to mora da je neko sranje!jigsaw wrote:The Hitcher II: I've Been Waiting (2003)
http://recenzijefilmova.blog.hr/2008/01/index.html#dan7
Koji ste horror zadnji gledali?
-
John_Ryder
-
Unreal
The Burning-baš dosadan film. Radnja je nezanimljiva i kradu se elementi iz Friday the 13th filmova,likovi su baš iritantni i čisto mi se jebe za njih. Ubojca je isto bezvezan,baš sam se nasmija dok sam mu vidio facu i imao prilike ubiti te mlade več prije. Film još nije niti napet niti zabavan,jedino kaj valja su ubojstva na koja užasno dugo treba čekat i glazba u nekim trenutcima je dobra. Ma bio bi film puno bolji da je 30 minuta krači.
Ocjena 2/5
Ocjena 2/5
- Aryx
Unreal wrote:The Burning-baš dosadan film. Radnja je nezanimljiva i kradu se elementi iz Friday the 13th filmova,likovi su baš iritantni i čisto mi se jebe za njih. Ubojca je isto bezvezan,baš sam se nasmija dok sam mu vidio facu i imao prilike ubiti te mlade več prije. Film još nije niti napet niti zabavan,jedino kaj valja su ubojstva na koja užasno dugo treba čekat i glazba u nekim trenutcima je dobra. Ma bio bi film puno bolji da je 30 minuta krači.
Ocjena 2/5
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Wendigo
aaarghh.. ne vjerujem da ti ne valja.Unreal wrote:The Burning-baš dosadan film. Radnja je nezanimljiva i kradu se elementi iz Friday the 13th filmova,likovi su baš iritantni i čisto mi se jebe za njih. Ubojca je isto bezvezan,baš sam se nasmija dok sam mu vidio facu i imao prilike ubiti te mlade več prije. Film još nije niti napet niti zabavan,jedino kaj valja su ubojstva na koja užasno dugo treba čekat i glazba u nekim trenutcima je dobra. Ma bio bi film puno bolji da je 30 minuta krači.
Ocjena 2/5
no dobro, stvar ukusa, vjerojatno mene svi blijedo gledaju jer ne volim Sin City..
-
Unreal
A kaj ću htio sam da mi se film svidi i nadao sam se zabavi,ali ipak razočaranWendigo wrote:aaarghh.. ne vjerujem da ti ne valja.Unreal wrote:The Burning-baš dosadan film. Radnja je nezanimljiva i kradu se elementi iz Friday the 13th filmova,likovi su baš iritantni i čisto mi se jebe za njih. Ubojca je isto bezvezan,baš sam se nasmija dok sam mu vidio facu i imao prilike ubiti te mlade več prije. Film još nije niti napet niti zabavan,jedino kaj valja su ubojstva na koja užasno dugo treba čekat i glazba u nekim trenutcima je dobra. Ma bio bi film puno bolji da je 30 minuta krači.
Ocjena 2/5![]()
![]()
no dobro, stvar ukusa, vjerojatno mene svi blijedo gledaju jer ne volim Sin City..![]()
- Aryx
nezzz...Wendigo wrote:aaarghh.. ne vjerujem da ti ne valja.Unreal wrote:The Burning-baš dosadan film. Radnja je nezanimljiva i kradu se elementi iz Friday the 13th filmova,likovi su baš iritantni i čisto mi se jebe za njih. Ubojca je isto bezvezan,baš sam se nasmija dok sam mu vidio facu i imao prilike ubiti te mlade več prije. Film još nije niti napet niti zabavan,jedino kaj valja su ubojstva na koja užasno dugo treba čekat i glazba u nekim trenutcima je dobra. Ma bio bi film puno bolji da je 30 minuta krači.
Ocjena 2/5![]()
![]()
no dobro, stvar ukusa, vjerojatno mene svi blijedo gledaju jer ne volim Sin City..![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- Wendigo
Unreal wrote:A kaj ću htio sam da mi se film svidi i nadao sam se zabavi,ali ipak razočaranWendigo wrote:aaarghh.. ne vjerujem da ti ne valja.Unreal wrote:The Burning-baš dosadan film. Radnja je nezanimljiva i kradu se elementi iz Friday the 13th filmova,likovi su baš iritantni i čisto mi se jebe za njih. Ubojca je isto bezvezan,baš sam se nasmija dok sam mu vidio facu i imao prilike ubiti te mlade več prije. Film još nije niti napet niti zabavan,jedino kaj valja su ubojstva na koja užasno dugo treba čekat i glazba u nekim trenutcima je dobra. Ma bio bi film puno bolji da je 30 minuta krači.
Ocjena 2/5![]()
![]()
. Ma ajde daću mu ipak 3 radi brutalne scene kada ih škarama sve ubije na čamcu.
malo koji slasher se može pohvaliti sa tako masovnim killom i ubojicom sa mucho cool oružjem..
jedan od bitnijih elemenata koji su mi ovaj film učinili jebenim.
-
Unreal
Ma to je jedino uz početnu scenu i ono kada liku probuši vrat škarama dobro,a ostalo je bezveze. Meni ubojca izgleda baš smješno i previše odugovlače s njime,ali film bi svakako bio puno bolji po meni da nisu više od 3/4 išli razvijat likove i pokušali biti strašni.Wendigo wrote: malo koji slasher se može pohvaliti sa tako masovnim killom i ubojicom sa mucho cool oružjem..![]()
![]()
jedan od bitnijih elemenata koji su mi ovaj film učinili jebenim.
-
mrtwa
- A$H