralci, a oni obično dobro prođu u tim situacijama. Počivali u miru svi jadnici koji su stradali od njegove ruke, on sigurno ne.
Onda je uopće glupo govoriti o tome ako ne znaš tko stoji iza kulisa revolucije u Libiji kao i svih revolucija u arapskim zemljama, treba malo manje gledat vijesti koje ekipa koja zagovara uništenje arapskog svijeta zbog nafte.Amerika stoji iza svih revolucija dignutih u posljednje vrijeme, kao i uvijek, a to diktatura, s obzirom na to pod kakvim diktatom žive sve zemlje kontrolirane od strane SAD-a neću ni spominjat.

Scarface

Post by Scarface » 20 Oct 2011, 21:43

Alastorus wrote:
Scarface wrote:Čim je neko diktator, ne mogu ga žalit. Pa šta da je bija protiv Amerike? Svejedno je odgovoran za smrt mnogih nevinih ljudi. I nije me briga ni za sve te natpise po novinama di svjedoci njegove vlasti iznose pozitivna mišljenja o tome, jer sve su to neutralci, a oni obično dobro prođu u tim situacijama. Počivali u miru svi jadnici koji su stradali od njegove ruke, on sigurno ne.
Onda je uopće glupo govoriti o tome ako ne znaš tko stoji iza kulisa revolucije u Libiji kao i svih revolucija u arapskim zemljama, treba malo manje gledat vijesti koje ekipa koja zagovara uništenje arapskog svijeta zbog nafte.Amerika stoji iza svih revolucija dignutih u posljednje vrijeme, kao i uvijek, a to diktatura, s obzirom na to pod kakvim diktatom žive sve zemlje kontrolirane od strane SAD-a neću ni spominjat.
Ni ne govorin o revoluciji il o tome da su SAD pozitivci. Činjenica je da diktaturi nije misto u modernom svitu, pogotovo kad se zna na koji način se ona provodi. Da, svaki oblik vladavine je zapravo ista stvar, i nevinih žrtava ima i više u tim mutnim diplomatskim ratovima, ali samo zato šta postoji neko veće zlo ne znači da ću ono manje opravdat il gledat blaže na njega.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Locked