Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Info

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Info » 12 Sep 2011, 17:49

Alastorus wrote:
Info wrote:Pa baš i nije, godinu dana je jako puno. Da, vrijeme brzo prolazi, ali sve se može promjeniti u jednom danu, a kamoli u godinu dana. Prevara, nezadovoljstvo i da dalje ne nabrajam. Mogućnosti su otvorene
To ovisi o karakterima, ja govorim o iskustvu gdje smo 10 mjeseci bili gotovo stalno razdvojeni, pa eto ipak smo se održali kroz to razdoblje, ako je par skladan i eto postoji jaka emotivna veza onda neće doći do izdaje povjerenja ili prevare.
Ali opet ne možeš sa sigurnošću znati je li te ona prevarila, isto vrijedi obrnuto. U 85% takvih slučajeva je prevara, jbg.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Alastorus

Post by Alastorus » 12 Sep 2011, 17:51

SpoilerShow
Info wrote:
Alastorus wrote:
Info wrote:Pa baš i nije, godinu dana je jako puno. Da, vrijeme brzo prolazi, ali sve se može promjeniti u jednom danu, a kamoli u godinu dana. Prevara, nezadovoljstvo i da dalje ne nabrajam. Mogućnosti su otvorene
To ovisi o karakterima, ja govorim o iskustvu gdje smo 10 mjeseci bili gotovo stalno razdvojeni, pa eto ipak smo se održali kroz to razdoblje, ako je par skladan i eto postoji jaka emotivna veza onda neće doći do izdaje povjerenja ili prevare.
Ali opet ne možeš sa sigurnošću znati je li te ona prevarila, isto vrijedi obrnuto. U 85% takvih slučajeva je prevara, jbg.
Povjerenje, stari, povjerenje.U svakom slučaju bih volio znati ako me cura prevari, i to da mi ona sama kaže nego da to moram čut od drugih.Sve je rješivo.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Info

Post by Info » 12 Sep 2011, 18:06

Ma sve je to super, povjerenje, razumjevanje itd., ali nemojmo se zavaravati. I one i mi bi prevarili kad god bi stigli. Bilo to radi novaca, zgodnih cura/dečki, pa evo ta razdvojenost itd.

Alastorus

Post by Alastorus » 12 Sep 2011, 18:08

To jedino ovisi o čvrstoći karaktera.Vjerovatno nam se mišljenja razilaze tu, no eto.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 Sep 2011, 18:10

puno toga ovisi o puno toga
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Info

Post by Info » 12 Sep 2011, 18:18

Alastorus wrote:To jedino ovisi o čvrstoći karaktera.Vjerovatno nam se mišljenja razilaze tu, no eto.
Pa nije baš do toga već ja govorim o činjenicama :)

Kao da sad
SpoilerShow
Image

Alastorus

Post by Alastorus » 12 Sep 2011, 18:24

Info wrote:
Alastorus wrote:To jedino ovisi o čvrstoći karaktera.Vjerovatno nam se mišljenja razilaze tu, no eto.

Kao da sad
SpoilerShow
Image
A ja ti govorim o činjenici da sam bio u takvoj vezi i da je bila temeljena na čistom povjerenju.Čak i kad smo prekinuli, znali smo da nismo varali.
SpoilerShow
Btw.Ne znam čemu ovaj spam sa ovim cyber-gotičarom, slika i nije nešto pretjerano smiješna.

Info

Post by Info » 12 Sep 2011, 18:41

Alastorus wrote:
Info wrote:

Kao da sad
SpoilerShow
Image
A ja ti govorim o činjenici da sam bio u takvoj vezi i da je bila temeljena na čistom povjerenju.Čak i kad smo prekinuli, znali smo da nismo varali.
SpoilerShow
Btw.Ne znam čemu ovaj spam sa ovim cyber-gotičarom, slika i nije nešto pretjerano smiješna.
To nisu činjenice kada ne možeš znati je li te prevarila. Isto kao što ona ne može znati jesi ti nju prevario. Ja govorim o pravim činjenicama da bi svatko svakog prevario, pogotovo kada ste raazdvojeni, to su činjenice.

Info

Post by Info » 12 Sep 2011, 18:42

I nisi mogao nikako znati :)

filmofil

Post by filmofil » 12 Sep 2011, 18:57

oće netko pozivnice za premijeru johnny english 2? :D sutra u 20h...jebiga, nije neki film, al bolje išta nego ništa...mjesto radnje branimir centar
This is the Zodiac speaking.

Andrej

Post by Andrej » 12 Sep 2011, 20:31

Jebeš tu ljubav ako ti je potreban karakter da ne bi jebao sa strane. Kad je prava ljubav u pitanju, karakter ti nije potreban.
Jebote, ja sam čak i pokušavao da radim nešto sa strane kad sam bio razdvojen od one koju volim, ali nije išlo. :lol:
Mamu mu jebem, svaka druga mi je bila gadna i nisam mogao da je pipnem. :roll:
We're all mad here...

alecto

Post by alecto » 12 Sep 2011, 21:06

zaš bi svatko svakog prevario? jel alastorus prevario? nije. pa onda ne bi baš svatko.
we are such stuff as dreams are made on

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Sep 2011, 21:18

Andrej wrote:
Jebeš tu ljubav ako ti je potreban karakter da ne bi jebao sa strane. Kad je prava ljubav u pitanju, karakter ti nije potreban.
Jebote, ja sam čak i pokušavao da radim nešto sa strane kad sam bio razdvojen od one koju volim, ali nije išlo. :lol:
Mamu mu jebem, svaka druga mi je bila gadna i nisam mogao da je pipnem. :roll:
:prayer:

Info, kad tako govoriš da bi svi prevarili očito nisi bio fatalno zaljubljen (ili još gore volio nekoga da bi dao život ako treba). Iako, ne moraš neke stvari isprobati da bi ih razumio.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Alastorus

Post by Alastorus » 12 Sep 2011, 21:34

alecto wrote:zaš bi svatko svakog prevario? jel alastorus prevario? nije. pa onda ne bi baš svatko.
Upravo to, jebiga tu curu sam izvukao od narkomanije, bio sam uz nju kad god je trebalo, prevalio 15 k kilometara kad god je trebalo i bez para, ne znam što nisam napravio.Al eto netko misli drugačije, danas je sa mojim "najboljim prijateljom".

Scarface

Post by Scarface » 12 Sep 2011, 21:43

Moj jako dobar prijatelj prilično često vara svoju curu s kojom je u vezi 9 godina i koja je u njega nenormalno zaljubljeno čak i nakon toliko vrimena. On i nju kako kaže voli, al vara je jer je to po njemu ka masturbacija- zadovoljavanje svojih primarnih impulsa i nije ništa loše, jer nema emocija, pa ju kao tehnički ne vara. Čak je bila jedna emisija na tv-u koja je podržavala njegov stav. On je meni prijatelj, i nije moja stvar, al to objašnjenje je toliko glupo i bezobrazno, mogu samo reć da je to za mene užasno degutantno i otkad mi je to reka , jednostavno o njemu ne mogu imat toliko dobro mišljenje ka i prije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Locked